my man כתב:שועל כתב:הם אשכרה שילמו על הדבר הזה 4 מיליון אירו?
6
אם אני לא טועה, הכי יקר אי פעם ביורוליג, כשלפניו היה נאן עם 4.5 לעונה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:שועל כתב:הם אשכרה שילמו על הדבר הזה 4 מיליון אירו?
6
רנדי וייט כתב:דאוטין הולך לייאפ תורם חסימה לגינת ואז הורד מעיף שלשה מיותרת. לוקחים החלטות גרועות אחת אחרי השנייה
אדם כתב:דאוטין ובריסט כל כך מיותרים ולא משדרגים ,כל השאר בסדר פלוס אם היה פה רכז ברמה ושחקן במקום בריסט אנחנו במקום אחר .
דאוטין הולך לחדירה כל כך רך שגינת מצליח לחסום .
מכבי מעבר לזה שזה ברור וזה המצב להפועל הרבה יותר איכות וכל מחליף ברמה של השחקן שנכנס במקומו למכבי אין חוכמה ואין שכל וניהול ומלא טעויות ניהול .
ווקר פצצת כשרון משו שם לא דופק ,ממשיך לשחק מוזר הוא אתלט על ויכול לחדור נגד כל אחד ובוחר להמשיך לזרוק זריקות מוזרות והזויות .
בלייקני משחק לבד וזורק אותו דבר רק בוחר נכון וחכם ומעבר לזה לבלייקני אין חצי מהיכולת של ווקר לחדור ועדין בוחר נכון .
ווקר בהפועל שחקן של 20 פלוס נקודות .
לא מבין מה קטש עושה אם טרפינוביץ ומה בריסט עושה במכבי ודאוטין
רנדי וייט כתב:דאוטין הולך לייאפ תורם חסימה לגינת ואז הורד מעיף שלשה מיותרת. לוקחים החלטות גרועות אחת אחרי השנייה
אדם כתב:קלארק שיפר הרבה דברים במשחק שלו ,את השליטה בכדור את השליטה בהתפרעות שלו ועדין זה לא מספיק אני מקווה שאם הזמן יתגלה עוד משו והוא יתפתח כמו כריס ג׳ונס ,הקליעה שלו לא טובה .
my man כתב:דאוטין לא בנוי לפיזיות של היורוליג..יכול להיות שהוא כישרון כדורסל גדול אבל הוא פשוט לא עומד באגרסיביות...
felix_r כתב:מישהו יכול לעזור לי עם הסיבה שקטש הוריד את ליף לספסל? פיספסתי את הקטע. דווקא היה נראה כאילו ליף בא מאוד ממוקד ואגרסיבי. נראה בסדר גמור
Avi1508 כתב:שיפוט זבל בדקות האחרונות
felix_r כתב:מישהו יכול לעזור לי עם הסיבה שקטש הוריד את ליף לספסל? פיספסתי את הקטע. דווקא היה נראה כאילו ליף בא מאוד ממוקד ואגרסיבי. נראה בסדר גמור
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], גל גל ו־17 אורחים