my man כתב:אכן התבלבלתי אבל אני לא זוכר אז למי התכוונתי....חחח לא יודע למה דווקא השם שלו עלה לי
אתה כנראה מתכוון לפוט, שהחתמתו זכתה להרבה סופרלטיבים ממכבי:
https://maccabi.co.il/news.asp?id=2377
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אכן התבלבלתי אבל אני לא זוכר אז למי התכוונתי....חחח לא יודע למה דווקא השם שלו עלה לי
A.Parker כתב:my man כתב:אכן התבלבלתי אבל אני לא זוכר אז למי התכוונתי....חחח לא יודע למה דווקא השם שלו עלה לי
עידן כתב:A.Parker כתב:my man כתב:אכן התבלבלתי אבל אני לא זוכר אז למי התכוונתי....חחח לא יודע למה דווקא השם שלו עלה לי
כן זו הייתה החתמה הזויה כמעט באותה רמה, אבל פוט היה קצת צעיר יותר וגם שיחק איזה משחק/שניים במדי מכבי, מה שאני בספק שיקרה לאומורי. נראה לי שגם הנתונים הפיזיים של ג'ף פוט היו טובים יותר.
לכן אומורי צפוי לנצח בנקודות במאבק על התואר היוקרתי "ההחתמה המביכה ביותר במכבי בכל הזמנים", וזו לא תחרות כל כך פשוטה כאמור.
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:my man כתב:אכן התבלבלתי אבל אני לא זוכר אז למי התכוונתי....חחח לא יודע למה דווקא השם שלו עלה לי
כן זו הייתה החתמה הזויה כמעט באותה רמה, אבל פוט היה קצת צעיר יותר וגם שיחק איזה משחק/שניים במדי מכבי, מה שאני בספק שיקרה לאומורי. נראה לי שגם הנתונים הפיזיים של ג'ף פוט היו טובים יותר.
לכן אומורי צפוי לנצח בנקודות במאבק על התואר היוקרתי "ההחתמה המביכה ביותר במכבי בכל הזמנים", וזו לא תחרות כל כך פשוטה כאמור.
חשוב להתייחס להחתמה גם בקונטקסט. פוט הגיע לאיזשהו סגל סביר של מכבי. אומורי הוחתם לסגל בזיוני, בשיטת מפעל קשוחה פי כמה ולעמדה שהיא הפקרות מוחלטת.
אז כן, אומורי בהחלט החתמה מביכה יותר, שלא נאמר יריקה בפרצוף שלה האוהדים.
ההחתמה של פוט הייתה שערורייה.A.Parker כתב:my man כתב:אכן התבלבלתי אבל אני לא זוכר אז למי התכוונתי....חחח לא יודע למה דווקא השם שלו עלה לי
er79 כתב:למה לעזאזל לשחרר דווקא את אורוש? יש שכל שם בין האוזניים אצל החמורים האלה? מי שצריך ללכת זה קודם כל ילד המכללות הניגרי. צריך לבוא רכז, לונדברג לא רכז, וצריך סנטר. נשבר כבר ה#ין מההחלטות המפגרות האלה.
עידן כתב:er79 כתב:למה לעזאזל לשחרר דווקא את אורוש? יש שכל שם בין האוזניים אצל החמורים האלה? מי שצריך ללכת זה קודם כל ילד המכללות הניגרי. צריך לבוא רכז, לונדברג לא רכז, וצריך סנטר. נשבר כבר ה#ין מההחלטות המפגרות האלה.
כנראה אורוש פצוע. גם אומורי צריך לעזוב, מכבי ניסתה להשאיל אותו למספר קבוצות. הבעיה שאף אחד לא רוצה אותו.
er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:למה לעזאזל לשחרר דווקא את אורוש? יש שכל שם בין האוזניים אצל החמורים האלה? מי שצריך ללכת זה קודם כל ילד המכללות הניגרי. צריך לבוא רכז, לונדברג לא רכז, וצריך סנטר. נשבר כבר ה#ין מההחלטות המפגרות האלה.
כנראה אורוש פצוע. גם אומורי צריך לעזוב, מכבי ניסתה להשאיל אותו למספר קבוצות. הבעיה שאף אחד לא רוצה אותו.
הוא היה רשום בסגל במשחק הקודם. אילו היה פצוע לא היה רשום. לא יצא שום דיווח חדש על פציעתו. השחרור שלו תהיה החלטה מטופשת. מכבי צריכה סנטר והיא צריכה רכז. היא לא צריכה לדלל בעמדות הסמול. אפילו גימי קלארק פחות נחוץ ממנו. עם כל הכבוד לחטיפות שלו מדובר בנזק התקפי שלא צריך ולא ראוי לקבל 20 דקות למשחק.
Gevaudan כתב:אני בעד המהלך של לודנברג (גארד די גדול שיודע לחדור ולשחק פיק אנד רול) רק אם מגיע עוד מוביל כדור לצידו, ולא על חשבון שחקן אחר שלא משחק.
שני מובילי כדור יאפשרו למכבי לשחק עם הרבה מקבלי החלטות בחמישיה.
ווקר יכול לשחק דק' מסוימות ב-3 כווינג לצד שני מובילי כדור שמרווחים לו, דאונטין יכול לגבות מה-2, וב-3 אפשר לשחק עם בריסט ועם לביא בהרכבים יותר גדולים.
זה בעצם משחרר את הבעיות בעמדות 1-2-3, ועם גבוה נורמלי ב-5, הסגל פתאום נראה הרבה יותר אטרקטיבי והגיוני.
עידן כתב:er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:למה לעזאזל לשחרר דווקא את אורוש? יש שכל שם בין האוזניים אצל החמורים האלה? מי שצריך ללכת זה קודם כל ילד המכללות הניגרי. צריך לבוא רכז, לונדברג לא רכז, וצריך סנטר. נשבר כבר ה#ין מההחלטות המפגרות האלה.
הוא היה רשום בסגל במשחק הקודם. אילו היה פצוע לא היה רשום. לא יצא שום דיווח חדש על פציעתו. השחרור שלו תהיה החלטה מטופשת. מכבי צריכה סנטר והיא צריכה רכז. היא לא צריכה לדלל בעמדות הסמול. אפילו גימי קלארק פחות נחוץ ממנו. עם כל הכבוד לחטיפות שלו מדובר בנזק התקפי שלא צריך ולא ראוי לקבל 20 דקות למשחק.
זה שהוא היה רשום לסגל לא אומר שהוא כשיר. בשורה התחתונה הוא לא משחק, אז אין סיבה להחזיק אותו פה גם אם היה מדובר בסטף קרי. שחקן שלא מקבל דקות במכבי הנוכחית לא צריך להיות פה.
מכבי צריכה חצי קבוצה, ואני לא הייתי ממהר להאמין שבכלל יגיע פה מישהו ברמה מספקת בתקופה הקרובה.
Mitelka כתב:עם כל הכבוד לגארד סנטר זה פי אלף יותר חשוב. אין מי שחוסם לגארדים, לא רק חסימה וה גלגלות פנימה גם נעילה של הצבע לחדירות. שיש לך גוף גדול שחוסם ומונע מהגבוה לעזור הוא מייצר מסלול קל לחדירה לגארדים. ואז פתאום גם דאוטין יגיע לצבע יותר בקלות.
חייבים קודם כל סנטר.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:למה לעזאזל לשחרר דווקא את אורוש? יש שכל שם בין האוזניים אצל החמורים האלה? מי שצריך ללכת זה קודם כל ילד המכללות הניגרי. צריך לבוא רכז, לונדברג לא רכז, וצריך סנטר. נשבר כבר ה#ין מההחלטות המפגרות האלה.
זה שהוא היה רשום לסגל לא אומר שהוא כשיר. בשורה התחתונה הוא לא משחק, אז אין סיבה להחזיק אותו פה גם אם היה מדובר בסטף קרי. שחקן שלא מקבל דקות במכבי הנוכחית לא צריך להיות פה.
מכבי צריכה חצי קבוצה, ואני לא הייתי ממהר להאמין שבכלל יגיע פה מישהו ברמה מספקת בתקופה הקרובה.
שטויות, הוא לא משחק בדיוק מאותה סיבה שלביא לא משחק. זאת יכולת מולדת של קטש לקבור שחקנים מבלי לתת להם הזדמנות אמיתית. הוא מעדיף את הנגרייה מבית ריימן מהספסל זה הכל. זה לחלוטין לא סיבה מקצועית נכונה להביא גארד על חשבון פורוורד ולא על חשבון גארד אחר או סנטר
er79 כתב:Gevaudan כתב:אני בעד המהלך של לודנברג (גארד די גדול שיודע לחדור ולשחק פיק אנד רול) רק אם מגיע עוד מוביל כדור לצידו, ולא על חשבון שחקן אחר שלא משחק.
שני מובילי כדור יאפשרו למכבי לשחק עם הרבה מקבלי החלטות בחמישיה.
ווקר יכול לשחק דק' מסוימות ב-3 כווינג לצד שני מובילי כדור שמרווחים לו, דאונטין יכול לגבות מה-2, וב-3 אפשר לשחק עם בריסט ועם לביא בהרכבים יותר גדולים.
זה בעצם משחרר את הבעיות בעמדות 1-2-3, ועם גבוה נורמלי ב-5, הסגל פתאום נראה הרבה יותר אטרקטיבי והגיוני.
לא יבואו 2 גארדים כשחסר סנטר. צריך לבוא רכז וצריך לבוא סנטר
felix_r כתב:Mitelka כתב:עם כל הכבוד לגארד סנטר זה פי אלף יותר חשוב. אין מי שחוסם לגארדים, לא רק חסימה וה גלגלות פנימה גם נעילה של הצבע לחדירות. שיש לך גוף גדול שחוסם ומונע מהגבוה לעזור הוא מייצר מסלול קל לחדירה לגארדים. ואז פתאום גם דאוטין יגיע לצבע יותר בקלות.
חייבים קודם כל סנטר.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
מסכים איתך לחלוטין שכרגע סנטר הרבה יותר חשוב מרכז. אבל מסיבה הגנתית דווקא. כול משחק ההתקפה של הפועל אתמול היה "תגרום לחילוף בהגנה של מכבי, כך שתקבל את סורקין ואז תחדור על הרגלים האיטיות שלו". זהו! זה הזכיר לי את המשחקים בליגה המקומית כאשר כול אחד היה משחק על הרגלים של ג'ייק כהן. ממש אותו הדבר, רק השם שונה סורקין במקום כהן. ואז זה ממש לא משנה שסורקין עצמו קלע 12 נקודות באחוזים טובים, כי קלעו עליו 30 בצד השני.
למזלנו השופטים נתנו לסורקין עבירה רביעית ברבע השלישי, ולכן הוא לא שיחק ברבע הרביעי. ומה הפלא? כן, ברבע הזה שסורקין לא שיחק, בדיוק מכבי הצליחה לברוח.
אנחנו חייבים סנטר אתלטי שיודע לשחק הגנה. וזה פחות חשוב עד כמה הוא מוכשר התקפית. כי את ההרמות לאליי-אופ אתלט טוב יכול לשים בפנים, גם אם אין לו קליעה בכלל, כפי שאלכס טיוס היה שם.
לגבי הרכז. אני מאמין שככול שהשחקנים החדשים ילמדו טוב יותר את החברים לקבוצה, ככה יצליחו לרכז את המשחק טוב יותר.
דאוטין אולי לא נראה כרגע כרכז טוב כול כך, אבל שימו לב למספרים עד עכשיו:
דאוטין: 15 אסיסטים על 4 איבודים. (5 אסיסטים למשחק, יותר מ-3 אסיסטים לאיבוד 1)
בלאט: 19 אסיסטים על 10 איבודים. (6.3 אסיסטים למשחק, פחות מ-2 אסיסטים לאיבוד 1)
ובלאט נחשב לאחד המוסרים הכי טובים ביורוליג (נעזוב את הבעיות האחרות שלו), ובלאט גם משחק כבר כמה שנים עם סורקין (לו הוא מוסר את רוב האסיסטים). תחשבו מה יכול לקרות כאשר דאוטין ילמד את החברים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים