toja27 כתב:משחק מרשים של הפועל תל אביב.
קבוצה חזקה הפועל ת"א ולא רק על הנייר, ואם לא יהיו להם פציעות משמעותיות בסגל הם יכולים ללכת עד הסוף.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:משחק מרשים של הפועל תל אביב.
Gevaudan כתב:כי הם, להבדיל ממכבי, התחילו לבנות את הקבוצה שלהם כבר במאי.
עשו מחטף עם מוזס רייט ולא בחוזה כ"כ גבוה ממה שאני זוכר.
felix_r כתב:Gevaudan כתב:כי הם, להבדיל ממכבי, התחילו לבנות את הקבוצה שלהם כבר במאי.
אמת
מרסר כתב:felix_r כתב:Gevaudan כתב:כי הם, להבדיל ממכבי, התחילו לבנות את הקבוצה שלהם כבר במאי.
אמת
מחדל של קולדבלה שעכשיו הוא מחפש גבוה שהעונה כבר התחילה, ואם ימצא זה אחד שלא ישדרג בכלום את הקבוצה.
omerk כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:Gevaudan כתב:כי הם, להבדיל ממכבי, התחילו לבנות את הקבוצה שלהם כבר במאי.
אמת
מחדל של קולדבלה שעכשיו הוא מחפש גבוה שהעונה כבר התחילה, ואם ימצא זה אחד שלא ישדרג בכלום את הקבוצה.
ממה שזכור לי הוא ו-ויליאם גוס סיכמו עוד במהלך העונה כשברור היה שלא ימשיכו באולימפיאקוס, הרבה לפני שקולדבלה חתם
מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:Gevaudan כתב:כי הם, להבדיל ממכבי, התחילו לבנות את הקבוצה שלהם כבר במאי.
אמת
ממה שזכור לי הוא ו-ויליאם גוס סיכמו עוד במהלך העונה כשברור היה שלא ימשיכו באולימפיאקוס, הרבה לפני שקולדבלה חתם
קולדבלה התחיל לעבוד במכבי עוד באמצע העונה שעברה המינוי הרשמי שלו היה אחרי זה, חוץ מזה היו עוד גבוהים טובים בקיץ הנוכחי שהוא יכל להחתים.
מרסר כתב:felix_r כתב:Gevaudan כתב:כי הם, להבדיל ממכבי, התחילו לבנות את הקבוצה שלהם כבר במאי.
אמת
my man כתב:הוא בטח לא אשם..
חשבו שהוא יכול לעשות קסמים..
גמרו לו את התקציב על ישראלים שלא שווים הרבה כמו ליף, דיבר' ובלאט(וריימן)
ואז אמרו לו יש לך כסף לחבילת בוטנים לך תעשה ניסים...
אה רגע טלפני שאתה מביא לפה סנטר תדע שאנחנו החלטנו שסורקין הוא הסנטר המוביל...
מה יכל לעשות מה?!
felix_r כתב:בולדווין 36 נקודות!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים