המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:רק קטש אשם
אני לא מאמין שאמורי לא יכול לתת ארבע חמש ריבאונד במשחק וטריפונוביץ יכול לתת שתיים שלוש שלשות במשחק ועוד הגנה
וגור לביא שלא נספר בכלל
ביזיון שיש שני זרים שלא נרשמים כבר שלושה משחקים ביורוליג ומקבלים כסף
רק על זה קטש צריך לתת את הדין
אם הם הובאו באישורו והוא לא נותן להם הזדמנות זה רק עליו
אם היום לא ינחת פה רכז טהור וסנטר מפלצת
ועוזר מאמן שיודע ללמד הגנה
סגרו את הקבוצה היום
ועדיף לא לעלות מול אולימפיאקוס
MTA2311 כתב:תקציב השחקנים של מכבי הוא בבוטום פייב ביורוליג, אז למה שהתוצאות לא יהיו בהתאם?
שוב, מועדון שכהחלטה אסטרטגית בוחר ללכת עם שחקנים כמו בלאט וסורקין כרכז והסנטר המובילים של הקבוצה, זה מועדון בלי זכות קיום ביורוליג הנוכחי, צר לי.
ומי שהחתים את שניהם זה שמעון מזרחי בעצמו. לא המנהל המקצועי ובטח שלא קטש.
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:תקציב השחקנים של מכבי הוא בבוטום פייב ביורוליג, אז למה שהתוצאות לא יהיו בהתאם?
שוב, מועדון שכהחלטה אסטרטגית בוחר ללכת עם שחקנים כמו בלאט וסורקין כרכז והסנטר המובילים של הקבוצה, זה מועדון בלי זכות קיום ביורוליג הנוכחי, צר לי.
בול
וזה שכל הביקורת על ההנהלה מופנית כלפי פדרמן זה גם צביעות וטיפשות.
גיא כתב:ראיתי עכשיו דיווח של גיל ברק מבלגרד,
סיפר שאתמול אחרי המשחק ראה את ווקר יושב עם חבר ונהנים וצוחקים ואת וויל ריימן מריץ צחוקים עם החברה שם.
לא נשמע טוב.
סיפר שאתמול אחרי המשחק ראה את ווקר יושב עם חבר ונהנים וצוחקים ואת וויל ריימן מריץ צחוקים עם החברה שם.
לא נשמע טוב.
לא נשמע טוב.
מרסר כתב:גיא כתב:ראיתי עכשיו דיווח של גיל ברק מבלגרד,
לא נשמע טוב.
זה לא מכבי של שנות ה 70' 80' ו 90' שהשחקנים היו אשכרה לוקחים קשה את ההפסדים, מדובר פה בחבורת שכירי חרב היום ווקר פה שנה הבאה הוא יהיה בקבוצה אחרת כנ"ל שאר הזרים, וגם הישראלים לא יודע כמה קשה הם לוקחים את ההפסדים.
Avi1508 כתב:מרסר כתב:גיא כתב:ראיתי עכשיו דיווח של גיל ברק מבלגרד,
לא נשמע טוב.
זה לא מכבי של שנות ה 70' 80' ו 90' שהשחקנים היו אשכרה לוקחים קשה את ההפסדים, מדובר פה בחבורת שכירי חרב היום ווקר פה שנה הבאה הוא יהיה בקבוצה אחרת כנ"ל שאר הזרים, וגם הישראלים לא יודע כמה קשה הם לוקחים את ההפסדים.
גם בשנים האחרונות היו פה כמה זרים שהתחברו למועדון כמו בולדווין, קולסון, ווילבקין ויוקובאייטיס
השנה למעט אולי בריסט אז כל שאר הזרים נראים מאוד אנמיים
omerk כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:גיא כתב:ראיתי עכשיו דיווח של גיל ברק מבלגרד,
לא נשמע טוב.
גם בשנים האחרונות היו פה כמה זרים שהתחברו למועדון כמו בולדווין, קולסון, ווילבקין ויוקובאייטיס
השנה למעט אולי בריסט אז כל שאר הזרים נראים מאוד אנמיים
גם סנטוס נראה בחור רציני (עוד לפני המשחק שלו אתמול)
TAYO כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:תקציב השחקנים של מכבי הוא בבוטום פייב ביורוליג, אז למה שהתוצאות לא יהיו בהתאם?
בול
וזה שכל הביקורת על ההנהלה מופנית כלפי פדרמן זה גם צביעות וטיפשות.
מה רע בהחתמות של סורקין ובלאט? בזכותם יש למכבי מה למכור בליגה.
מי שהפך אותם לכוכבים של הקבוצה… זה מזרחי? או שזה הבעלים שקובע את התקציב?
אני באמת לא בטוח כמה השפעה יש למזרחי על איכות הקבוצה בשנים האחרונות, אני כן חושב שאם לא הוא, סביר להניח שהישראליות באירופה היו כבר גומרות כמו הרוסיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־21 אורחים