המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
omerk כתב:שבוע הבא בסבירות גבוהה שישראל תסולק מאופ"א. משם כדור השלג יתפוס תאוצה ובמהירות גם נסולק מהיורוליג. מדברים על סנטר ורכז, אבל הסימנים מצביעים על כך שלא נסיים אפילו סיבוב יורוליג אחד העונה. הרוסיות מחכות עם הכסף הגדול לשנייה שיחזור ליןרוליג כדי להשקיע על ספידים. קשה להגיד מה יקרה למועדון כמו מכבי ת''א בלי היורוליג, בלי השקעות ובלי שום שחקן רציני שיסכים לבוא לפה בהעדר מסגרת תחרותית. ינאי רצה לגמור את מכבי, אבל נראה שביבי ולהקת המוקיונים הם אלו שיעשו את זה בסופו של דבר
עידן כתב:omerk כתב:שבוע הבא בסבירות גבוהה שישראל תסולק מאופ"א. משם כדור השלג יתפוס תאוצה ובמהירות גם נסולק מהיורוליג. מדברים על סנטר ורכז, אבל הסימנים מצביעים על כך שלא נסיים אפילו סיבוב יורוליג אחד העונה. הרוסיות מחכות עם הכסף הגדול לשנייה שיחזור ליןרוליג כדי להשקיע על ספידים. קשה להגיד מה יקרה למועדון כמו מכבי ת''א בלי היורוליג, בלי השקעות ובלי שום שחקן רציני שיסכים לבוא לפה בהעדר מסגרת תחרותית. ינאי רצה לגמור את מכבי, אבל נראה שביבי ולהקת המוקיונים הם אלו שיעשו את זה בסופו של דבר
זה באמת נראה לא טוב על פי הדיווחים שמצטברים מהיום
מרסר כתב:עידן כתב:omerk כתב:שבוע הבא בסבירות גבוהה שישראל תסולק מאופ"א. משם כדור השלג יתפוס תאוצה ובמהירות גם נסולק מהיורוליג. מדברים על סנטר ורכז, אבל הסימנים מצביעים על כך שלא נסיים אפילו סיבוב יורוליג אחד העונה. הרוסיות מחכות עם הכסף הגדול לשנייה שיחזור ליןרוליג כדי להשקיע על ספידים. קשה להגיד מה יקרה למועדון כמו מכבי ת''א בלי היורוליג, בלי השקעות ובלי שום שחקן רציני שיסכים לבוא לפה בהעדר מסגרת תחרותית. ינאי רצה לגמור את מכבי, אבל נראה שביבי ולהקת המוקיונים הם אלו שיעשו את זה בסופו של דבר
אין קשר בין זה לבין הכדורגל, היחידים שיכולים לסלק את מכבי מהיורוליג אלא בעלי הקבוצות עם רישיון A בעלי המניות שמכבי כלולה בהם.
עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:omerk כתב:שבוע הבא בסבירות גבוהה שישראל תסולק מאופ"א. משם כדור השלג יתפוס תאוצה ובמהירות גם נסולק מהיורוליג. מדברים על סנטר ורכז, אבל הסימנים מצביעים על כך שלא נסיים אפילו סיבוב יורוליג אחד העונה. הרוסיות מחכות עם הכסף הגדול לשנייה שיחזור ליןרוליג כדי להשקיע על ספידים. קשה להגיד מה יקרה למועדון כמו מכבי ת''א בלי היורוליג, בלי השקעות ובלי שום שחקן רציני שיסכים לבוא לפה בהעדר מסגרת תחרותית. ינאי רצה לגמור את מכבי, אבל נראה שביבי ולהקת המוקיונים הם אלו שיעשו את זה בסופו של דבר
אין קשר בין זה לבין הכדורגל, היחידים שיכולים לסלק את מכבי מהיורוליג אלא בעלי הקבוצות עם רישיון A בעלי המניות שמכבי כלולה בהם.
כבר הייתה הצבעה כזו ב-2023 אחרי שהתחילה המלחמה, וכבר אז הספרדיות והטורקיות היו נגד מכבי. אז עוד תמכו בנו היווניות ומילאנו, אתה חושב שהתמיכה שלהן בנו עדיין תימשך? אני בספק רב מאוד
עידן כתב:נכון שזה לא כמו באופ"א/פיפ"א, אבל כאמור זה עדיין יכול לגרום לכדור שלג שאני חושש מאוד שיגיע גם ליורוליג ויגרור הצבעה נוספת על השתתפות מכבי (והפועל) במפעל.
אני בספק שבנקודת הזמן הזו מכבי תוכל למנוע את הדחתה, למרות ההשפעה שיש לה.
מרסר כתב:עידן כתב:נכון שזה לא כמו באופ"א/פיפ"א, אבל כאמור זה עדיין יכול לגרום לכדור שלג שאני חושש מאוד שיגיע גם ליורוליג ויגרור הצבעה נוספת על השתתפות מכבי (והפועל) במפעל.
אני בספק שבנקודת הזמן הזו מכבי תוכל למנוע את הדחתה, למרות ההשפעה שיש לה.
מכבי גם אם תושעה היא עדיין תהיה חלק מבעלי המניות בדומה לצסק"א מוסקבה, הפועל ת"א אם תושעה תהיה בבעיה מאוד קשה וספק רב אם היא תחזור לשחק ביורוליג בשנים הקרובות.
מרסר כתב:עידן כתב:omerk כתב:שבוע הבא בסבירות גבוהה שישראל תסולק מאופ"א. משם כדור השלג יתפוס תאוצה ובמהירות גם נסולק מהיורוליג. מדברים על סנטר ורכז, אבל הסימנים מצביעים על כך שלא נסיים אפילו סיבוב יורוליג אחד העונה. הרוסיות מחכות עם הכסף הגדול לשנייה שיחזור ליןרוליג כדי להשקיע על ספידים. קשה להגיד מה יקרה למועדון כמו מכבי ת''א בלי היורוליג, בלי השקעות ובלי שום שחקן רציני שיסכים לבוא לפה בהעדר מסגרת תחרותית. ינאי רצה לגמור את מכבי, אבל נראה שביבי ולהקת המוקיונים הם אלו שיעשו את זה בסופו של דבר
TAYO כתב:מה אתם אומרים, האם אחרי התבוסה של היום יבוא איזה שינוי?
גיא כתב:כרגע הנהלת מכבי מסתכלת קדימה על הפוליטיקה בספורט ולא ברור לה (והפעם בצדק) אם כדאי בכלל להשקיע כרגע.
גיא כתב:כרגע הנהלת מכבי מסתכלת קדימה על הפוליטיקה בספורט ולא ברור לה (והפעם בצדק) אם כדאי בכלל להשקיע כרגע.
מרסר כתב:גיא כתב:כרגע הנהלת מכבי מסתכלת קדימה על הפוליטיקה בספורט ולא ברור לה (והפעם בצדק) אם כדאי בכלל להשקיע כרגע.
לדעתי ישראל לא תודח מאירופה לא בסל ולא ברגל, אני מציע גם לערוצי התקשורת בישראל להפסיק להתעסק בזה כי ככול שהם עושים את זה ככה יותר ויותר עולים האחוזים שבאירופה כי ינסו להעיף אותנו.
מרסר כתב:גיא כתב:כרגע הנהלת מכבי מסתכלת קדימה על הפוליטיקה בספורט ולא ברור לה (והפעם בצדק) אם כדאי בכלל להשקיע כרגע.
לדעתי ישראל לא תודח מאירופה לא בסל ולא ברגל, אני מציע גם לערוצי התקשורת בישראל להפסיק להתעסק בזה כי ככול שהם עושים את זה ככה יותר ויותר עולים האחוזים שבאירופה כי ינסו להעיף אותנו.
עידן כתב:מרסר כתב:גיא כתב:כרגע הנהלת מכבי מסתכלת קדימה על הפוליטיקה בספורט ולא ברור לה (והפעם בצדק) אם כדאי בכלל להשקיע כרגע.
שטויות. קודם כל, הפרסומים שכלי התקשורת בארץ מתבססים עליהם זה מדיווחים בגארדיאן וכלי תקשורת זרים נוספים.
דבר שני, אם אתה חושב שפרסומים בתקשורת הישראלית משפיעים כהוא זה על אנטישמיות/שנאת ישראל/בורות בכל הנוגע למצב פה, אתה ממש לא בכיוון. אפשר להיכנס קצת לרדיט, גם לכאלו של ספורט וגם לסאברדיט של יורוליג, ולראות איך בימים האחרונים כולם שם מריירים על הדחת הקבוצות הישראליות מהספורט. ואף אחד לא מצטט את התקשורת בארץ אלא דיווחים זרים.
כל דעת הקהל מזמן נגדנו וכולם "חמים" על להעיף אותנו כבר מזמן. זה פשוט התגבר לאחרונה, בעיקר מאז התקיפה בקטאר כי קטאר מפעילה אמצעי לחץ גדולים, ולכן זה כנראה גם יקרה בקרוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot] ו־22 אורחים