רומן סורקין - חתם ל 5 שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רומן סורקין - חתם ל 5 שנים נוספות

הודעהעל ידי Avi1508 » 23 אוקטובר 2025, 00:25

JarJarBinx כתב:עוד משחק מזעזע של סורקין. אמנם זז טוב בהתקפה ועם ידיים טובות, אבל זה לא חור בהגנה, זה אין הגנה. רמת האדישות והמחסור בפיזיות זה לא ייאמן. מכבי חייבת להביא סנטר, סורקין אפילו לא מנסה.

מסכים איתך שחייבים עוד סנטר אבל אתה לא יכול לקרוא למשחק שלו היום משחק מזעזע
סיים עם 21 נקודות, 6 ריבאונדים, 3 אסיסטים, 2 חסימות, מדד 30 ופלוס מינוס +17
Avi1508

הודעהעל ידי ankram » 23 אוקטובר 2025, 00:28

JarJarBinx כתב:עוד משחק מזעזע של סורקין. אמנם זז טוב בהתקפה ועם ידיים טובות, אבל זה לא חור בהגנה, זה אין הגנה. רמת האדישות והמחסור בפיזיות זה לא ייאמן. מכבי חייבת להביא סנטר, סורקין אפילו לא מנסה.
אתה אמיתי?
30 מדד מול טבארס , מה אתה עוד רוצה?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 23 אוקטובר 2025, 00:40

היו לו משחקים גרועים יותר מהבחינה הזו
איבד ריכוז פעם או פעמיים אבל בסהכ היה לא נורא
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי A.Parker » 23 אוקטובר 2025, 00:42

הבעיה היא ההפקרות המוחלטת בהגנה ובריבאונד
A.Parker

הודעהעל ידי JarJarBinx » 23 אוקטובר 2025, 00:42

טיילת מתחת לסל של מכבי ומיליון ריבאונד התקפה של ריאל. טבארס לא מה שהיה פעם.
צריך סנטר. זה שהיו לו משחקים גרועים יותר בעבר לא הופך את זה לטוב יותר. בהתקפה הוא מאד מוכשר, בהגנה לא קיים כמעט.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוקטובר 2025, 00:48

עשה היום שיא קריירה באסיסטים ביורוליג ! שלושה! :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 23 אוקטובר 2025, 10:41

ankram כתב:
אתה אמיתי?

עזוב נו, אם הוא סורוקוביץ׳ הסרבי עם חוזה של 1.7 מיליון לעונה ועושה את אותם מספרים כולם פה עפים עליו. הוא ישראלי שמקבל עאלק ״מעבר למה שצריך״ והוא לא מושלם בכל אספקט של המשחק אז מחפשים לרדת עליו.

שחקן נהדר. אחלה שחקן יורוליג. 12 נק׳ למשחק עד כה במפעל העונה.
השלשות לא נכנסות לו בכלל. הוא צריך להמשיך לזרוק אותן ואם ירים את האחוזים (לא שזה קשה יותר מדי מהמצב הנוכחי) לאיזור העונה שעברה הוא יהיה עוד יותר טוב.
אחלה שילוב עם ליף אתמול. מפתיע.
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 23 אוקטובר 2025, 10:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי er79 » 23 אוקטובר 2025, 10:42

הירידה שלו באחוזים מחוץ לקשת מאוד מדאיגה. אם אינני טועה הוא בכלל לא קלע אפילו שלשה אחת עד כה במפעל
er79

הודעהעל ידי Mitelka » 23 אוקטובר 2025, 10:43

er79 כתב:הירידה שלו באחוזים מחוץ לקשת מאוד מדאיגה. אם אינני טועה הוא בכלל לא קלע אפילו שלשה אחת עד כה במפעל

1 מ10. אכן רע. אבל גם בעונה שעברה היו לו תקופות כאלה והוא סיים עם 35 אחוז (31 מ91)
מקווה שיתיישר לו כי זה באמת נקודה חשובה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2025, 11:23

Mitelka כתב:
ankram כתב:
אתה אמיתי?

עזוב נו, אם הוא סורוקוביץ׳ הסרבי עם חוזה של 1.7 מיליון לעונה ועושה את אותם מספרים כולם פה עפים עליו. הוא ישראלי שמקבל עאלק ״מעבר למה שצריך״ והוא לא מושלם בכל אספקט של המשחק אז מחפשים לרדת עליו.

השלשות לא נכנסות לו בכלל. הוא צריך להמשיך לזרוק אותן ואם ירים את האחוזים (לא שזה קשה יותר מדי מהמצב הנוכחי) לאיזור העונה שעברה הוא יהיה עוד יותר טוב.

מה הטענה? אנחנו אנטישמיים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 23 אוקטובר 2025, 11:33

MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
ankram כתב:
אתה אמיתי?

אתה כן, לא יודע לגבי האחרים. :)

יש פה הייט על הנושא של השכר של הישראלים. כן יש את הפועל וינאי וחוק מיני רוסי (ישראלי על הפרקט) שכנראה משפיע (לא כנראה, בטוח). ואז לא משנה מה השחקנים האלה יעשו, מראש הם מקוטלגים כיקרים מדי, מקבלים כסף רק כי הם ישראלים, ינאי הקפיץ את המחיר שלהם, מנצלים את ההיצע הנמוך.

ואז זה כבר לא משנה מה הם עושים אוטומטית מחפשים רק איפה הם גרועים. סורקין קיבל המון מחמאות ואז ברגע שהחוזה החדש והגדול הגיע הקיץ אחרי כל הסיפור עם ליגת הקיץ ועופר ינאי (850 אלף דולר לעונה כמדומני?) אז כבר יש לו מעל הראש חוזה יקר אז הבן אדם דופק 18 נק׳ נגד הקו הקידמי של ריאל וכמובן שחלק מהתגובות פה זה הייט.

ואני עומד על דעתי שאם זה שחקן זר שאין את כל הנושא הזה של השחקן הישראלי וינאי וזהות וכל השיט הזה הוא היה מקבל פה מחמאות על היכולות שלו מקיר לקיר גם אם היה עולה 1.3 מיליון ולא 850.

אשכרה רשמו פה על אתמול ״עוד משחק מזעזע של סורקין״.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2025, 11:38

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
ankram כתב:
אתה אמיתי?

אתה כן, לא יודע לגבי האחרים. :)

יש פה הייט על הנושא של השכר של הישראלים. כן יש את הפועל וינאי וחוק מיני רוסי (ישראלי על הפרקט) שכנראה משפיע (לא כנראה, בטוח). ואז לא משנה מה השחקנים האלה יעשו, מראש הם מקוטלגים כיקרים מדי, מקבלים כסף רק כי הם ישראלים, ינאי הקפיץ את המחיר שלהם, מנצלים את ההיצע הנמוך.

ואז זה כבר לא משנה מה הם עושים אוטומטית מחפשים רק איפה הם גרועים. סורקין קיבל המון מחמאות ואז ברגע שהחוזה החדש והגדול הגיע הקיץ אחרי כל הסיפור עם ליגת הקיץ ועופר ינאי (850 אלף דולר לעונה כמדומני?) אז כבר יש לו מעל הראש חוזה יקר אז הבן אדם דופק 18 נק׳ נגד הקו הקידמי של ריאל וכמובן שחלק מהתגובות פה זה הייט.

ואני עומד על דעתי שאם זה שחקן זר שאין את כל הנושא הזה של השחקן הישראלי וינאי וזהות וכל השיט הזה הוא היה מקבל פה מחמאות על היכולות שלו מקיר לקיר גם אם היה עולה 1.3 מיליון ולא 850.

אשכרה רשמו פה על אתמול ״עוד משחק מזעזע של סורקין״.

מסכים, יש פה הגזמה לגביו. הוא סך הכל שחקן טוב.

עדיין ביחס עלות תועלת במובן הרחב, של איך החוזה שלו משפיע על הקבוצה (כמו למשל הבחירה ללכת עליו כסנטר המוביל לדוגמה) אני חושב שאנחנו יוצאים מופסדים פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גיא » 23 אוקטובר 2025, 12:00

הבעיה של סורקין זה הגנה. בהתקפה הוא שחקן באמת איכותי. קר רוח, כמעט לא מאבד, מסיים טוב - פשוט מוכשר.
הבעיה שלו בהגנה- כמו שהוא אמר להוזמן זה ״רצון״. פשוט לא בא לו כל כך על הגנה. וזה די מחריד לשמוע את זה האמת.
גיא

הודעהעל ידי A.Parker » 23 אוקטובר 2025, 12:16

הוא שחקן טוב אבל לא שווה את החוזה, לפחות לא במונחים של מכבי. בכל מקרה את אליהו קטלו ורק רצו להיפטר ממנו, ויש מצב שהוא היה יותר מחוייב בהגנה ובריבאונד.
A.Parker

הודעהעל ידי JarJarBinx » 23 אוקטובר 2025, 12:37

Mitelka כתב:אשכרה רשמו פה על אתמול ״עוד משחק מזעזע של סורקין״.

זה אני רשמתי, ועומד מאחורי זה. סורקין מוכשר מאד בהתקפה, אבל ההגנה של מכבי נוראית כל העונה. ומה שהלך אתמול בצבע של מכבי זה מזעזע. וסורקין הסנטר הפותח בקבוצה הזו, ולא עושה מספיק כדי לעצור את הדבר הזה, ולא נראה שמנסה. לא אמרתי מילה על כמה הוא מרוויח, זו לא הנקודה בכלל. חסר לי מהשחקנים של מכבי קשיחות, ואת התחושה הזו שזה עלבון שיעשו עליך סלים כאלה קלים. סנטר כמו שצריך זה אחד שאולי מצליח יותר או פחות, אבל לפחות משדר משהו של "אצלי בצבע לא קורה דבר כזה". מזעזע זה לא לשים גוף על שחקנים נמוכים יותר כמו ליילס וכאלה, ולראות אותם פעם אחר פעם עם ריבאונד התקפה ביד. מזעזע זה שכל חדירה מגיעה לסל בסבבה. סורקין אמור להיות העוגן של הקבוצה הזו בפנים, הוא הסנטר הפותח. אז כן, משחק מזעזע.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי עידן » 23 אוקטובר 2025, 14:24

אני לא חושב שסורקין משחק מזעזע, ועל פניו היה לו אפילו משחק מצוין אתמול, אבל כמו שלא התלהבתי מז'יז'יץ' נטול ההגנה בזמנו, אני גם מתקשה להתרשם מסורקין.

הוא שחקן התקפי מצוין, אבל חלש מאוד בכל אספקט אחר. הוא לא שומר טוב (בלשון המעטה), הוא לא לוקח ריבאונד, הוא לא מוסר, הוא לא חוטף והוא גם לא חוסם יותר מידי. וכאמור הייתי אומר עליו אותם הדברים גם אם היה שחקן זר, ולא משנה איך קוראים לו ומה שם המשפחה שלו, כמו שאמרתי אותם בזמנו על ז'יז'יץ'.

כל זה לא סותר את העובדה שהוא שחקן ישראלי מצוין ואני שמח שהוא במכבי. הוא פשוט צריך להיות במכבי כסנטר שלישי או גג סנטר שני אחרי סנטר אחר בכיר.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוקטובר 2025, 17:50

עידן כתב:אני לא חושב שסורקין משחק מזעזע, ועל פניו היה לו אפילו משחק מצוין אתמול, אבל כמו שלא התלהבתי מז'יז'יץ' נטול ההגנה בזמנו, אני גם מתקשה להתרשם מסורקין.

הוא שחקן התקפי מצוין, אבל חלש מאוד בכל אספקט אחר. הוא לא שומר טוב (בלשון המעטה), הוא לא לוקח ריבאונד, הוא לא מוסר, הוא לא חוטף והוא גם לא חוסם יותר מידי. וכאמור הייתי אומר עליו אותם הדברים גם אם היה שחקן זר, ולא משנה איך קוראים לו ומה שם המשפחה שלו, כמו שאמרתי אותם בזמנו על ז'יז'יץ'.

כל זה לא סותר את העובדה שהוא שחקן ישראלי מצוין ואני שמח שהוא במכבי. הוא פשוט צריך להיות במכבי כסנטר שלישי או גג סנטר שני אחרי סנטר אחר בכיר.

יש לי הרגשה שאם בלאט לא היה עובד בשביל סורקין, סורקין היה משקיע הרבה יותר בניסיונות לקחת כדור חוזר בהתקפה, כי זאת הדרך היחידה שלו לקבל כדור מתחת לסל. אבל כשיש לך את בלאט, שמוסר 90% מהמסירות שלו לסורקין, אז לא צריך לעבוד קשה בריבאונד התקפה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gevaudan » 23 אוקטובר 2025, 20:05

סורקין אף פעם לא יהיה שחקן הגנה טוב. אתה צריך בשביל זה משמעת, חושים והרבה ריכוז, ואלו דברים שלא תמיד יש לו.
אבל יאמר לזכותו שבמשחק מול ריאל ניכר היה שזו הפעם הראשונה שהוא באמת השתדל והתאמץ לשים גוף, להילחם על ריבאונדים ולהשתתף בהאסל. שכרו יצא גם בהתקפה עם משחק מרשים נוסף וביצועי פיק אנד רול בצורה מושלמת.

הוא גבוה שני קלאסי ליורוליג, וכיף שהוא ישראלי. רק שימשיך לשמור על הרמה הזו מריאל
Gevaudan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים