המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:האם זה כתב ההגנה של מכבי לגבי הקיץ דרך השופר של ערוץ הספורט ? עשינו טעויות בעבר ולא נהיה פראיירים יותר ?
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 45&Lang=he
אהבתי בעיקר את המשפט הבא:מה שמכבי בעצם מציעה לרוט זו ה"חוויה" של מועדון גדול, משחקי יורוליג והשגת יעד נוסף בקריירה שלו, ולאו דווקא ביטחון כלכלי כמו שהיה בעבר. הכסף הגדול לשחקנים הישראלים כבר לא כאן, אלא שיווק של יוקרה, התקדמות המקצועית ובעיקר את 'החוזה שאחרי מכבי'
איזה כיף שזה הדבר העיקרי שמכבי מציעה כיום לשחקנים.
תבואו אלינו, כדאי לכם, בזכותינו תוכלו לעשות אחרי שנה שנתיים את הבוחטיה של החיים שלכם.
תענוג....
סתם בולשיט, באמת. לא יודע אם הכתבה הזאת מוזמנת או סתם המצאה, אבל באמת שלא צריך להגזים. רוט הוא לא השחקן שפתאום יעזוב בעבור חוזה גדול בחו"ל, וכך
גם רוב הישראלים.
זרובבל כתב:גלדסטון בחדשות הספורט: גורדון קיבל הצעות מעוד שתי קבוצות גדולות ביורוליג. טוב, אז כנראה שגם הוא לא יגיע.
felix_r כתב:הודעה משמחת!
אלן אנדרסון לא יחזור למכבי. ישחק בטורונטו.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:האם זה כתב ההגנה של מכבי לגבי הקיץ דרך השופר של ערוץ הספורט ? עשינו טעויות בעבר ולא נהיה פראיירים יותר ?
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 45&Lang=he
אהבתי בעיקר את המשפט הבא:מה שמכבי בעצם מציעה לרוט זו ה"חוויה" של מועדון גדול, משחקי יורוליג והשגת יעד נוסף בקריירה שלו, ולאו דווקא ביטחון כלכלי כמו שהיה בעבר. הכסף הגדול לשחקנים הישראלים כבר לא כאן, אלא שיווק של יוקרה, התקדמות המקצועית ובעיקר את 'החוזה שאחרי מכבי'
איזה כיף שזה הדבר העיקרי שמכבי מציעה כיום לשחקנים.
תבואו אלינו, כדאי לכם, בזכותינו תוכלו לעשות אחרי שנה שנתיים את הבוחטיה של החיים שלכם.
תענוג....
קודי כתב:כנראה שהגארד הבכיר עליו יוציאו את "הכסף הגדול" הוא קיצ'ן ועל הסנטר כבר יחסכו ויביאו מישהו זול.
קודי כתב:כנראה שהגארד הבכיר עליו יוציאו את "הכסף הגדול" הוא קיצ'ן ועל הסנטר כבר יחסכו ויביאו מישהו זול.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:כנראה שהגארד הבכיר עליו יוציאו את "הכסף הגדול" הוא קיצ'ן ועל הסנטר כבר יחסכו ויביאו מישהו זול.
אני לא אוהבת את גורדון ולא רציתי שהוא יגיע(גם לא לפני שנתיים)אבל הקיץ הזה באמת מביך
אני לא אגיד אפילו ''הופך להיות מביך'' כי אנחנו הרבה מעבר לנקודה הזאת
עצוב שככה מנהלים את המועדון שכולנו גדלנו עליו
קודי כתב:על פי ספורטנדו ג'מונט גורדון לא יגיע למכבי.
קובי כתב:קודי כתב:על פי ספורטנדו ג'מונט גורדון לא יגיע למכבי.
לינק ?
יש הטוענים שגם בקשתו של הלפרין לחוזה של שלוש שנים הובילה למעבר של הלפרין למינכן. "אנחנו כבר לא פראיירים," אמר לי בכיר במועדון, "חוזים ארוכים כאלה לא יהיו פה עוד."
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''יש הטוענים שגם בקשתו של הלפרין לחוזה של שלוש שנים הובילה למעבר של הלפרין למינכן. "אנחנו כבר לא פראיירים," אמר לי בכיר במועדון, "חוזים ארוכים כאלה לא יהיו פה עוד."
ברצינות? ממתי חוזה ל-3 שנים ועוד לישראלי זה חוזה ''ארוך''?
שלא יספרו לנו אחרי זה סיפורים על נסיון להמשכיות כשעכשיו ברור לגמרי למה החתימו את שרמאן על חוזה של 1+1..מסתבר שפשוט חוזה של 3 שנים זה חוזה שסוגר לשחקן את הקריירה לקבוצה אחת
באמת יש לי את התחושה שג'וניור הולך להוריד את המועדון הזה לרמה הכי נמוכה שיש..הוא מתייחס לזה כמו אל הבקעה מבחינת רצון של להשקיע
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים