המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:תמיר בלאט עושה מהלך 1 טוב ו 2 גרועים
גיא כתב:מה יכול להגיד מישהו מההנהלה/צוות האימון אחרי משחק כזה, חוץ מ- אנחנו גרועים וזה מה יש?
מוזר שהפועל כבר למדו אחד את השני...מרסר כתב:גיא כתב:מה יכול להגיד מישהו מההנהלה/צוות האימון אחרי משחק כזה, חוץ מ- אנחנו גרועים וזה מה יש?
יגידו זה תהליך השחקנים עוד לומדים אחד את השני ושאר שקרים שהם ימציאו תוך כדי ראיון.
אז מה תגיד על 8500 הפראיירים ששילמו אלפי שקלים כדי לראות אותם נגד נס ציונה?עידן כתב:אני באמת חושב שזו הקבוצה הכי עלובה שבנו במכבי ב-25 השנים האחרונות, והיו כמה עלובות.
לא מתחשק לי לראות את קבוצת הג'י ליג המעליבה הזו, וכל כך עצוב לי על כך.
שמואל1 כתב:אז מה תגיד על 8500 הפראיירים ששילמו אלפי שקלים כדי לראות אותם נגד נס ציונה?עידן כתב:אני באמת חושב שזו הקבוצה הכי עלובה שבנו במכבי ב-25 השנים האחרונות, והיו כמה עלובות.
שמואל1 כתב:אז מה תגיד על 8500 הפראיירים ששילמו אלפי שקלים כדי לראות אותם נגד נס ציונה?עידן כתב:אני באמת חושב שזו הקבוצה הכי עלובה שבנו במכבי ב-25 השנים האחרונות, והיו כמה עלובות.
מי זה? נשבע שאני לא מזההankram כתב:שמואל1 כתב:אז מה תגיד על 8500 הפראיירים ששילמו אלפי שקלים כדי לראות אותם נגד נס ציונה?עידן כתב:אני באמת חושב שזו הקבוצה הכי עלובה שבנו במכבי ב-25 השנים האחרונות, והיו כמה עלובות.
שיהיה להם בתיאבון עם מה שהכסף שלהם רכש
Sent from my iPhone using Tapatalk
ankram כתב:שמואל1 כתב:אז מה תגיד על 8500 הפראיירים ששילמו אלפי שקלים כדי לראות אותם נגד נס ציונה?עידן כתב:אני באמת חושב שזו הקבוצה הכי עלובה שבנו במכבי ב-25 השנים האחרונות, והיו כמה עלובות.
לא נעים להגיד את זה אבל הלוואי ונקבל 50 ככל שנתרסק חזק יותר כך התיקון יגיע מהר יותר.מרסר כתב:שבוע הבא נקבל 30 בדרבי.
אל תזלזל , הסטודנט הזה עושה 300k מהגוויה הזאת שהגייט רוקד לידה.עידן כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:אז מה תגיד על 8500 הפראיירים ששילמו אלפי שקלים כדי לראות אותם נגד נס ציונה?עידן כתב:אני באמת חושב שזו הקבוצה הכי עלובה שבנו במכבי ב-25 השנים האחרונות, והיו כמה עלובות.
שחקן שכנראה לא ישחק דקה במדי מכבי, ואני בספק שישחק בכלל במדי קבוצת ליגת ווינר סל. הייתי אומר שהוא מתאים לליגה הלאומית, אבל גם שם בטח קבוצות יעדיפו זר מנוסה יותר.
ולגבי 8500 המנויים - מה אפשר להגיד? פראיירים. זה הכל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־39 אורחים