הם לא יפטרו אותו, הוא יתפטר בשביל לא לבזות את עצמו.גיא כתב:אני חושב שקטש מאמין באיזשהו מקום שאם רק ישחקו נכון - יהיה טוב.
וזה תמים.
אבל, אם ההנהלה תפטר אותו עכשיו זו תהיה חוצפה.
כי הוא לפחות מנסה. הם לא.
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הם לא יפטרו אותו, הוא יתפטר בשביל לא לבזות את עצמו.גיא כתב:אני חושב שקטש מאמין באיזשהו מקום שאם רק ישחקו נכון - יהיה טוב.
וזה תמים.
ankram כתב:הם לא יפטרו אותו, הוא יתפטר בשביל לא לבזות את עצמו.גיא כתב:אני חושב שקטש מאמין באיזשהו מקום שאם רק ישחקו נכון - יהיה טוב.
וזה תמים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
0ved1212 כתב:זה מראה את ההבדל בינו לבין מאמן טופ יורוליג שמכבד את עצמו
תארו לכם מה היה קורה אם היה איטודיס או שארס או אוברדוביץ
בשידור חי הם היו מציבים אולטימטום ומטפטרים מאימון
קטש מאמן חלש אין לו אומץ
felix_r כתב:0ved1212 כתב:זה מראה את ההבדל בינו לבין מאמן טופ יורוליג שמכבד את עצמו
תארו לכם מה היה קורה אם היה איטודיס או שארס או אוברדוביץ
בשידור חי הם היו מציבים אולטימטום ומטפטרים מאימון
קטש מאמן חלש אין לו אומץ
כי את קטש לא תחתים קבוצת יורוליג אחרת. לא משנה עד כמה הוא אשם או לא במצב הקיים, הכתם יישאר עליו בעיני הבעלים של קבוצות היורוליג. אילו היה מצליח בשנים הקודמות לנצח את אחת הסדרות (נגד מונאקו או נגד פאו) ולהעפיל לפיינל פור, אז אולי היה סיכוי שמישהו בחו"ל ייקח אותו. אבל הוא לא.
חוץ מזה הוא כבר לא מאמן צעיר. הוא מאמן כבר 20 שנה. זה לא שמישהו יחשוב שהוא מאמן צעיר מוכשר שעומד לפרוץ (כפי שקרה לשאראס לאחר שהצעיד את ז'לגיריס הצנועה לפיינל-פור).
אם יתפטר או יפוטר, לאן ילך? אפילו הפועל לא תיקח אותו, כי לינאי יש כסף למאמנים מהטופ. לירושלים? לנבחרת? הוא כבר היה שם. אם יחזור לשם, זו תהיה חזרה אחורה, הודעה שהוא נכשל ביורוליג.
JarJarBinx כתב:קטש בטח לא האשם היחיד באיך שהמועדון הזה נראה.
אבל העבודה שלו מבישה. איך שהקבוצה נראתה אתמול - זה מביך לכל מי שקשור למועדון הזה. וזה על מאמן. לא משנה מה רמת הסגל שלך, הקבוצה נראית לחלוטין לא מאומנת. לא בהגנה ולא בהתקפה, פשוט לא יודעת מה היא מנסה לעשות. לא פעם ראשונה בשנים האחרונות שהיא נראית ככה, וכל פעם מחדש זה עלבון לכדורסל. אם קטש יודע לאמן רק קבוצה שלוקח לה חצי שנה ללמוד את "השיטה" אז הוא לא במקצוע הנכון, כי עונת כדורסל מתחילה בספטמבר והקבוצה צריכה להגיע אליה מוכנה לשחק. אחרת כל שנה תתחיל במאזן 0-8.
Gevaudan כתב:אני מסכים, כתבתי את זה קצת אחרי המשחק. אין שום תרגילים אבל בעיקר אין שום משמעת כדורסל בסיסית באיך שהם משחקים.
אין סגירה לריבאונד, אין הבנה מי מתמקם איפה, אין אפילו הבנה מי מקבל את הכדור בתחילת התקפה ומי לקראת הסוף.
אלו דברים שלא קשורים לכישרון או יכולת אלא תרגול ומשמעת.
אלא אם הביאו לכאן בוקים מארץ הבוקים (ואני מתאר לעצמי שלא), זו הכנה לא טובה של הצוות המקצועי בראשו של קטש.
בעונה הקודמת שיחקה כאן קבוצה לא מוכשרת ומוגבלת, אבל כזו שלפחות לפרקים שיחקה כדורסל טוב ויפה (ובגלל חוסרים נפלה מהרגליים באמצע/סוף).
כאן אין אפילו את זה.
A.Parker כתב:אוי זה כל כך הזוי לכוון את החיצים כלפיו. לקטש יש חסרונות שגם לי מביאים את העצבים לפעמים, אבל הוא בערך היחיד שבמו ידיו הוביל את מכבי שנתיים ברציפות למרחק יריקה מפיינל פור. וזה עוד כשבשנה הראשונה זה נגדע בשיפוט בזיוני מול מונאקו, ובשנה השניה ללא ביתיות כל העונה + הפציעה של בולדווין.
חבורת הזבל שגובשה כאן השנה ממש לא מעידה על יכולת האימון שלו. זה רק משרת את ההנהלה.
לכתוב שהוא צריך להציב אולטימטום אחרת הוא סמרטוט זה גם לא נכון. אפילו פיני אכל את הלוקשים שלהם ושתק (עדיין מחכה למחליף ללאמפה).
ואגב, ממש לא הייתי מחסידי קטש והתנגדתי להחתמו כשהשם שלו עלה. עדיין עם ההצלחות שהשיג במכבי קשה להתווכח.
A.Parker כתב:אוי זה כל כך הזוי לכוון את החיצים כלפיו. לקטש יש חסרונות שגם לי מביאים את העצבים לפעמים, אבל הוא בערך היחיד שבמו ידיו הוביל את מכבי שנתיים ברציפות למרחק יריקה מפיינל פור. וזה עוד כשבשנה הראשונה זה נגדע בשיפוט בזיוני מול מונאקו, ובשנה השניה ללא ביתיות כל העונה + הפציעה של בולדווין.
חבורת הזבל שגובשה כאן השנה ממש לא מעידה על יכולת האימון שלו. זה רק משרת את ההנהלה.
לכתוב שהוא צריך להציב אולטימטום אחרת הוא סמרטוט זה גם לא נכון. אפילו פיני אכל את הלוקשים שלהם ושתק (עדיין מחכה למחליף ללאמפה).
ואגב, ממש לא הייתי מחסידי קטש והתנגדתי להחתמו כשהשם שלו עלה. עדיין עם ההצלחות שהשיג במכבי קשה להתווכח.
JarJarBinx כתב:ההנהלה גרועה, הסגל גרוע, הכל נכון.
מכבי נראתה נגד פריז יותר גרוע מקבוצת נוער.
אי אפשר להגיד שלקטש אין אחריות על זה. התקשו לעבור את החצי או להוציא כדור מתחת לסל בחצי מהמקרים. איפה הפיתרון או לפחות תגובה של מאמן?
לא אומר שקטש צריך להיות מפוטר, ולא טוען שלא הרוויח את החוזה שלו בעונות של בולדווין וקולסון וניבו. אני חושב שהעבודה שלו לא טובה מספיק. מבחינת העדפה אישית, הסגנון שלו (אין הגנה, אין שימוש בגבוהים) לא חביב עלי, אבל זו לא הנקודה. אני לא מבין איך מי שראה את המשחק מול פריז יכול לומר שהמאמן עשה עבודה טובה או אפילו סבירה. זו תצוגה מביכה של מאמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], itai7 ו־22 אורחים