המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

A.Parker כתב:אני בטוח שברדה התעלה ופיאר את ההחתמה אפילו יותר מהודעת המועדון של מכבי
עידן כתב:A.Parker כתב:אני בטוח שברדה התעלה ופיאר את ההחתמה אפילו יותר מהודעת המועדון של מכבי
הידיעה ב-one מגוחכת. רשום שהוא מצטרף לקו האחורי שכולל בין היתר את אורוש, אחרי זה כתוב שהוא צפוי להחליף את אורוש, ובהמשך כתוב "כל עוד אורוש עדיין בקבוצה אז הוא יהיה הזר התשיעי", כשהרי הוא כבר שוחרר רשמית עוד אתמול.
Avi1508 כתב:בהצלחה
צריך לומר ביושר שלעומת הסטנדרט שמכבי הרגילה אותנו בשנים האחרונות (דג׳וליוס, סייבן לי, ג׳ו תומאסון, ג׳יילן אדאמס) אז מדובר בשידרוג של ממש כשמגיע אלינו גארד עם ניסיון יורוליג מוכח
כן בוא, עבר איזה שלוש עונות של התפתחות יפה מאוד במלאגה. זה לא שממכבי הוא עבר לולנסיה ליורליג.felix_r כתב:Avi1508 כתב:בהצלחה
צריך לומר ביושר שלעומת הסטנדרט שמכבי הרגילה אותנו בשנים האחרונות (דג׳וליוס, סייבן לי, ג׳ו תומאסון, ג׳יילן אדאמס) אז מדובר בשידרוג של ממש כשמגיע אלינו גארד עם ניסיון יורוליג מוכח
שמע, הרבה תלוי לא רק באיכויות של השחקן עצמו אלא גם בסיטואציה בה הגיע לקבוצה, וגם ברצון המאמן לשלב אותו.
לדוגמא, קמרון טיילור שבקושי עשה משהו במכבי של ספרופולוס ואבי אבן, נותן עכשיו אחלה עונה במדי ולנסיה עם 10.2 נקודות למשחק ו-50% מחוץ לקשת.

Mitelka כתב:כן בוא, עבר איזה שלוש עונות של התפתחות יפה מאוד במלאגה. זה לא שממכבי הוא עבר לולנסיה ליורליג.felix_r כתב:Avi1508 כתב:בהצלחה
שמע, הרבה תלוי לא רק באיכויות של השחקן עצמו אלא גם בסיטואציה בה הגיע לקבוצה, וגם ברצון המאמן לשלב אותו.
לדוגמא, קמרון טיילור שבקושי עשה משהו במכבי של ספרופולוס ואבי אבן, נותן עכשיו אחלה עונה במדי ולנסיה עם 10.2 נקודות למשחק ו-50% מחוץ לקשת.
הגיע מלאגה ועשה עונות יפות, התקדם, ועכשיו הוא קוצר את הפירות. יפה לו כמובן אבל זה רחוק מהשחקן שהיה פה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
felix_r כתב:לא חסר רכז. חסר סנטר
Avi1508 כתב:אור שקדי מדווח שהוא סובל מפציעה ולכן לא ישחק השבוע
https://sports.walla.co.il/item/3793382
עידן כתב:A.Parker כתב:אני בטוח שברדה התעלה ופיאר את ההחתמה אפילו יותר מהודעת המועדון של מכבי
הידיעה ב-one מגוחכת. רשום שהוא מצטרף לקו האחורי שכולל בין היתר את אורוש, אחרי זה כתוב שהוא צפוי להחליף את אורוש, ובהמשך כתוב "כל עוד אורוש עדיין בקבוצה אז הוא יהיה הזר התשיעי", כשהרי הוא כבר שוחרר רשמית עוד אתמול.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Bing [Bot] ו־33 אורחים