המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:חשבתי ששעת המשחק של מכבי גרועה, עד שראיתי שהפועל ירושלים משחקים היום ב-16:00
Avi1508 כתב:מבחינתי הבעיה היא שהמשחק הבא של מכבי ב17:45 והבא אחריו ב19:00
כבר כתבתי שאני מבין את מי שרוצה לעשות ״חלק״ מהמשחקים מוקדם אבל אי אפשר לעשות את ״כל״ המשחקים מוקדם
A.Parker כתב:Avi1508 כתב:מבחינתי הבעיה היא שהמשחק הבא של מכבי ב17:45 והבא אחריו ב19:00
כבר כתבתי שאני מבין את מי שרוצה לעשות ״חלק״ מהמשחקים מוקדם אבל אי אפשר לעשות את ״כל״ המשחקים מוקדם
זה חד פעמי בגלל חול המועד
עידן כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:מבחינתי הבעיה היא שהמשחק הבא של מכבי ב17:45 והבא אחריו ב19:00
מה זאת אומרת? אבל כל המשחקים של הפועל ת"א לעומת מכבי הם ב-9 בערב
זה הגיוני לחלוטין שהפועל תתפוס את משבצת השידור היוקרתית יותר נוכח פערי הרמות והעניין בין הקבוצותעידן כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:מבחינתי הבעיה היא שהמשחק הבא של מכבי ב17:45 והבא אחריו ב19:00
שמואל1 כתב:זה הגיוני לחלוטין שהפועל תתפוס את משבצת השידור היוקרתית יותר נוכח פערי הרמות והעניין בין הקבוצותעידן כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:מבחינתי הבעיה היא שהמשחק הבא של מכבי ב17:45 והבא אחריו ב19:00
felix_r כתב:אני לא צופה, רואה רק את התוצאה. אפשר עדכון? מי משחק טוב? מי מפתיע לטובה?
felix_r כתב:אני לא צופה, רואה רק את התוצאה. אפשר עדכון? מי משחק טוב? מי מפתיע לטובה?
מרסר כתב:felix_r כתב:אני לא צופה, רואה רק את התוצאה. אפשר עדכון? מי משחק טוב? מי מפתיע לטובה?
ליף סנטוס בלאט קלארק טובים , רומן חלש לא שומר כרגיל אבל לא עושה נקודות שזה חריג בליגה הזו.
Avi1508 כתב:felix_r כתב:אני לא צופה, רואה רק את התוצאה. אפשר עדכון? מי משחק טוב? מי מפתיע לטובה?
סנטוס וליף לבינתיים הכי טובים, בלאט גם מצוין עם שלשות ואסיסטים
לוני ווקר ביום פושר למדי אבל רואים שהוא יותר מחפש את המשחק הקבוצתי ופחות משחק לבד
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, גיא, מרסר, עידן, רנדי וייט, שמוליק ו־64 אורחים