ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2025, 19:11

Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:אני חושב שאפשר להעביר ביקורת גם על קטש וההכנה הלקויה של הקבוצה (זכורות לי הרבה פתיחות רעות של עונה, כזו פתיחה מזעזעת לא זכורה לי אף פעם ואני אוהד אדוק המון זמן), גם על קלאודיו וההימורים הלא מוצלחים, וגם על ההנהלה שמחכה, מחכה ומחכה ובסוף לא נשאר כלום.

העניין הוא שאם היה מוזרם כסף ומתקבלות החלטות בזמן (למשל שחסרים 2 שחקנים וצריך למצוא כאלו תוך X ימים), גם טעויות מקצועיות כמו בעיית התאמה לקבוצה או הימורים לא נכונים היו נפתרות בעצמן. זה דבר מאוד מקובל ולגיטימי וטבעי שקורה בקבוצות כדורסל מקצועניות.

ברור לי שלא קטש ולא צוות העוזרים שלו הם סתומים. הם ראו בקיץ מה שאנחנו מפורום צהבת ראינו מקילומטרים, שהסגל לא מספיק מוכשר ולא מספיק מותאם לסגנון הכדורסל של קטש. מכאן והלאה שכל אחד ישלים לבד.

היחידים שצריכים לקבל ביקורת זאת ההנהלה. זהו, לא קטש, לא קובולה. זה לא הגיוני שכל שנה מבטיחים לנו סנטר אבל לא מביאים כי אין כסף וכל השטויות שפדרמן אומר לא אמורות בכלל לתת איזשהו ספק שהוא האשם. פדרמן וההנהלה הפ מי שצריכים לקבל את הביקורת כי אם קטש לא פה מחר מה ישתנה? פתאום יבואו שחקנים טובים? פתאום יהיה תקציב? לא ואתה יודע את זה. אם שיהיה תקציב ויהיה קבוצה ויהיה הגיון לסגל המועדון יראה ככה אז אפשר להאשים את קטש. עד אז כל האשמה אחרת היא פשוט חסרת פואנטה

אפשר לדבר על החוסרים והבעיות בסגל עד מחר, אבל חוסר ההכנה של השחקנים הוא על המאמן והצוות המקצועי שלו ויש מקום לדבר על זה במקביל לביקורת על ההנהלה ומערך הסקאוטינג.

אני נותן דיסקליימרים כי ראיתי שזה חגג בת'רד אחר כאן: אני תופס מעודד כמאמן, לא חושב שצריך לפטר אותו וזו תהיה אבידה גדולה אם יתפטר, אבל התצוגה שהייתה ביום חמישי לא שווה אפילו מול קבוצות אמצע טבלה בליגת ווינר. גם עם הבעיות וכל החוסרים זה לא צריך להיות שם.
אין בסיס של בסיס בהבנת כדורסל ויסודות שלומדים בקולג', אין סגירה לריבאונד, אין שפת גוף, אין כלום, ועודד נמנם. אנחנו כבר לא בפריסיזן, גם הוא צריך להתעורר.

אין נסיון, אין יכולת, אין סנטר ואין רכז. לא אכפת לי מאיך השחקנים נראים אם אלו השחקנים שמכבי הביאה.

מרגיש לי שאתה פשוט מתאמץ לחפש לו אליבי.
גם בעונה הקודמת חסרו (בהגדרה) שלושה שחקנים, לא היה מחליף אמיתי ללויד, במקום דריל מייקון היו לנו דג'וליוסים, בעמדה 3 היה בור שהם לא טרחו לסגור מהקיץ וגבריאל עדיין היה במלחמות עם עצמו איך הוא מחמיץ דאנקים מטווח אפס. ועדיין, למרות כל מה שכתבתי, היה לאסופה הזו יסודות כדורסל והבנה מי עושה מה בקווים כלליים.

מה שהיה מול פריז זה לא פערי פיזיות ולא הסתגלות לחוקים, זה חוסר מוחלט ביסודות כדורסל שלומדים כשאתה נרשם למתנ"ס בגיל 12.
לא זכורה לי תצוגה כל כך מביכה משחקנים מקצוענים במדי מכבי, וראיתי מספיק גרסאות מוגבלות שלנו בעשרים השנים האחרונות.

ברור שהבעיה המאג'ורית היא הסגל, והסגל נראה ככה כי ההנהלה שוב בחרה בזול ולא במה שמתאים למאמן. אתה משכנע את המשוכנע.
אבל איך אפשר לראות את ההשפלה הזאת, חוטפים 20 הפרש מחיפי ושמיפי ושו"ת מכדורסל שנראה יותר כמו הוקי מאשר תרגילים משורטטים, והמאמן שלנו יושב בחיבוק ידיים כאילו זה משחק אימון מול בני הרצליה? איפה האש? איפה התגובה? איך לא עף שם שולחן באוויר? זו שפת גוף תבוסתנית שלא תעזור למעט השחקנים שיודעים מה הם עושים להשתפר, לפחות לדעתי.

מסכים לחלוטין. רמת המשחק (יותר נכון לקרוא לזה תת רמה) שמכבי הציגה הייתה כול כך מביכה שבפעם הראשונה בחיים הפסקתי לצפות במחצית והלכתי החוצה לעשות הליכה. וזה למרות שהיה עוד סיכוי שנחזור מפיגור במחצית השנייה, וננצח. פשוט לא הייתי מסוגל להמשיך לראות את הזבל הזה.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 07 אוקטובר 2025, 00:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 אוקטובר 2025, 00:14

Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:אני חושב שאפשר להעביר ביקורת גם על קטש וההכנה הלקויה של הקבוצה (זכורות לי הרבה פתיחות רעות של עונה, כזו פתיחה מזעזעת לא זכורה לי אף פעם ואני אוהד אדוק המון זמן), גם על קלאודיו וההימורים הלא מוצלחים, וגם על ההנהלה שמחכה, מחכה ומחכה ובסוף לא נשאר כלום.

העניין הוא שאם היה מוזרם כסף ומתקבלות החלטות בזמן (למשל שחסרים 2 שחקנים וצריך למצוא כאלו תוך X ימים), גם טעויות מקצועיות כמו בעיית התאמה לקבוצה או הימורים לא נכונים היו נפתרות בעצמן. זה דבר מאוד מקובל ולגיטימי וטבעי שקורה בקבוצות כדורסל מקצועניות.

ברור לי שלא קטש ולא צוות העוזרים שלו הם סתומים. הם ראו בקיץ מה שאנחנו מפורום צהבת ראינו מקילומטרים, שהסגל לא מספיק מוכשר ולא מספיק מותאם לסגנון הכדורסל של קטש. מכאן והלאה שכל אחד ישלים לבד.

היחידים שצריכים לקבל ביקורת זאת ההנהלה. זהו, לא קטש, לא קובולה. זה לא הגיוני שכל שנה מבטיחים לנו סנטר אבל לא מביאים כי אין כסף וכל השטויות שפדרמן אומר לא אמורות בכלל לתת איזשהו ספק שהוא האשם. פדרמן וההנהלה הפ מי שצריכים לקבל את הביקורת כי אם קטש לא פה מחר מה ישתנה? פתאום יבואו שחקנים טובים? פתאום יהיה תקציב? לא ואתה יודע את זה. אם שיהיה תקציב ויהיה קבוצה ויהיה הגיון לסגל המועדון יראה ככה אז אפשר להאשים את קטש. עד אז כל האשמה אחרת היא פשוט חסרת פואנטה

אפשר לדבר על החוסרים והבעיות בסגל עד מחר, אבל חוסר ההכנה של השחקנים הוא על המאמן והצוות המקצועי שלו ויש מקום לדבר על זה במקביל לביקורת על ההנהלה ומערך הסקאוטינג.

אני נותן דיסקליימרים כי ראיתי שזה חגג בת'רד אחר כאן: אני תופס מעודד כמאמן, לא חושב שצריך לפטר אותו וזו תהיה אבידה גדולה אם יתפטר, אבל התצוגה שהייתה ביום חמישי לא שווה אפילו מול קבוצות אמצע טבלה בליגת ווינר. גם עם הבעיות וכל החוסרים זה לא צריך להיות שם.
אין בסיס של בסיס בהבנת כדורסל ויסודות שלומדים בקולג', אין סגירה לריבאונד, אין שפת גוף, אין כלום, ועודד נמנם. אנחנו כבר לא בפריסיזן, גם הוא צריך להתעורר.

אין נסיון, אין יכולת, אין סנטר ואין רכז. לא אכפת לי מאיך השחקנים נראים אם אלו השחקנים שמכבי הביאה.

גם בעונה הקודמת חסרו (בהגדרה) שלושה שחקנים, לא היה מחליף אמיתי ללויד, במקום דריל מייקון היו לנו דג'וליוסים, בעמדה 3 היה בור שהם לא טרחו לסגור מהקיץ וגבריאל עדיין היה במלחמות עם עצמו איך הוא מחמיץ דאנקים מטווח אפס. ועדיין, למרות כל מה שכתבתי, היה לאסופה הזו יסודות כדורסל והבנה מי עושה מה בקווים כלליים.

מה שהיה מול פריז זה לא פערי פיזיות ולא הסתגלות לחוקים, זה חוסר מוחלט ביסודות כדורסל שלומדים כשאתה נרשם למתנ"ס בגיל 12.
לא זכורה לי תצוגה כל כך מביכה משחקנים מקצוענים במדי מכבי, וראיתי מספיק גרסאות מוגבלות שלנו בעשרים השנים האחרונות.

ברור שהבעיה המאג'ורית היא הסגל, והסגל נראה ככה כי ההנהלה שוב בחרה בזול ולא במה שמתאים למאמן. אתה משכנע את המשוכנע.
אבל איך אפשר לראות את ההשפלה הזאת, חוטפים 20 הפרש מחיפי ושמיפי ושו"ת מכדורסל שנראה יותר כמו הוקי מאשר תרגילים משורטטים, והמאמן שלנו יושב בחיבוק ידיים כאילו זה משחק אימון מול בני הרצליה? איפה האש? איפה התגובה? איך לא עף שם שולחן באוויר? זו שפת גוף תבוסתנית שלא תעזור למעט השחקנים שיודעים מה הם עושים להשתפר, לפחות לדעתי.

מרגיש לי שאתה לא מבין שלא אכפת לי מקטש. אכפת לי מההנהלה נוראית שגם לפני קטש קברה את המועדון.
העובדה שאתה מנהל שיחה על קטש בתרד הזה מוכיחה כמה אתה פשוט מתעלם מהבעיה הגדולה ומוצא אשם שהוא לא בטופ אשמים המרכזים באירוע.
לא אכפת לי שקטש לא יהיה פה, אני לא הייתי חסיד שלו ולא חושב שהוא מאמן מעל הממוצע באירופה. יש לו את היתרונות והחסרונות שלו אבל זה לא הדיון. אם מחר קטש ילך זה לא ישנה את המצב של המועדון, אם פדרמן ילך זה ישנה את המצב של המועדון וזה כל מה שאמור לך כאוהד מכבי לעניין.
לא פעם ראשונה שבפורום הזה לוקחים דיון ענייני ומנסים להקטין אותו כ"הא אתה פשוט רוצה להגן עליו כי יש לך איזשהו אינטרס סמוי" תוך כדי שאתה מתעלם מכל הנקודות והבעיות שנתתי שגם אגב, קשורים לנושא התרד. מרגיש לי שאם אתה לוקח דיון על פדרמן והופך אותו לקטש אולי לך יש איזשהו אינטרס סמוי להגן עליו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Gevaudan » 07 אוקטובר 2025, 02:35

Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:היחידים שצריכים לקבל ביקורת זאת ההנהלה. זהו, לא קטש, לא קובולה. זה לא הגיוני שכל שנה מבטיחים לנו סנטר אבל לא מביאים כי אין כסף וכל השטויות שפדרמן אומר לא אמורות בכלל לתת איזשהו ספק שהוא האשם. פדרמן וההנהלה הפ מי שצריכים לקבל את הביקורת כי אם קטש לא פה מחר מה ישתנה? פתאום יבואו שחקנים טובים? פתאום יהיה תקציב? לא ואתה יודע את זה. אם שיהיה תקציב ויהיה קבוצה ויהיה הגיון לסגל המועדון יראה ככה אז אפשר להאשים את קטש. עד אז כל האשמה אחרת היא פשוט חסרת פואנטה

מרגיש לי שאתה לא מבין שלא אכפת לי מקטש. אכפת לי מההנהלה נוראית שגם לפני קטש קברה את המועדון.
העובדה שאתה מנהל שיחה על קטש בתרד הזה מוכיחה כמה אתה פשוט מתעלם מהבעיה הגדולה ומוצא אשם שהוא לא בטופ אשמים המרכזים באירוע.
לא אכפת לי שקטש לא יהיה פה, אני לא הייתי חסיד שלו ולא חושב שהוא מאמן מעל הממוצע באירופה. יש לו את היתרונות והחסרונות שלו אבל זה לא הדיון. אם מחר קטש ילך זה לא ישנה את המצב של המועדון, אם פדרמן ילך זה ישנה את המצב של המועדון וזה כל מה שאמור לך כאוהד מכבי לעניין.
לא פעם ראשונה שבפורום הזה לוקחים דיון ענייני ומנסים להקטין אותו כ"הא אתה פשוט רוצה להגן עליו כי יש לך איזשהו אינטרס סמוי" תוך כדי שאתה מתעלם מכל הנקודות והבעיות שנתתי שגם אגב, קשורים לנושא התרד. מרגיש לי שאם אתה לוקח דיון על פדרמן והופך אותו לקטש אולי לך יש איזשהו אינטרס סמוי להגן עליו

נראה לי שפספסת את ההקשר של הדיון שאתה עצמך ציטטת. אף אחד פה ממה שראיתי לא ניסה להפוך את קטש למקור כל הרע, אלא לבחון את התפקוד במסגרת מה שאנחנו רואים על המגרש. זה כמובן תוצר של ההנהלה הבעייתית, על כך יש קונצנזוס מלא בפורום וגם בדיון שהתגלגל פה. אבל כשאתה קובע ש"אין שום בעיה עם קטש" (מצטט מילים שלך מלמעלה), אתה בעצם שולל מראש כל דיון מקצועי ענייני על איך שהקבוצה נראית מהצד שלו.

הנקודה שלי מההתחלה היא שאפשר וצריך לדבר על שני הדברים במקביל, כלומר גם להבין שהמערכת רקובה מלמעלה, ובכל זאת לבחון איך המאמן מתפקד בתוך הסביבה הזאת ומה אפשר לשפר. מאמן, גם במערכת לקויה, עדיין אחראי על קבלת החלטות בלייב בזמן משחק, על התאמות, על ניהול חדר ההלבשה, על איך הוא מגיב לסיטואציות שנכפות עליו. עדיין יש לו אחריות מקצועית על הדרך שבה הסגל מנוהל, על ההתאמות, על הפתרונות, על הניסיון להפיק את המיטב ממה שכבר משחק על המגרש.

מה שאני ראיתי מול פריז (אבל האמת היא שכל הפריסיזן) היה אפס שפת גוף, התרפסות בלתי נגמרת בראיונות לאחר משחקים ואפס הכנה מקצועית ביחס ליסודות כדורסל. זה לא היה רק ערב לא מוצלח או בעיית חוסרים אלא קו ממשיך של איזשהו חוסר הנהגה מצד הספסל. אם יש לנו רצון מתישהו להיראות כמו קבוצה, אלו דברים שחייבים להתהפך וזה הזוי שזה מצוייר כאן כאיזה אופן של "הגנה" על ההנהלה.

אין לי מושג מה אתה רוצה ממני עם החלק האחרון בתגובה שלך, לא זכור לי מקרה אחד בו הגנתי על ההנהלה או ניקיתי אותה מאשמה (אשמח לקרוא דוגמאות על מקרים כאלו). נחרדתי מהתצוגה של פריז, והתגלגלתי עם הדעה שלי עליה כאן ובת'רדים אחרים.
Gevaudan

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אוקטובר 2025, 07:21

Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:היחידים שצריכים לקבל ביקורת זאת ההנהלה. זהו, לא קטש, לא קובולה. זה לא הגיוני שכל שנה מבטיחים לנו סנטר אבל לא מביאים כי אין כסף וכל השטויות שפדרמן אומר לא אמורות בכלל לתת איזשהו ספק שהוא האשם. פדרמן וההנהלה הפ מי שצריכים לקבל את הביקורת כי אם קטש לא פה מחר מה ישתנה? פתאום יבואו שחקנים טובים? פתאום יהיה תקציב? לא ואתה יודע את זה. אם שיהיה תקציב ויהיה קבוצה ויהיה הגיון לסגל המועדון יראה ככה אז אפשר להאשים את קטש. עד אז כל האשמה אחרת היא פשוט חסרת פואנטה

לדבר על קטש (או על כל מאמן אחר) זה מנגנון הדחקה, קונספט שאוהדי מכבי חזקים בו במיוחד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JarJarBinx » 07 אוקטובר 2025, 08:18

גישת ה"אסור לדבר על כלום חוץ מההנהלה" לא נראית לי כמו משהו הגיוני בפורום.
ואגב, גם אם יש מי שיש לו מה לומר לטובת ההנהלה, לגיטימי לגמרי ובשביל זה יש פורום.
לא כל כך מבין את הגישה הדורסנית משהו של "דברו נגד ההנהלה, אל תגידו שום דבר אחר, ואם אתם לא מתיישרים עם הקו שלי זה בגלל שיש לכם אינטרס סמוי".
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי גיא » 07 אוקטובר 2025, 10:17

JarJarBinx כתב:גישת ה"אסור לדבר על כלום חוץ מההנהלה" לא נראית לי כמו משהו הגיוני בפורום.
ואגב, גם אם יש מי שיש לו מה לומר לטובת ההנהלה, לגיטימי לגמרי ובשביל זה יש פורום.
לא כל כך מבין את הגישה הדורסנית משהו של "דברו נגד ההנהלה, אל תגידו שום דבר אחר, ואם אתם לא מתיישרים עם הקו שלי זה בגלל שיש לכם אינטרס סמוי".

זה נכון כי אם לא לדבר על קטש, למה לדבר על סורקין? למה לדבר על הורד? למה בכלל לראות את הדרבי?
גיא

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 אוקטובר 2025, 19:07

Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:
Shay_uzan כתב:
Gevaudan כתב:אפשר לדבר על החוסרים והבעיות בסגל עד מחר, אבל חוסר ההכנה של השחקנים הוא על המאמן והצוות המקצועי שלו ויש מקום לדבר על זה במקביל לביקורת על ההנהלה ומערך הסקאוטינג.

נראה לי שפספסת את ההקשר של הדיון שאתה עצמך ציטטת. אף אחד פה ממה שראיתי לא ניסה להפוך את קטש למקור כל הרע, אלא לבחון את התפקוד במסגרת מה שאנחנו רואים על המגרש. זה כמובן תוצר של ההנהלה הבעייתית, על כך יש קונצנזוס מלא בפורום וגם בדיון שהתגלגל פה. אבל כשאתה קובע ש"אין שום בעיה עם קטש" (מצטט מילים שלך מלמעלה), אתה בעצם שולל מראש כל דיון מקצועי ענייני על איך שהקבוצה נראית מהצד שלו.

הנקודה שלי מההתחלה היא שאפשר וצריך לדבר על שני הדברים במקביל, כלומר גם להבין שהמערכת רקובה מלמעלה, ובכל זאת לבחון איך המאמן מתפקד בתוך הסביבה הזאת ומה אפשר לשפר. מאמן, גם במערכת לקויה, עדיין אחראי על קבלת החלטות בלייב בזמן משחק, על התאמות, על ניהול חדר ההלבשה, על איך הוא מגיב לסיטואציות שנכפות עליו. עדיין יש לו אחריות מקצועית על הדרך שבה הסגל מנוהל, על ההתאמות, על הפתרונות, על הניסיון להפיק את המיטב ממה שכבר משחק על המגרש.

מה שאני ראיתי מול פריז (אבל האמת היא שכל הפריסיזן) היה אפס שפת גוף, התרפסות בלתי נגמרת בראיונות לאחר משחקים ואפס הכנה מקצועית ביחס ליסודות כדורסל. זה לא היה רק ערב לא מוצלח או בעיית חוסרים אלא קו ממשיך של איזשהו חוסר הנהגה מצד הספסל. אם יש לנו רצון מתישהו להיראות כמו קבוצה, אלו דברים שחייבים להתהפך וזה הזוי שזה מצוייר כאן כאיזה אופן של "הגנה" על ההנהלה.

אין לי מושג מה אתה רוצה ממני עם החלק האחרון בתגובה שלך, לא זכור לי מקרה אחד בו הגנתי על ההנהלה או ניקיתי אותה מאשמה (אשמח לקרוא דוגמאות על מקרים כאלו). נחרדתי מהתצוגה של פריז, והתגלגלתי עם הדעה שלי עליה כאן ובת'רדים אחרים.

אתה ראית שהדיון על קטש במקום שרשום בכותרת שלו קטש לא הלך לאן שרצית אז הלכת לדיון על ההנהלה ואמרת אבל קטש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 אוקטובר 2025, 19:27

גיא כתב:
JarJarBinx כתב:גישת ה"אסור לדבר על כלום חוץ מההנהלה" לא נראית לי כמו משהו הגיוני בפורום.

זה נכון כי אם לא לדבר על קטש, למה לדבר על סורקין? למה לדבר על הורד? למה בכלל לראות את הדרבי?

לא אומר מילה בטח לא לרעת סורקין הורד וקטש ויותר מזה גם על שחקן כמו סנטוס שלא היה אמור לנחות פה. כי מישהו הנחית אותו פה ומישהו אישר את התקציב להם ולא לשחקנים ברמה שמועדון כמו מכבי מצפה ממנו.
לא אכפת לי מזה שסורקין משחק במכבי או שקטש מאמן את מכבי, סורקין שחקן עם x יתרונות וy חסרונות והיית מצפה שיביאו מישהו שישלים אותו, אלא מה, לא רק שלא הביאו מישהו שישלים אותו, לא הביאו כלום. את אותו דבר בדיוק אתה יכול לומר על קלרק/בלאט, דאוטין, הורד ונראה לי בריסט.
מכבי הגיעה לקיץ הזה מחמישית מחליפים נהדרת והיה ברור שצריך שחקן חזק בכל עמדה כדי שנהיה איכשהו תחרותיים, אגב זה גם מה שפרדמן חפר עליו וכולנו כבר לא התרגשנו מהזאב זאב הזה. קיבלנו את ווקר כהחתמה הגדולה היחידה (אני 90% בטוח שגם זה רק בגלל מיציץ), שחקן טוב שמתאים לסגל ולמאמן הזה כמו כפפה לרגל. אני יכול להמשיך לכתוב על כל שחקן למה לא אכפת לי מהביצועים שלו בסיטואציה הזאת אבל זה היה הנושא פה קיץ שלם.
הוחלפו פה מאמנים, שחקנים, GMים, מנכלים, אפילו מאמן כושר ומאמני פיתוח. אני לא חושב שיש תפקיד שלא קיבל ביקורת פה בפורום מ2015 ואותו אדם הוחלף וכלום לא השתנה (אגב בסוף כמעט כולם הולפו למשרות אמון או שעירים לעזאזל).
אם במקום לבקר קבוצה של אנשים שהורסים את המועדון אתם רוצים לבקר אנשים שנותנים 200% מעצמם רק כדי שיהיה לכם סיבה מחר לצפות במשחק שכנראה יהיה הבושה הכי גדולה בתולדות המועדון, תהנו. זה לא הוגן לאותם אנשים ואני בטוח שאתם לא תאמינו לעצמכם. קטש רחוק ממאמן מושלם, אבל אין כזה וגם אם מחר יעיפו את קטש ל1000 עזאזלים ויביאו מאמן אחר, אולי אפילו המאמן שאתם רוצים (בואו אנחנו מכירים את הסיטואציה, זה לא יקרה) עדיין יהיה לכם ביקורת עליו. גם ב2014 היה ביקורת על בלאט, רייס, כולם. להתלונן תמיד יש על מה אבל ממליץ לכם קודם להפנות את החצים לאדם הנכון ואז להמשיך לאחרים, אולי זה יקדם משהו במועדון הגוסס הזה. כל האנשים שאתם מתלוננים עליהם הביאו קבוצה קטנה מאוד של אנשים וכולם ידעו לפני שהם באו מה היתרונות והחסרונות שלהם (ומכבי נראת ככה אחרי שרוב האנשים שבאו עלו על המצופה), האנשים שהביאו אותם יביאו את המחליפים שלהם. תהנו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 07 אוקטובר 2025, 19:32

אני אמנם מסכים שצריך לאפשר פה לדבר על מה שרוצים, אבל נראה לי שמה שמפריע פה זה שבאים ומתלוננים על קטש בנושא שמדבר על ההנהלה.

יש ת'רד על קטש, לגיטימי לומר מה שרוצים שם. למה צריך להתחיל להעביר ביקורת על קטש גם בת'רדים לא קשורים?
עידן

הודעהעל ידי my man » 07 אוקטובר 2025, 19:53

לכולם מותר לכתוב הכל. אבל אם מישהו כותב משהו הוא גם צריך לקבל את זה שיכול להיות שהוא יקבל ביקורת על דבריו.
כאמור גם את הביקורת הזו מותר יהיה לכתוב בפורום
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 07 אוקטובר 2025, 20:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אוקטובר 2025, 19:58

my man כתב:לכולם מותר לכתוב הכל. אבי אם מישהו כותב משהו היא גם צריך לקבל את זה שיכול להיות שהוא יקבל ביקורת על דבריו.

בול
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 אוקטובר 2025, 20:50

my man כתב:לכולם מותר לכתוב הכל. אבל אם מישהו כותב משהו הוא גם צריך לקבל את זה שיכול להיות שהוא יקבל ביקורת על דבריו.

אני גם לא אסרתי על אף אחד לדבר על משהו, פשוט לדעתי זה מפספס את המטרה שלכם בקילומטרים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Gevaudan » 07 אוקטובר 2025, 21:49

מסכים. יש כאן כמה טיפוסים שכל מה שהם עושים זה לדקלם שוב ושוב את אותן מנטרות ובאזוורדים נגד ההנהלה וזו זכותם, ברור. אבל ברגע שמישהו מנסה לפתוח דיון מקצועי על נושא אחר, זה פתאום נתפס לחלקם כעבירה על אמנות ז'נבה. הפורום גם ככה חצי מת ולא מושך משתמשים חדשים, אני חושב שכל עוד מתנהל דיון מקצועי (גם אם בעד וגם אם נגד) אפשר לנהל אותו גם אם הוא לא נפתח ספציפית ב"עודד קטש חתם במכבי ת"א" או "אושיי בריסט חתם במכבי ת"א" כפרפרזה על שחקן כזה או אחר. סתם טרחנות מוזרה
Gevaudan

הודעהעל ידי גיא » 07 אוקטובר 2025, 23:17

כן בואו נהיה יותר סבלניים. אחרת בשביל מה אנחנו רואים מכבי? למשל, עולה בראש המחשבה ״נגיד שעופר ינאי עכשיו במכבי ומיצ׳יץ׳ היה אצלינו - האם עדיין הייתי רוצה את קטש כמאמן? - האם אני מאמין בו כמאמן טופ? שאלה לגיטימית, בלי שיגידו לי שאני ״אובססיבי״.
אחרת בואו נסגור את כל התרדים ונשאיר ״ההנהלה הבזיונית של מכבי״ וזהו.
גיא

הודעהעל ידי Mitelka » 08 אוקטובר 2025, 14:44

my man כתב:לכולם מותר לכתוב הכל. אבל אם מישהו כותב משהו הוא גם צריך לקבל את זה שיכול להיות שהוא יקבל ביקורת על דבריו.

אני איתך. העניין אבל שכל נושא ההנהלה אשמה שכולנו מסכימים עליו (להלן, השם של הדיון הזה) סוגר כל דיון אחר. קולדבלה? ההנהלה אשמה. קטש? מה הוא קשור, זה ההנהלה.

עכשיו גם אם נניח וזה נכון, אי אפשר הרי לבטל כל דיון שהוא לא ההנהלה. אפשר להגיב (לא אני, כי אני לא חושב ככה) שקטש הוא אפתי ולא מתפקד, שקולדבלה כשל - זה לגיטימי. ברגע שכל תגובה כזו זוכה ישר למטר ״זה מה יש לו וזה הכל ההנהלה״ למעשה סוגר כל דיון אפשרי.

אני אישיתי באמת לא מוצא שום טעם בלדון על קטש או קולדובלה אבל אי אפשר לסגור לכל יוזר אפשרות לפתוח דיון על זה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי itai7 » 14 אוקטובר 2025, 21:33

תודה על ההשפלה
itai7

הודעהעל ידי my man » 14 אוקטובר 2025, 21:46

כולם כולם צריכים ללכת. זה לא איש כזה או אחר. כולם רקובים והכל רקוב
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי עידן » 15 אוקטובר 2025, 13:45

עופר ינאי ודני פדרמן קיימו שיחה, והסכימו על שיתוף פעולה בנושא ועבודה יחדיו מול גורמי היורוליג על מנת להחזיר את המשחקים לישראל, כאשר הם גיבשו תוכנית פעולה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=521845
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־12 אורחים