המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:גורדון שחקן טוב מאוד ובהחלט אחד הגארדים הפנויים היותר טובים שמכבי יכולה להביא. הוא לא מקאלב ואפילו לא לנגפורד אבל ביחס למה שאפשר להביא במחירים של מכבי הוא בסדר גמור. מאחר שיותם לא מגיע מכבי תצטרך להביא גם רכז זר, מאחר שאתה לא יכול לבנות את כל הקו האחורי על גורדון (אם יבוא) והיקמן, כאשר המחליפים שלהם הם שני שחקנים שהם סימני שאלה ענקיים (רוט פחות, כי די ברור שהוא לא מתאים לרמות האלה), כשגם היקמן בעצמו הוא סימן שאלה.
קודי כתב:גורדון שחקן טוב מאוד ובהחלט אחד הגארדים הפנויים היותר טובים שמכבי יכולה להביא. הוא לא מקאלב ואפילו לא לנגפורד אבל ביחס למה שאפשר להביא במחירים של מכבי הוא בסדר גמור. מאחר שיותם לא מגיע מכבי תצטרך להביא גם רכז זר, מאחר שאתה לא יכול לבנות את כל הקו האחורי על גורדון (אם יבוא) והיקמן, כאשר המחליפים שלהם הם שני שחקנים שהם סימני שאלה ענקיים (רוט פחות, כי די ברור שהוא לא מתאים לרמות האלה), כשגם היקמן בעצמו הוא סימן שאלה.
rc4991 כתב:אם כבר מוסיפים אליהם עוד גארד זר אז הייתי מביא את אנדרו אלביסי מגראבלין שהזכרתי באשכול הסקאוטינג
felix_r כתב:rc4991 כתב:אם כבר מוסיפים אליהם עוד גארד זר אז הייתי מביא את אנדרו אלביסי מגראבלין שהזכרתי באשכול הסקאוטינג
לא חושב שיהיו עוד גארדים זרים... ואם בכל זאת יהיה, אז מישהו זול כמו קיצ'ן.
אם גורדון באמת יבוא, אז קיצ'ן כחליף דווקא יכול להיות לא רע
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אם כבר מוסיפים אליהם עוד גארד זר אז הייתי מביא את אנדרו אלביסי מגראבלין שהזכרתי באשכול הסקאוטינג
אלביסי גם לא עולה הרבה ואם מכבי תחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמו שהצעתי היא רק תרוויח
LIAV10 כתב:תזכרו מה אני אומר לכם, גורדון זה כישלון!!
יכול להיות שחקן של 12 נק' למשחק, אבל יהיה כישלון..
אני מנוי לא מחדש אחרי העונה הזאת שכבר עשיתי טעות, לפחות כל עוד ההנהלה תשאר אותה הנהלה..
החציל האצטקי כתב:האמת?
אני כבר מזמן הייתי מוותר על כל הקונספט של איזה סופר-קומבו-גארד מטורף שיעשה הכל מהכל, הולך באמונה שלמה על לנדסברג (כן, סקורר של 17 נקודות בACC צריך לעשות את האדפטציה ליורוליג- ולרוב גם עושה בהצלחה) ומתרכז בלצרף פוינט גארד חזק. אם זה פארגו או כל שחקן בסגנון- אחד שיתן פרס הגנתי, יצירתיות ויוביל את ההתקפה בראש שקט.
גורדון נשמע לי כמו בלאגן אחד גדול.
אני כבר מזמן הייתי מוותר על כל הקונספט של איזה סופר-קומבו-גארד מטורף שיעשה הכל מהכל, הולך באמונה שלמה על לנדסברג (כן, סקורר של 17 נקודות בACC צריך לעשות את האדפטציה ליורוליג- ולרוב גם עושה בהצלחה) ומתרכז בלצרף פוינט גארד חזק. אם זה פארגו או כל שחקן בסגנון- אחד שיתן פרס הגנתי, יצירתיות ויוביל את ההתקפה בראש שקט.
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אם כבר מוסיפים אליהם עוד גארד זר אז הייתי מביא את אנדרו אלביסי מגראבלין שהזכרתי באשכול הסקאוטינג
אלביסי גם לא עולה הרבה ואם מכבי תחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמו שהצעתי היא רק תרוויח
הכל יחסי. אלביסי הוא שחקן של 300-350 אלף בצרפת, שמכבי תצטרך לשדרג לו אפילו אם זה קצת את השכר.
קיצ'ן העונה קיבל משהו כמו 100 אלף, וגם אם תשדרג לו את השכר פי שלוש, הוא עדיין ישאר זול
asafb96 כתב:החציל האצטקי כתב:האמת?
מסכים איתך, ואני מאוד מאמין בלנדסברג כשחקן שיכול להיות הפתעה גדולה וסקורר מעולה ביורוליג. העניין הוא, שאין, פשוט אין שום פוינט גארד נורמלי בשוק. אין פליימייקר קלאסי, השוק על הפנים (שנה הבאה לעומת זאת, השוק אמור להיות די טוב מבחינת רכזים חופשיים), וגורדון נראה כשחקן הרבה יותר טוב מכל פוינט גארד "טהור" כזה או אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־40 אורחים