פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: משחק הכנה: מכבי ת

14 ספטמבר 2025, 12:01

felix_r כתב:
er79 כתב:
גל גל כתב:
שמואל1 כתב:
Mitelka כתב:המשחק המלא:
https://youtu.be/ZTs0Xu4wZC8?si=JebQL3nt5Q4cTnE5

אני אגב מופתע מטי ג'י ליף. בחיים לא ראיתי אותו משחק, והיה לי רושם שהוא איזה 4 רך שבעיקר זורק משלוש.
הוא בכלל לא זורק מ-3 וחי באיזורי הצבע עם טאץ' מאוד נחמד ואלגנטי. לדעתי הוא לא זרק לשלוש בשני המשחקים האחרונים.

הוא עושה עבודה נחמדה אבל לא יודע, חשבתי שהוא שחקן בסגנון אחר לגמרי. אתמול 6/11 ל-2, 4/4 מהקו ו-5 ריבאונדים. כאמור בלי זריקה לשלוש.
אני ארחיק לכת ואני אגיד שבסגנון שלו הוא עוד ישחק דקות מסויימות כסנטר העונה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
ליף בעונה שעברה בסין לקח 2.3 שלשות למשחק (ודייק ב 0.9). יש לו את היכולת ומוטב שישתמש בה

גם בלי שליף לקח אף זריקה לשלוש מכבי קלעו ב 2 משחקים 28 שלשות ב 50%

אנחנו נסתדר גם אם הוא לא יזרוק.
אני דווקא התרשמתי מזה שהוא מוסר סבבה לגמרי .

מאוד מאוד מפתיע. דמיינתי שחקן רך שמתבסס על קליעה מחוץ לקשת, ראיתי בחור שלא מפחד להתלכלך בצבע, לשים סל לקחת כדורים חוזרים בהתקפה. תוספת מרעננת.

פרטיזן שיחקה ללא הסנטר הדומיננטי שלה טייריק ג'ונס. ממש לא בטוח שליף מסוגל לשחק בצבע מול גבוהי יורוליג אמתיים.

הלוואי והוא באמת יכול

בסוף ליף הוא 4
הוא לא אמור להתמודד עם טבארס כמו שהורד לא מתמודד עם טבארס.

ליף לדעתי יכול להתמודד מול רוב שחקני ה 4 באירופה מבחינה פיזית

14 ספטמבר 2025, 13:16

גל גל כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:
גל גל כתב:
שמואל1 כתב:ליף בעונה שעברה בסין לקח 2.3 שלשות למשחק (ודייק ב 0.9). יש לו את היכולת ומוטב שישתמש בה

גם בלי שליף לקח אף זריקה לשלוש מכבי קלעו ב 2 משחקים 28 שלשות ב 50%

אנחנו נסתדר גם אם הוא לא יזרוק.
אני דווקא התרשמתי מזה שהוא מוסר סבבה לגמרי .

מאוד מאוד מפתיע. דמיינתי שחקן רך שמתבסס על קליעה מחוץ לקשת, ראיתי בחור שלא מפחד להתלכלך בצבע, לשים סל לקחת כדורים חוזרים בהתקפה. תוספת מרעננת.

פרטיזן שיחקה ללא הסנטר הדומיננטי שלה טייריק ג'ונס. ממש לא בטוח שליף מסוגל לשחק בצבע מול גבוהי יורוליג אמתיים.

הלוואי והוא באמת יכול

בסוף ליף הוא 4
הוא לא אמור להתמודד עם טבארס כמו שהורד לא מתמודד עם טבארס.

ליף לדעתי יכול להתמודד מול רוב שחקני ה 4 באירופה מבחינה פיזית

אני מסכים אתך, אבל הקטע הוא שאף אחד פה בפורום לא באמת עקב אחרי ליף בשנים האחרונות, ואף אחד לא באמת יודע איך הוא רגיל לשחק ובאיזו עמדה.

נצטרך לגלות את זה תוך כדי העונה...

Re: משחק הכנה: מכבי ת"א נגד פרטיזן בלגרד, שבת, 20:00

14 ספטמבר 2025, 13:57

A.Parker כתב:ליף אכן הרשים אבל מוקדם להסיק מסקנות, בטח כשהוא עוד לא התמודד מול גבוהים מרשימים מבחינת גודל ואיכות
דאוטין נראה כמו אחלה סקורר
אני באמת לא דיברתי בהכרח על איכות אלה על סגנון. לא ראיתי אותו בחיים ומכרו לנו בכל מיני מקומות 4 ארוך ורך מאוד בהגנה שזורק לשלוש וחי שם בערך .

בסוף כמו שנאמר אני רואה שחקן שחי בצבע עם לא מעט קשיחות וטאץ טוב באיזורי הטבעת ובכלל לא מאיים לשלוש (וזה לא לטובה דווקא ).

לא יודע מבחינת איכות לאיזה רמה זה יגיע רק ציינתי שאני לפחות חשבתי שנקבל משהו אחר לגמרי.
פתאום אתה רואה איזה 6/11 לשתיים ו0/0 לשלוש. לא מה שחשבתי שנקבל.
אגב סגנון - הוא ממש מזכיר לי את טיישון תומאס הירושלמי בזמנו (תומאס הקטר...) שקטש כרגיל הוציא ממנו גדולות. רק בלבן (:

נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 14 ספטמבר 2025, 14:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

14 ספטמבר 2025, 13:59

Mitelka כתב:
A.Parker כתב:ליף אכן הרשים אבל מוקדם להסיק מסקנות, בטח כשהוא עוד לא התמודד מול גבוהים מרשימים מבחינת גודל ואיכות
דאוטין נראה כמו אחלה סקורר
אני באמת לא דיברתי בהכרח על איכות אלה על סגנון. לא ראיתי אותו בחיים ומכרו לנו בכל מיני מקומות 4 ארוך ורך מאוד בהגנה שזורק לשלוש וחי שם בערך .

בסוף כמו שנאמר אני רואה שחקן שחי בצבע עם לא מעט קשיחות וטאץ טוב באיזורי הטבעת ובכלל לא מאיים לשלוש (וזה לא לטובה דווקא ).

לא יודע מבחינת איכות לאיזה רמה זה יגיע רק ציינתי שאני לפחות חשבתי שנקבל משהו אחר לגמרי.

מסכים, זה הרושם שגם אני קיבלתי

14 ספטמבר 2025, 14:03

אותי ליף לא הרשים. נראה שחקן אפור

14 ספטמבר 2025, 14:11

אשכרה מתחילים עונה בלי סנטר נורמלי אבל מה שיותר גרוע - בלי רכז נורמלי
לא מבין למה כולם מדברים רק על החיסרון בסנטר

14 ספטמבר 2025, 14:14

שועל כתב:אשכרה מתחילים עונה בלי סנטר נורמלי אבל מה שיותר גרוע - בלי רכז נורמלי
לא מבין למה כולם מדברים רק על החיסרון בסנטר

אתה צודק
במכבי כמו במכבי הכל עקום. נראה שסומכים על דאוטין וווקר שיפצו על החוסר בניהול משחק עם סקורינג

14 ספטמבר 2025, 14:45

ממליץ לחכות עם הניתוחים אחרי משחק אימון אחד נגד קבוצה לא מרשימה במיוחד.

את ההתנהגות של ליף והאחרים נראה יותר טוב במהלך העונה נגד שחקני פנים ברמת יורוליג. בהחלט יכול להיות שהוא יתחיל להתרחק יותר מאזור הצבע ולקלוע לשלוש אם יתקשה בפנים.

14 ספטמבר 2025, 15:44

בינתיים במשחקי ההכנה אין שום הפתעות.
דאונטין מסתמן כאחלה קומבו מחליף לווקר והובלת כדור מוגבלת (לא רכז, ולא יודע לחדור לסל כמו שצריך), אומורוי הוא לא סנטר לרמות האלה וסנטוס הוא יותר 4 מאשר 5.

עדיין יש צורך במוביל כדור בעל שיעור קומה לזה של רוקאס וסנטר פותח, גם אם לוקחים בחשבון שסורקין והורד לא בסגל.

14 ספטמבר 2025, 19:11

refael כתב:למרות שרק משחק אימון שני
גימי קלארק נראה כמו אחד שלא עשה את השדרוג המוצפה ממנו במשחק
להפך הוא נראה שהוא בכוח מנסה להפוך לסקורר מאשר רכז
זורק המון,מבולגן
נראה שגם עודד לא עף עליו אחרי שעלה בחמישיה מול זניט חזר לספסל במשחק נגד פרטיזן
ושוב מכבי פותחת עונה עם בלאט כרכז ראשון

לא שיחק טוב, הקליעה גם כאילו זורק לבנים,בלי רגש.

14 ספטמבר 2025, 19:25

toja27 כתב:
refael כתב:למרות שרק משחק אימון שני
גימי קלארק נראה כמו אחד שלא עשה את השדרוג המוצפה ממנו במשחק
להפך הוא נראה שהוא בכוח מנסה להפוך לסקורר מאשר רכז
זורק המון,מבולגן
נראה שגם עודד לא עף עליו אחרי שעלה בחמישיה מול זניט חזר לספסל במשחק נגד פרטיזן
ושוב מכבי פותחת עונה עם בלאט כרכז ראשון

לא שיחק טוב, הקליעה גם כאילו זורק לבנים,בלי רגש.

אם היה שחקן מאותו פרופיל - שומר, חוטף וחודר עם קליעה סבירה אבל ברמה גבוהה ולא בינוני מינוס כמוהו וסנטר איכותי במקום האמוראי, היה לסגל הזה פטנציאל. דאוטין קומבו מצויין, ווקר סטאר, יש קלעים טובים, שחקני האסל, גבוהים מוכ,שרים כמו ליף רומן והורד. חבל. עכשיו תקועים עם בלאט.

14 ספטמבר 2025, 19:32

משחק קצת נחמד נגד קבוצת אמצע טבלה, בסגל חסר מאוד, וחלק פה כבר חושבים ש-80% מהסגל מוצלח

14 ספטמבר 2025, 20:01

A.Parker כתב:משחק קצת נחמד נגד קבוצת אמצע טבלה, בסגל חסר מאוד, וחלק פה כבר חושבים ש-80% מהסגל מוצלח

לא בטוח שהיא אפילו מרכז טבלה. אבל אם להיות הוגנים - גם מכבי שיחקה עם סגל חסר מאוד, בלי 3 שחקני חמישיה.

אבל כך או אחרת - זה באמת לא משנה. המשחק הזה לא אומר כלום וגם לא היה אומר כלום במידה והיינו מפסידים. הניתוחים פה אחרי משחקי אימון מוגזמים לכאן או לכאן.

14 ספטמבר 2025, 22:08

עידן כתב:
A.Parker כתב:משחק קצת נחמד נגד קבוצת אמצע טבלה, בסגל חסר מאוד, וחלק פה כבר חושבים ש-80% מהסגל מוצלח

לא בטוח שהיא אפילו מרכז טבלה. אבל אם להיות הוגנים - גם מכבי שיחקה עם סגל חסר מאוד, בלי 3 שחקני חמישיה.

אבל כך או אחרת - זה באמת לא משנה. המשחק הזה לא אומר כלום וגם לא היה אומר כלום במידה והיינו מפסידים. הניתוחים פה אחרי משחקי אימון מוגזמים לכאן או לכאן.
פרטיזן שיחקה עם הנוער במחצית השניה
פרסם תגובה