המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אסף, נו באמת. פופס עולה על ג׳יימס בכמה דרגות. אי אפשר באמת להשוות ביניהם. לא סתם פופס שיחק כמה שנים ב- nba בעוד פסגת הקריירה של ג׳יימס היתה בני השרון וקצה הספסל במכבי. לא סתם חצי אירופה רודפת אחרי פופס ומציעה לו סכומים גבוהים מאוד בעוד כמה קבוצות מסכנות רוצות את ג׳יימס. באמת שאין מה להשוות ביניהם.
קודי כתב:אסף, נו באמת. פופס עולה על ג׳יימס בכמה דרגות. אי אפשר באמת להשוות ביניהם. לא סתם פופס שיחק כמה שנים ב- nba בעוד פסגת הקריירה של ג׳יימס היתה בני השרון וקצה הספסל במכבי. לא סתם חצי אירופה רודפת אחרי פופס ומציעה לו סכומים גבוהים מאוד בעוד כמה קבוצות מסכנות רוצות את ג׳יימס. באמת שאין מה להשוות ביניהם.
felix_r כתב:קודי כתב:אסף, נו באמת. פופס עולה על ג׳יימס בכמה דרגות. אי אפשר באמת להשוות ביניהם. לא סתם פופס שיחק כמה שנים ב- nba בעוד פסגת הקריירה של ג׳יימס היתה בני השרון וקצה הספסל במכבי. לא סתם חצי אירופה רודפת אחרי פופס ומציעה לו סכומים גבוהים מאוד בעוד כמה קבוצות מסכנות רוצות את ג׳יימס. באמת שאין מה להשוות ביניהם.
לא נכון.
לפופס איו בכלל זריקה משום מרחק! הרבה פחות אפילו מג'יימס. פופס יכול לקלוע רק ליי-אפ או דאנק.
פופס פחות טוב בהגנה. במיוחד בהגנה הקבוצתית, שהוא לא ממש מבין לאן הוא צריך לנוע (זאת הסיבה שנזרק מצסקא).
פופס כן עולה על ג'יימס בפיזיות ואתלטיות. רק בזה.
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:אסף, נו באמת. פופס עולה על ג׳יימס בכמה דרגות. אי אפשר באמת להשוות ביניהם. לא סתם פופס שיחק כמה שנים ב- nba בעוד פסגת הקריירה של ג׳יימס היתה בני השרון וקצה הספסל במכבי. לא סתם חצי אירופה רודפת אחרי פופס ומציעה לו סכומים גבוהים מאוד בעוד כמה קבוצות מסכנות רוצות את ג׳יימס. באמת שאין מה להשוות ביניהם.
לא נכון.
לפופס איו בכלל זריקה משום מרחק! הרבה פחות אפילו מג'יימס. פופס יכול לקלוע רק ליי-אפ או דאנק.
פופס פחות טוב בהגנה. במיוחד בהגנה הקבוצתית, שהוא לא ממש מבין לאן הוא צריך לנוע (זאת הסיבה שנזרק מצסקא).
פופס כן עולה על ג'יימס בפיזיות ואתלטיות. רק בזה.
ולכן ההצעות שג׳יימס מקבל הן פי 3 ופי 4 מפופס, נכון? אוי, בעצם זה הפוך...
גם לבאסטון לא היתה קליעה ממרחק של יותר ממטר ועדיין הוא היה אחד הגבוהים הטובים ביבשת.
קודי כתב:טוב, אחרי נאומי הנזיפה של פליקס ואסף באמת שאין לי מה להוסיף לדיון הילדותי הזה. רק פרט קטנטן - בלאט, שמצהיר בכל מקום שלג׳יימס יש חוזה והוא ישאר, עדיין רוצה סנטר נוסף ואומר שזה, יחד עם גארד זר, הם שני הדברים היחידים שמעניינים אותו. אז למה זה כל כך חשוב לו?
קודי כתב:טוב, אחרי נאומי הנזיפה של פליקס ואסף באמת שאין לי מה להוסיף לדיון הילדותי הזה. רק פרט קטנטן - בלאט, שמצהיר בכל מקום שלג׳יימס יש חוזה והוא ישאר, עדיין רוצה סנטר נוסף ואומר שזה, יחד עם גארד זר, הם שני הדברים היחידים שמעניינים אותו. אז למה זה כל כך חשוב לו?
Holiday_Armadillo כתב:הנטס הודיעו רשמית על החתמת טלטוביץ'..נראה כאילו הם בונים שם קבוצה מוכשרת מאד
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הנטס הודיעו רשמית על החתמת טלטוביץ'..נראה כאילו הם בונים שם קבוצה מוכשרת מאד
חצי מכוכבי יורוליג עוזבים ל NBA העונה
LIAV10 כתב:אני לא מבין את הדיבורים על ההגנה של פופס, לי זכור הגנה לא רעה בנוסף ליכולת החסימה..
"העיפו אותו מצסק"א" הם עפו מהיורוליג, למה הם היו צריכים אותו?
אז הביאו את קרסטיץ', מובן למה הוא עדיף..
LIAV10 כתב:אני לא מבין את הדיבורים על ההגנה של פופס, לי זכור הגנה לא רעה בנוסף ליכולת החסימה..
קודי כתב:שמועות עקשניות מספרות שקאזאן קרובה להחתים את יאן ויוקאס, עוד מלפפון צהוב. הוא צפוי להצטרף לחברו מפאו קמיקוגולו שחתם שם לא מזמן.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אני לא מבין את הדיבורים על ההגנה של פופס, לי זכור הגנה לא רעה בנוסף ליכולת החסימה..
פופס שיחק בצסקא כאשר הם היו בפיינל פור, לא בעונה שהם עפו מוקדם.
ההגנה הקבוצתית שלו רעה, לא אחד על אחד. הוא לא יודע לאן הוא אמור לנוע בתוך ההגנה הקבוצתית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־15 אורחים