רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי omerk » 05 אוקטובר 2025, 20:23

יש לי טענה עיקרית לקטש וזו לא העובדה שהקבוצה נראת לא מאומנת, כי זה היה די צפוי בהתחשב בסגל שהרכיבו ובהתחשב בכך שקבוצות חדשות של קטש תמיד נראות רע בהתחלה, זאת אומרת מי שהעסיק את קטש ובנה את הסגל היה צריך לקחת את זה בחשבון. הטענה העיקרית זה הראיונות הבכיניים והתבוסתניים אחרי משחקים

שנה שעברה, בקיץ, אני שיבחתי אותו פה שמה שטוב בקטש, בין השאר, שהוא לא בכיין ולא מתרץ פשוט היה עולה אחרי הפסדים ולןקח אחריות ואומר שצריך היה לשחק יותר טוב. בשנתיים האחרונות כל ראיון איתו נשמע כל כך מייאש. עכשיו אני מבין לחלוטין שהוא מתוסכל מאיכות הסגל ומההנהלה, אבל בשלב מסוים הוא צריך להחליט אם הוא מתפטר כי לא מתאים לו, או שהוא פשוט מקבל את הדברים כמו שהם, מפסיק לבכות ומתחיל לשדר לשחקנים אופטימיות ואת התחושה שהוא איתם ביחד, מאמין בהם וביכולת שלהם להפוך לקבוצה, גם אם זה אומר שהוא צריך לזייף את זה.בתור בוס אתה לא יכול להגיד כל הזמן כמה העובדים שלך לא מספיק טובים ולשדר להם שאין להם שום סיכוי לנצח כי ברור שזה מחלחל. שיתחיל גם להיות יותר אקטיבי במהלך המשחק כי אי אפשר כבר לראות את שפת הגוף התבוסתנית הזאת ששוב משדרת לשחקנים שלא משנה מה, הם יפסידו, לכן אפילו לא יטרח להעמיד פנים שאכפת לו. גם הפאסיב אגרסיב עם ההנהלה והמסרים משדר להם דרך התקשורת מיצו את עצמם. זה עוד היה מובן עונה קודמת כשבאמת לא ציפו לכזה סגל נוראי, אבל העונה הוא כבר ידע מה הוא נכנס ומה יהיה. אם לא דפק על השולחן של ההנהלה לקבל מה שהוא צריך, אז שיעזוב, ואם לא תשדר שאתה מאמין לפחות במה שיש.

אני מת על קטש בתור שחקן, ואפילו יותר בתור מאמן. באמת בנאדם נדיר והלוואי שיעביר פה גם עשור מצידי, אבל אם לא בא לן להיות, שילך. אולי במצב של הקבוצה, שיש פה חבורת נגרים, צריך מאמן פחות "מתוחכם" או "מוח כדורסל" אבל כן אחד שיצרח על שחקנים שמזייפים בהגנה וכן ידע לתת מוטיבציה, כי הסיכוי היחיד שלנו לנצח קצת העונה זה קבוצה המוטיבציה, כי בלי כישרון ובלי מוטיבציה באמת שאין מה לשחק כדורסל .

בכיינות זה משהו שמתאים לתל אביבית אחרת, רק חבל שנראה שאנחנו מחליפים תפקידים איתם.
omerk

הודעהעל ידי גיא » 06 אוקטובר 2025, 12:37

זה שיש עליו ביקורת זה דבר אחד - הרי אנחנו יושבים לראות משחק ומתעצבנים על חוסר ההגנה של סורקין (לא אוהב את השפת גוף אגב של ״לא עשיתי כלום״) אז טבעי שנתעצבן שחבורת שחקנים לא שומרת. ואז לראות את קטש בשילוב ידיים מוציא את העצבים שלו דווקא על השופטים (עם הטכנית המסורתית), או לוקח את הפסק זמן רק כשההתפרקות הושלמה.

האם זה אומר שלזרוק אותו עכשיו ישפר במשהו את המצב- זה כבר סיפור אחר.
נקווה לראות את הכדורסל שלו בגרף שיפור בדרבי.
גיא

הודעהעל ידי TAYO » 15 אוקטובר 2025, 08:26

האנלוגיה הכי טובה שאני מוצא למשחק אתמול זה שף שמתבקש לבשל במסעדת מישלין, מקבל חומרי גלם ברמה של קוטג׳ 1% ופריכיות, ואיכשהו משאיר את הקוטג׳ בחוץ להתקלקל ומרטיב את הפריכיות במים מהאסלה. זו התחושה שקיבלתי אתמול. הוא בכלל לקח פסקי זמן מתישהו?
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי my man » 15 אוקטובר 2025, 08:32

TAYO כתב:האנלוגיה הכי טובה שאני מוצא למשחק אתמול זה שף שמתבקש לבשל במסעדת מישלין, מקבל חומרי גלם ברמה של קוטג׳ 1% ופריכיות, ואיכשהו משאיר את הקוטג׳ בחוץ להתקלקל ומרטיב את הפריכיות במים מהאסלה. זו התחושה שקיבלתי אתמול. הוא בכלל לקח פסקי זמן מתישהו?

אני חושב שלקטש כבר לא איכפת להיות מפוטר...שפת הגוף שלו במשחקים פשוט נוראית. משהו שנראה קרוב מאוד ליאוש...
כשהוא יפוטר זה לדעתי יהיה המסמר האחרון בארון...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גיא » 15 אוקטובר 2025, 08:38

מבחינתי קטש הוא סורקין בגרסת המאמן.
גיא

הודעהעל ידי omerk » 15 אוקטובר 2025, 09:30

עושה רושם שהוא אכן ויתר ורוצה שיפטרו אותו
omerk

הודעהעל ידי JarJarBinx » 15 אוקטובר 2025, 09:57

זה שההתקפה מזעזעת זה דבר אחד, אפשר לדבר על סגל לא מוכשר או מה שרוצים.
אבל הבן אדם לא יודע לאיית הגנה. רציני אני לא מבין מה הוא עושה, איך אתה מאמן קבוצה שנראית ככה בהגנה כל משחק כמעט.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Gevaudan » 15 אוקטובר 2025, 11:32

קטש אף פעם לא היה מאמן הגנה, בטח לא במכבי. אבל ריבאונד ובוקס אאוט, שהקבוצות שלו דווקא הצטיינו בו, זה לא עניין של כישרון, זה עניין של רצון, ריכוז והקרבה.
אלה בדיוק הדברים שמאמן כן יכול להשפיע עליהם.

כשאתה לא צועק, לא משנה בזמן, לא שובֵר תבניות, ומסכם תבוסות מול ברצלונה ב"זו עוד חוויה שניקח איתנו", אתה בעצם אומר לשחקנים שהכול בסדר.

זה לא בסדר.
כבר מהמהלך הראשון ראו שסורקין לא מרוכז ועושה נזק, והוא היה צריך לרדת אחרי הדקה הראשונה.
סנטוס דווקא בא לשחק, אבל נכנס כשהפער כבר דו ספרתי.

אם אין לך סייז בגארדים (נניח בגלל תמיר), תתאים את עצמך – תגדיל קצב, תיצור בלגן, תרוץ כמו פריז.
אבל מכבי נראתה הפוך לגמרי, כדררת, פיק אנד רול על גבי פיק אנד רול שברצלונה קראה בשנייה, יציאה חזקה לכדרורים של ווקר שהובילו לזריקות קשות, עם אותם שחקנים שלא מבצעים את זה טוב מלכתחילה.

הקבוצה הזו צריכה לקלוע 95–100 נקודות כדי לנצח (ובעבר השגנו את זה דרך הרבה הרבה ריבאונד והתקפות מהירות), אבל אין לה התקפה מספיק גמישה כדי לייצר את זה למעט הבלחות מול הפועל ת"א. אנחנו לא ננצח ככה אף משחק גם עם הסגל יתרחב בעוד 2 או 3 שחקנים. משהו במבנה צריך להשתנות.
Gevaudan

הודעהעל ידי omerk » 15 אוקטובר 2025, 13:22

מה הערך המוסף של העוזרים בעצם? בעבר היה את ברוקאל, עוזר מאמן עם המון ניסיון, שעבד עם השחקנים על הגנה והשלים את קטש, ואז פיטרו אותו שנה שעברה כדי לחסוך עוד כמה דולרים (ניסו למכור שהוא עזב מיוזמתו בגלל המלחמה, אבל אמר בראיון שעזב בגלל קיצוצים והוא רצה להשאר).

מילא קטש טיפוס אדיש שלא צועק, זה ידוע, אבל אני מתפלא על פניני. הוא לא בחור ביישן למה הוא לא צורח על השחקנים. נראה שכולם נדבקו באפתיות של קטש ולאף אחד אין פתרונות.
omerk

הודעהעל ידי my man » 15 אוקטובר 2025, 13:32

הכל רקוב...אבל אם יצעקו על השחקנים חסרי הכישרון אז הכל יראה יותר טוב..
סליחה אתם מצחיקים אותי.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2025, 14:02

my man כתב:הכל רקוב...אבל אם יצעקו על השחקנים חסרי הכישרון אז הכל יראה יותר טוב..
סליחה אתם מצחיקים אותי.

זוכר את נבחרת יוון בכדורגל זוכה ביורו? זאת הייתה דוגמא מצוינת לאיך חבורה של שחקנים לא מוכשרים בעליל, שמודרכת על ידי מאמן נאצי, בעזרת מחויבות קיצונית ומאמץ של 200% בכול דקה במשחק, זוכה בתואר למרות היותה אחת הקבוצות הכי פחות מוכשרות באירופה בכול הזמנים.

אז בוא... צעקות של מאמן משפיעות ועוד איך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גיא » 15 אוקטובר 2025, 14:23

my man כתב:הכל רקוב...אבל אם יצעקו על השחקנים חסרי הכישרון אז הכל יראה יותר טוב..
סליחה אתם מצחיקים אותי.

לפני שבוע ניצחנו את הפועל - ומעבר לשלשות - השחקנים היו יותר מחוייבים מאתמול.
מאמן טוב יודע להוציא את המחויבות הזאת באופן יותר קונסיסטנטי
גיא

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוקטובר 2025, 14:28

גיא כתב:
סליחה אתם מצחיקים אותי.

לפני שבוע ניצחנו את הפועל - ומעבר לשלשות - השחקנים היו יותר מחוייבים מאתמול.
מאמן טוב יודע להוציא את המחויבות הזאת באופן יותר קונסיסטנטי

נכון, אני עדיין זוכר איך נגד הפועל כולם הופתעו שבלאט עובד קשה בהגנה, לוחץ את הרכז של הפועל ואפילו חוטף לו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־24 אורחים