מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי yiffy » 17 יולי 2012, 12:04

גורדון במקום פרקינס זו כבר אופרה אחרת לגמרי.
זה שחקן שאפשר להתחיל לדבר על עונת יורוליג סבירה איתו. אח"כ זה גם באמת תלוי במה שיקרה עם הגבוהים.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יולי 2012, 12:05

גורדון אחלה שחקן, ויחד עם היקמן ישלים קוו אחורי מאוד מאוד אתלטי שאכן יזכיר את הצמד פרקינס-פארגו. יחד עם לאנדסברג יהיה פה את הקוו האחורי אולי הכי אתלטי באירופה, אבל הלפרין יכל להשתלב מצוין ולהשלים אותם, כי חסר את השחקן הרגוע הזה שיעשה סדר במשחק ויפעיל את הגבוהים, וחבל שלא יגיע. נקווה שרוט יוכל לתת 10-15 דקות של הובלת כדור וניהול משחק ברמה סבירה.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 17 יולי 2012, 12:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 12:06

קודי כתב:גורדון שחקן טוב מאוד ובהחלט אחד הגארדים הפנויים היותר טובים שמכבי יכולה להביא. הוא לא מקאלב ואפילו לא לנגפורד אבל ביחס למה שאפשר להביא במחירים של מכבי הוא בסדר גמור. מאחר שיותם לא מגיע מכבי תצטרך להביא גם רכז זר, מאחר שאתה לא יכול לבנות את כל הקו האחורי על גורדון (אם יבוא) והיקמן, כאשר המחליפים שלהם הם שני שחקנים שהם סימני שאלה ענקיים (רוט פחות, כי די ברור שהוא לא מתאים לרמות האלה), כשגם היקמן בעצמו הוא סימן שאלה.

לא יהיה יובל.
מכבי תפתח את העונה לדעתי עם שני זרים בקו האחורי (היקמן ועוד אחד), עם סמית', עם ג'יימס, מדלי, שרמאן וכנראה עוד סנטר. זה"כ 7 זרים,
כשלכל משחק ליגה, 2 לא מתלבשים (אני מקווה ברוטציה שמתחלפת בכל שבוע).
יחד עם השביעייה הזאת, יש את רוט ופניני שסגורים, וכנראה ליאור, לנדסברג ועוד מישהו מהנוער.

לטעמי, מכבי תנסה לעשות מהלך באמצע החורף, שיחזיר למועדון את הלפרין או את בלו, לקראת השלבים המכריעים של היורוליג, ויעלה את מצבת הישראלים לקראת
השלבים המכריעים של הליגה.

אני לא רואה שום תסריט אחר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 יולי 2012, 12:07

פליקס, בתור אחד שצפה קצת יותר בגורדון בשנתיים האחרונות- הוא ביצע איזושהי התקדמות?
אני זוכר אותו מתחילת הקריירה בתור שחקן מאוד לא יציב שעושה המון שטויות ואת הכשלון שלו להוביל את צסק"א (לא עברו את שלב הבתים!)
לא יודע אם הוא הקאפ אוף טי שלי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2012, 12:07

קודי כתב:גורדון שחקן טוב מאוד ובהחלט אחד הגארדים הפנויים היותר טובים שמכבי יכולה להביא. הוא לא מקאלב ואפילו לא לנגפורד אבל ביחס למה שאפשר להביא במחירים של מכבי הוא בסדר גמור. מאחר שיותם לא מגיע מכבי תצטרך להביא גם רכז זר, מאחר שאתה לא יכול לבנות את כל הקו האחורי על גורדון (אם יבוא) והיקמן, כאשר המחליפים שלהם הם שני שחקנים שהם סימני שאלה ענקיים (רוט פחות, כי די ברור שהוא לא מתאים לרמות האלה), כשגם היקמן בעצמו הוא סימן שאלה.

אני דווקא חושב שכן אפשר לבנות על קו אחורי של גורדון+היקמן. גורדון הוא סקורר רציני, שבתפקיד הכוכב של הקבוצה יכול לקלוע כל משחק 20 נקודות באחוזים טובים.

אז נכון, גורדון הוא לא בדיוק רכז, הוא הרבה יותר סקורר, אבל אם תזכר טוב, גם פארגו הגיע למכבי בתור סקורר, אבל התפתח לרכז לא רע בכלל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2012, 12:07

אם כבר מוסיפים אליהם עוד גארד זר אז הייתי מביא את אנדרו אלביסי מגראבלין שהזכרתי באשכול הסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2012, 12:10

rc4991 כתב:אם כבר מוסיפים אליהם עוד גארד זר אז הייתי מביא את אנדרו אלביסי מגראבלין שהזכרתי באשכול הסקאוטינג

לא חושב שיהיו עוד גארדים זרים... ואם בכל זאת יהיה, אז מישהו זול כמו קיצ'ן.
אם גורדון באמת יבוא, אז קיצ'ן כחליף דווקא יכול להיות לא רע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יולי 2012, 12:13

תזכרו מה אני אומר לכם, גורדון זה כישלון!!
יכול להיות שחקן של 12 נק' למשחק, אבל יהיה כישלון..

אני מנוי לא מחדש אחרי העונה הזאת שכבר עשיתי טעות, לפחות כל עוד ההנהלה תשאר אותה הנהלה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2012, 12:13

felix_r כתב:
rc4991 כתב:אם כבר מוסיפים אליהם עוד גארד זר אז הייתי מביא את אנדרו אלביסי מגראבלין שהזכרתי באשכול הסקאוטינג

אלביסי גם לא עולה הרבה ואם מכבי תחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמו שהצעתי היא רק תרוויח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2012, 12:17

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

אלביסי גם לא עולה הרבה ואם מכבי תחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמו שהצעתי היא רק תרוויח

הכל יחסי. אלביסי הוא שחקן של 300-350 אלף בצרפת, שמכבי תצטרך לשדרג לו אפילו אם זה קצת את השכר.
קיצ'ן העונה קיבל משהו כמו 100 אלף, וגם אם תשדרג לו את השכר פי שלוש, הוא עדיין ישאר זול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי aribari24 » 17 יולי 2012, 12:19

לא יבוא עוד גארד בנוסף לכנראה גורדון...

בכל המקומות דובר על קונספט של 7 זרים כלומר היקמן גורדון סמית שרמדיני גיימס וסנטר.

אפילו בלאט אמר בראיונות שהוא מחפש גארד בכיר וסנטר, בהנחה שהגארד יהיה גורדון, הסגל ייסגר עם סנטר.

מה שאומר שמורן רוט עולה רכז מחליף ביורוליג. בהצלחה לכולנו
aribari24

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 17 יולי 2012, 12:22

LIAV10 כתב:תזכרו מה אני אומר לכם, גורדון זה כישלון!!
יכול להיות שחקן של 12 נק' למשחק, אבל יהיה כישלון..

אני מנוי לא מחדש אחרי העונה הזאת שכבר עשיתי טעות, לפחות כל עוד ההנהלה תשאר אותה הנהלה..

ליאב, לא הכרתי אותך כאוהד הצלחות.. אתה בא כדי לתמוך בקבוצה או כדי לראות כדורסל?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 יולי 2012, 12:23

האמת?
אני כבר מזמן הייתי מוותר על כל הקונספט של איזה סופר-קומבו-גארד מטורף שיעשה הכל מהכל, הולך באמונה שלמה על לנדסברג (כן, סקורר של 17 נקודות בACC צריך לעשות את האדפטציה ליורוליג- ולרוב גם עושה בהצלחה) ומתרכז בלצרף פוינט גארד חזק. אם זה פארגו או כל שחקן בסגנון- אחד שיתן פרס הגנתי, יצירתיות ויוביל את ההתקפה בראש שקט.

גורדון נשמע לי כמו בלאגן אחד גדול.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי EulGam05 » 17 יולי 2012, 12:24

כן, גם אני לא חושב שיביאו גארד זר נוסף. פשוט יעשו רוטציה קצרה בקו האחורי כמו שהיה לפני שנתיים כשבתפקיד בורשטיין יהיו לאנדסברג ורוט.
EulGam05

הודעהעל ידי Dperk » 17 יולי 2012, 12:25

החציל האצטקי כתב:האמת?
אני כבר מזמן הייתי מוותר על כל הקונספט של איזה סופר-קומבו-גארד מטורף שיעשה הכל מהכל, הולך באמונה שלמה על לנדסברג (כן, סקורר של 17 נקודות בACC צריך לעשות את האדפטציה ליורוליג- ולרוב גם עושה בהצלחה) ומתרכז בלצרף פוינט גארד חזק. אם זה פארגו או כל שחקן בסגנון- אחד שיתן פרס הגנתי, יצירתיות ויוביל את ההתקפה בראש שקט.

לנדסברג כסקורר העיקרי של הקבוצה?? :o :o
Dperk

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יולי 2012, 12:26

מסכים איתך, ואני מאוד מאמין בלנדסברג כשחקן שיכול להיות הפתעה גדולה וסקורר מעולה ביורוליג. העניין הוא, שאין, פשוט אין שום פוינט גארד נורמלי בשוק. אין פליימייקר קלאסי, השוק על הפנים (שנה הבאה לעומת זאת, השוק אמור להיות די טוב מבחינת רכזים חופשיים), וגורדון נראה כשחקן הרבה יותר טוב מכל פוינט גארד "טהור" כזה או אחר.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 12:29

גם אני מפחד מבלגאן. היקמן, גורדון ולאנדסברג, זה נשמע לי קצת כמו שכונה שמתאימה לD LEAGUE, לקופליג או לליגת הקיץ בNBA, אבל לא לקבוצה
מסודרת כמו מכבי, שהאוהדים שלה סולדים מסגנון כזה של משחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יולי 2012, 12:34

גורדון הלז היה מועמד כבר לפני חודש וחצי ודיסקסנו אותו כבר אז. בינתיים זה רק דיווח מרוסיה וכאן אין כלום, אז לא כדאי לטפח ציפיות גדולות
בינתיים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2012, 12:38

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:

הכל יחסי. אלביסי הוא שחקן של 300-350 אלף בצרפת, שמכבי תצטרך לשדרג לו אפילו אם זה קצת את השכר.
קיצ'ן העונה קיבל משהו כמו 100 אלף, וגם אם תשדרג לו את השכר פי שלוש, הוא עדיין ישאר זול

אבל כמו שכבר אמרתי באשכול הסקאוטינג אם מכבי תתייחס אליו כפרופקט עתידי ותחתים אותו על חוזה ארוך טווח הוא לגמרי שווה את הכסף
אני האמת הצעתי להחתים אותו ולהשאיל לשנה-שנתיים אבל אם כרגע אנחנו צריכים עוד גארד זר נחמד אז הוא יכול להגיע על המשבצת הזאת
בכל מקרה מכבי תעשה בשכל אם היא תחתים אותו הקיץ אבל אני לא מאמין שהיא תעשה זאת :sad1
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2012, 12:39

asafb96 כתב:

מסכים איתך, ואני מאוד מאמין בלנדסברג כשחקן שיכול להיות הפתעה גדולה וסקורר מעולה ביורוליג. העניין הוא, שאין, פשוט אין שום פוינט גארד נורמלי בשוק. אין פליימייקר קלאסי, השוק על הפנים (שנה הבאה לעומת זאת, השוק אמור להיות די טוב מבחינת רכזים חופשיים), וגורדון נראה כשחקן הרבה יותר טוב מכל פוינט גארד "טהור" כזה או אחר.

למה?איזה רכזים טובים מתפנים בקיץ הבא שמתאימים למכבי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־40 אורחים