אלמוג כתב:חנו'ש כתב:עומר קוק לא זמין במקרה, נכון??
אל דאגה, מתישהו הוא והייסליפ יוזכרו כמועמדים.
לצד כל כך הרבה סקוררים חסרי שכל אתה צריך גם מנהל משחק טוב גם אם הוא נגר.
אבל אל דאגה, אני בטוחה שהוא כבר חתום איפשהוא...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אלמוג כתב:חנו'ש כתב:עומר קוק לא זמין במקרה, נכון??
אל דאגה, מתישהו הוא והייסליפ יוזכרו כמועמדים.
yarinsaky כתב:יש לי הרגשה שלאור זה שרוב הסנטרים הטובים באירופה כבר הסתדרו במקומם , חוץ ממאריץ' אולי, מכבי תלך על איזה אמריקאי מפתיע כזה.
בלאט הרי רצה להשאיר בכלל את הנדריקס, אז אולי זה היה מן סנטר - פורוורד כזה, מה ששחף לא הכי אוהב.![]()
גם גולדסון מערוץ הספורט ברדיו דיבר על זה שלסנטר יוקצב כנראה פחות כסף מלגארד.
yarinsaky כתב:יש לי הרגשה שלאור זה שרוב הסנטרים הטובים באירופה כבר הסתדרו במקומם , חוץ ממאריץ' אולי, מכבי תלך על איזה אמריקאי מפתיע כזה.
בלאט הרי רצה להשאיר בכלל את הנדריקס, אז אולי זה היה מן סנטר - פורוורד כזה, מה ששחף לא הכי אוהב.![]()
yarinsaky כתב:האם זה כתב ההגנה של מכבי לגבי הקיץ דרך השופר של ערוץ הספורט ? עשינו טעויות בעבר ולא נהיה פראיירים יותר ?
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 45&Lang=he
מה שמכבי בעצם מציעה לרוט זו ה"חוויה" של מועדון גדול, משחקי יורוליג והשגת יעד נוסף בקריירה שלו, ולאו דווקא ביטחון כלכלי כמו שהיה בעבר. הכסף הגדול לשחקנים הישראלים כבר לא כאן, אלא שיווק של יוקרה, התקדמות המקצועית ובעיקר את 'החוזה שאחרי מכבי'
זרובבל כתב:אולי הכומר מרכוס פייזר יחתום ואז ישוחרר אחרי שבוע.
itai7 כתב:ואו איזה מלפפון נוסטלגי זכור לי אי שם בתרדים של 2008
החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:ואו איזה מלפפון נוסטלגי זכור לי אי שם בתרדים של 2008
בגלל זה הנפצתי אותו ביוזר הספרדי שלי באינטרבסקט.
שיט, מה- לא הייתי צריך להגיד?
החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:ואו איזה מלפפון נוסטלגי זכור לי אי שם בתרדים של 2008
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:ואו איזה מלפפון נוסטלגי זכור לי אי שם בתרדים של 2008
מה עם מה שמו שהנפצת שם לפני כשנתיים והגיע עד לוואן (לפי מקורות באיטליה....)??
מה היה שמו??
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:האם זה כתב ההגנה של מכבי לגבי הקיץ דרך השופר של ערוץ הספורט ? עשינו טעויות בעבר ולא נהיה פראיירים יותר ?
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 45&Lang=he
אהבתי בעיקר את המשפט הבא:מה שמכבי בעצם מציעה לרוט זו ה"חוויה" של מועדון גדול, משחקי יורוליג והשגת יעד נוסף בקריירה שלו, ולאו דווקא ביטחון כלכלי כמו שהיה בעבר. הכסף הגדול לשחקנים הישראלים כבר לא כאן, אלא שיווק של יוקרה, התקדמות המקצועית ובעיקר את 'החוזה שאחרי מכבי'
איזה כיף שזה הדבר העיקרי שמכבי מציעה כיום לשחקנים.
תבואו אלינו, כדאי לכם, בזכותינו תוכלו לעשות אחרי שנה שנתיים את הבוחטיה של החיים שלכם.
תענוג....
שחף כתב:yarinsaky כתב:יש לי הרגשה שלאור זה שרוב הסנטרים הטובים באירופה כבר הסתדרו במקומם , חוץ ממאריץ' אולי, מכבי תלך על איזה אמריקאי מפתיע כזה.
אם גלדסטון אומר בדרך כלל מה שקורה זה הפוך...
מקווה שגמדים קפיציים לא יגיעו לפה כסנטרים, זה יהיה אסון.(צ'ארלס גיינס וכו')
משתמשים הגולשים בפורום זה: refael ו־31 אורחים