פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: חצי גמר גביע ווינר: מכבי ת"א נגד הפועל י-ם, שישי, 14:45

26 ספטמבר 2025, 16:45

הדבר היחיד שמנחם אותי זה שהאוהדים הטיפשים בעולם עוד שילמו על זה כסף

26 ספטמבר 2025, 16:52

בעלים עלוב, הנהלה מטופשת, מאמן אבוד, שחקנים חסרי כשרון ומושג. הכל תורם למצב… אבל תרומה עקיפה. שורש הבעיה וגורם ההשפלה מספר אחת - חבורה של מנויים המובלת באף ע״י ארגון אוהדים כושל שלא מבין איפה הוא חי במקרה הטוב ומושחת במקרה הרע שמוביל את האוהדים והקבוצה להתאבד מהצוק.

26 ספטמבר 2025, 17:02

מאמן מכבי ת"א עודד קטש: "אנחנו לא מספיקים טובים ומוכנים כרגע, אני מצטער בשביל האוהדים. יש הרבה דברים שאהבתי"

תרגום שלי: "המצב בכי רע. אהבתי כמה דברים אצל ירושלים שהצליחו עם סגל בינוני לתת לנו בראש"

26 ספטמבר 2025, 17:26

תשמעו קטש מאמן מדהים. ממש מתרשם ממנו.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

26 ספטמבר 2025, 17:33

העיקר שיווקו לאוהדים את המנהל המקצועי מר קולדבלה כיאלו הוא בא להמציא את הכדורסל מחדש כי בשביל להביא את אמורי או סנטוס לא צריך ממש להיות בעל קשרים בכדורסל, מתי כבר בהנהלה של מכבי יבינו שכדורסל זה לא עסק מסובך או איזה פלטפורמה שהחזות שלה זה רק למכור מנויים או גופיות שחקנים, רק פה בפורום הזה בשיטוט קל אני מוצא פה משתמשים ששמים את קולדבלה בכיס הקטן מבחינת בניית סגלים.

26 ספטמבר 2025, 17:43

שועל כתב:הכי צפוי בעולם. הסגל הזה יראה יותר טוב מאיך שהוא נראה היום, אבל כסגל חדש היה ברור שאנחנו קבוצה פחות טובה מירושלים ושביורוליג זה מה שנחווה עד סוף העונה

הכעס והאכזבה שאנחנו רואים עכשיו היו צריכים להופיע לפני מכירת המנויים כשמצב הקבוצה כבר היה ברור כשמש

היום ביורוליג אתה צריך שחקנים + מאמן שיכולים לתת יכולת טובה כבר במשחק הראשון ביורוליג.
אם זה לא ככה - זה לא עוזר לאף אחד שנראה טוב בדצמבר - כי היורוליג כבר יגמר אז עבורנו.

26 ספטמבר 2025, 17:58

איזו יכולת מביכה. יצא החשק מהעונה עוד לפני שהתחילה.

Re: חצי גמר גביע ווינר: מכבי ת

26 ספטמבר 2025, 17:59

MTA2311 כתב:הדבר היחיד שמנחם אותי זה שהאוהדים הטיפשים בעולם עוד שילמו על זה כסף

פאקינג 300-450 שקל על משחק ליגה!!
אבל בסדר, הגייט כמובן מפגין בתוך האולם חחח

Re: חצי גמר גביע ווינר: מכבי ת

26 ספטמבר 2025, 18:05

A.Parker כתב:

ויש מטוס מלא של אוהדים למשחק נגד אפס.

26 ספטמבר 2025, 18:09

A.Parker כתב:

לא רוצה לדמיין אפילו לאיזה מצב היינו מגיעים בלי המחאה שלהם מבפנים

26 ספטמבר 2025, 20:11

אגב אני לתומי חשבתי ששווה לשפוך מיליונים על ישראלים כי הם קריטיים בליגה וקריטי שבמכבי יהיו הישראלים הכי טובים וכו וכו

בסוף מה שמנצח משחקים, לא משנה באיזה מפעל, אלה זרים טובים. ולמכבי אין כאלה, בין היתר כי חלק אבסורדי בתקציב הולך על ישראלים.

26 ספטמבר 2025, 20:32

דרך אגב הכסף, היום פורסם שג'ורג'יו ארמאני המנוח ז"ל מאז 2008 ועד רגע מותו השקיע במילאנו סך הכול 226 מיליון יורו!
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 26 ספטמבר 2025, 21:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

26 ספטמבר 2025, 20:33

MTA2311 כתב:אגב אני לתומי חשבתי ששווה לשפוך מיליונים על ישראלים כי הם קריטיים בליגה וקריטי שבמכבי יהיו הישראלים הכי טובים וכו וכו

בסוף מה שמנצח משחקים, לא משנה באיזה מפעל, אלה זרים טובים. ולמכבי אין כאלה, בין היתר כי חלק אבסורדי בתקציב הולך על ישראלים.
יש לירושלים שובר שיוויון אדיר בדמות קרינגטון. העובדה שהוא ישראלי נותנת להם הרבה אופציות.

ברור שהזרים זה החלק המרכזי אבל ישראלי כמו קרינגטון זה כמו ג'וקר והיום זה עוד הוכחה לזה.

26 ספטמבר 2025, 21:56

זה היה פשוט עינוי לצפות בזה. הקבוצה הזאת לא בכיוון.
אני לא כל כך מבין למה ליף מקבל כל כך מעט קרדיט ודקות.

26 ספטמבר 2025, 22:16

omerk כתב:זה היה פשוט עינוי לצפות בזה. הקבוצה הזאת לא בכיוון.

לדעתי עודד לפעמים נכנס לסוג של פניקה: במקום לקחת פסק זמן טקטי - כשצריך, הוא לוקח את זה מאוחר מדי אחרי שלשה או איבוד כדור
וזה עוד מגדיל את התחושה של המשבר. קח לפני זה, כשזה מתחיל. תשנה דברים....
הדבר השני, עם כל זה שיש ליף וגור לביא, אתה בסוף תראה על המגרש את ריימן וג׳ונדי כדי שינסו להציל את הקבוצה - וזה לרוב לא מצליח.

שיביאו את קולדבלה, שיחזירו את פניני, שהבעלים יתפייסו - בסוף מה שצריך זה שחקנים טובים.

26 ספטמבר 2025, 23:02

גיא כתב:

לדעתי עודד לפעמים נכנס לסוג של פניקה: במקום לקחת פסק זמן טקטי - כשצריך, הוא לוקח את זה מאוחר מדי אחרי שלשה או איבוד כדור
הדבר השני, עם כל זה שיש ליף וגור לביא, אתה בסוף תראה על המגרש את ריימן וג׳ונדי כדי שינסו להציל את הקבוצה - וזה לרוב לא מצליח.

שיביאו את קולדבלה, שיחזירו את פניני, שהבעלים יתפייסו - בסוף מה שצריך זה שחקנים טובים.

טעה גם בכך שהוריד את קלארק ברבע הרביעי במומנטום והחזיר את החמישיה שכשלה במשך 3 רבעים.

בכללי, שחקנים כמו ליף ודאוטין שנראו נהדר בהכנה, פתאום איבדו לחלוטין את הביטחון איך שהתחלנו את העונה.
הורד נראה חושך כמו שחקן קולג׳ים מבולבל שמשחק לראשונה כדורסל מקצועני. מקווה שיתאפס בקרוב.

26 ספטמבר 2025, 23:35

omerk כתב:
גיא כתב:

טעה גם בכך שהוריד את קלארק ברבע הרביעי במומנטום והחזיר את החמישיה שכשלה במשך 3 רבעים.

בכללי, שחקנים כמו ליף ודאוטין שנראו נהדר בהכנה, פתאום איבדו לחלוטין את הביטחון איך שהתחלנו את העונה.
הורד נראה חושך כמו שחקן קולג׳ים מבולבל שמשחק לראשונה כדורסל מקצועני. מקווה שיתאפס בקרוב.

לדעתי דאוטין איבד את זה בגלל קטש, שדורש ממנו לחדור לסל ולא לזרוק מבחוץ. בגלל זה הוא לא בטוח אם לזרוק או לא, אולי המאמן לא יהיה מרוצה.

27 ספטמבר 2025, 09:12

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:אגב אני לתומי חשבתי ששווה לשפוך מיליונים על ישראלים כי הם קריטיים בליגה וקריטי שבמכבי יהיו הישראלים הכי טובים וכו וכו

יש לירושלים שובר שיוויון אדיר בדמות קרינגטון. העובדה שהוא ישראלי נותנת להם הרבה אופציות.

ברור שהזרים זה החלק המרכזי אבל ישראלי כמו קרינגטון זה כמו ג'וקר והיום זה עוד הוכחה לזה.

אין לי בעיה שמכבי ימצאו זר מצוין, יאזרחו אותו, וישלמו לו כסף של ישראלי, אבל לשפוך חצי תקציב על שחקנים כמו סורקין בלאט וגור לביא זה הזייה מוחלטת.
פרסם תגובה