A.Parker כתב:קרלוס דלפינו פרש רק היום מכדורסל בגיל 43!!
איזה שחקן הוא היה יא אללה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:A.Parker כתב:קרלוס דלפינו פרש רק היום מכדורסל בגיל 43!!
וואו, הזוי. אשכרא שיחק עד עכשיו, כשהוא היה עוד ב-2004 נגד מכבי בגמר! וזה לא שהוא היה בן 16 אז. מטורף.
felix_r כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:קרלוס דלפינו פרש רק היום מכדורסל בגיל 43!!
וואו, הזוי. אשכרא שיחק עד עכשיו, כשהוא היה עוד ב-2004 נגד מכבי בגמר! וזה לא שהוא היה בן 16 אז. מטורף.
שמע, מרסליניו הוארטאס צעיר מדלפינו בשנה אחת בלבד, ומשחק בליגה הספרדית החזקה. ולא סתם משחק! בעונה החולפת הוא נבחר ל-MVP של הליגה הספרדית ו MVP של ליגת האלופות.
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:קרלוס דלפינו פרש רק היום מכדורסל בגיל 43!!
שמע, מרסליניו הוארטאס צעיר מדלפינו בשנה אחת בלבד, ומשחק בליגה הספרדית החזקה. ולא סתם משחק! בעונה החולפת הוא נבחר ל-MVP של הליגה הספרדית ו MVP של ליגת האלופות.
הוא באמת תופעה, אבל בניגוד לדלפינו, הוא הגיע ליורוליג בשלב הרבה יותר מאוחר
גיא כתב:מדע הספורט, התזונה, conditioning - הכל מאוד התקדם.
מרסר כתב:בסרביה טוענים שיאניס ספרופולוס יפוטר מהכוכב האדום, כאשר מחליפו יהיה סאשה אוברדוביץ' .
עידן כתב:מרסר כתב:בסרביה טוענים שיאניס ספרופולוס יפוטר מהכוכב האדום, כאשר מחליפו יהיה סאשה אוברדוביץ' .
להביא יחד עם ווילבקין. שחקנים ומאמנים בירידה/אחרי פציעה זה בדיוק הכיוון. וכמובן אפשר יהיה לשווק את זה כהחזרת עטרה ליושנה ולייצר התלהבות מנויים.
MTA2311 כתב:עידן כתב:מרסר כתב:בסרביה טוענים שיאניס ספרופולוס יפוטר מהכוכב האדום, כאשר מחליפו יהיה סאשה אוברדוביץ' .
להביא יחד עם ווילבקין. שחקנים ומאמנים בירידה/אחרי פציעה זה בדיוק הכיוון. וכמובן אפשר יהיה לשווק את זה כהחזרת עטרה ליושנה ולייצר התלהבות מנויים.
אתה צוחק אבל האמת ממש ממש לא יפתיע אותי אם הוא ימצא את עצמו כאן
עידן כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:מרסר כתב:בסרביה טוענים שיאניס ספרופולוס יפוטר מהכוכב האדום, כאשר מחליפו יהיה סאשה אוברדוביץ' .
לא נראה לי שתקציב של 150K שיתפנה מאומורי יספיק.
אולי עונה הבאה בתור החתמת הענק שוברת השוויון והחזרת עטרה ליושנה כאמור.
MTA2311 כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:מרסר כתב:בסרביה טוענים שיאניס ספרופולוס יפוטר מהכוכב האדום, כאשר מחליפו יהיה סאשה אוברדוביץ' .
אה, דיברתי על יאניס האמת
MTA2311 כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:מרסר כתב:בסרביה טוענים שיאניס ספרופולוס יפוטר מהכוכב האדום, כאשר מחליפו יהיה סאשה אוברדוביץ' .
אה, דיברתי על יאניס האמת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים