דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי עידן » 13 נובמבר 2025, 22:05

felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
omerk כתב:
עידן כתב:
פורמט מטופש ואני לא חושב שהסיכויים של דני להיבחר ישתפרו. בכל אופן כמו שכתבתי, כל עוד פורטלנד תמשיך להפסיד, נראה לי הסיכוי שלו להיבחר יהיה נמוך (גם לשחקן המשתפר וגם לאולסטאר).

יהירות אמריקאית טיפוסית. שמו 2 קבוצות אמריקאיות ורק אחת בינלאומית למרות שהיום רוב האולסטארים והפנים של הליגה הם שחקנים בינלאומיים. לכל הפחות היה צריך פה יחס של 50-50 בין אמריקאים ובינלאומיים.

וכאשר בישראל עושים משחק אולסטאר קבוצת הזרים נגד קבוצת הישראלים לא מפריע לך? :)

לא, לפחות באולסטאר הישראלי יש שתי קבוצות עם אותו מספר שחקנים, זה הוגן

מה הוגן בזה אם 80% מהשחקנים הכי טובים בליגה הם זרים? :)

כי אם כבר עושים זרים נגד מקומיים, לפחות יש שתי קבוצות עם מספר שחקנים זהה בכל אחת.

ברור שהכי הוגן היה לעשות בלי אפלייה של מוצא, אבל זה כבר סיפור אחר.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 14 נובמבר 2025, 20:12

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:מי מבניהם שיתפוס את המקום האחרון באולסטאר יהיה המשתפר

למה אחרון, בעצם?

יש 5 שהם באנקר (כל עוד לא יהיו פציעות וכו' חלילה): שיי, וומבי, יאניס, יוקיץ', דונצ'יץ'

אם יש רק 8 מקומות באולסטאר לשחקנים בינלאומיים, זה אומר 3 מקומות פנויים. עליהם מתחרים דני, גידי, סיאקם, מרקאנן, שנגון ואולי עוד כמה שאני לא יכול לחשוב עליהם כרגע, לא מתמצא עד כדי כך.
בכל מקרה דני כרגע נראה לגיטימי לגמרי בתוך מקומות 6-8 לעומת שאר התחרות, זה נראה פתוח. שוב, הכל עוד יכול להשתנות ותלוי כמה ישמור על הרמה. גידי ודני גם יכולים להיבחר ביחד לאולסטאר, זה לא נראה מופרך כרגע.

ראיתי דיווח על המירוץ לMVP לפי הNBA (סורי הרשימה הזאת מרגישה מונפצת מידי שאני אאמין לזה),
ה6 הראשונים זרים:
שיי, יאניס, יוקיץ, וונבניאמה, לוקה, גידי (מה?).
אחרי זה 3 אמריקאים:
מקסי, מיצשל, קריי
ושנגון הזר שסוגר את הרשימה.

אז נניח וזאת הרשימה, התחרות בין דני למארקנן לדעתי, אלא אם שנינו פספסנו זר חדש שהתפוצץ (סיאקם אם אני לא טועה לא במירוץ כרגע, אינדיאנה המצב רע).

בסוף צריך שדני ימשיך ככה ובתקווה שגם פורטלנד תהיה קבוצה מנצחת. אם זה באמת בין דני למארקנן לדעתי יקחו את השחקן מפורטלנד ולא מיוטה.
אני מקווה שהNBA יבין שנה הבאה שהם לא יכולים לשים 7 שחקנים זרים במרוץ לMVP ולבחור רק 8 לאולסטאר

עדכנו את הרשימה ודני מופיע בטופ 15 שחקני NBA!
הדירוג המלא:
1. ניקולה יוקיץ' (דנבר-מערב)
2. שיי גילג'ס אלכסנדר (אוקלהומה סיטי-מערב)
3. יאניס אנטטוקומפו (מילווקי-מזרח)
4. לוקה דונצ'יץ' (לייקרס-מערב)
5. ויקטור ומבניאמה (סן אנטוניו-מערב)
6. קייד קאנינגהאם (דטרויט-מזרח)
7. דונובן מיטשל (קליבלנד-מזרח)
8. טייריס מקסי (פילדלפיה-מזרח)
9. אלפרן שנגון (יוסטון-מערב)
10. ג'יילן ברונסון (ניו יורק-מזרח)

מקומות 11-15: דני אבדיה (פורטלנד), קווין דוראנט (יוסטון), דווין בוקר (פיניקס), אנתוני אדוארדס (מינסוטה) ואוסטין ריבס (לייקרס). - כולם במערב.
במידה וזה שקול למרוץ האולסטאר אז הוא מדורג 5-10 במירוץ
משהו מעניין נוסף, 15 שחקנים נבחרים לALL-NBA, אם ישאר ברשימה הזאת וביכולת הזאת הוא יוכל להיכנס לחמישיה השלישית
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 15 נובמבר 2025, 01:10

Shay_uzan כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:מי מבניהם שיתפוס את המקום האחרון באולסטאר יהיה המשתפר

למה אחרון, בעצם?

יש 5 שהם באנקר (כל עוד לא יהיו פציעות וכו' חלילה): שיי, וומבי, יאניס, יוקיץ', דונצ'יץ'

אם יש רק 8 מקומות באולסטאר לשחקנים בינלאומיים, זה אומר 3 מקומות פנויים. עליהם מתחרים דני, גידי, סיאקם, מרקאנן, שנגון ואולי עוד כמה שאני לא יכול לחשוב עליהם כרגע, לא מתמצא עד כדי כך.
בכל מקרה דני כרגע נראה לגיטימי לגמרי בתוך מקומות 6-8 לעומת שאר התחרות, זה נראה פתוח. שוב, הכל עוד יכול להשתנות ותלוי כמה ישמור על הרמה. גידי ודני גם יכולים להיבחר ביחד לאולסטאר, זה לא נראה מופרך כרגע.

ראיתי דיווח על המירוץ לMVP לפי הNBA (סורי הרשימה הזאת מרגישה מונפצת מידי שאני אאמין לזה),
ה6 הראשונים זרים:
שיי, יאניס, יוקיץ, וונבניאמה, לוקה, גידי (מה?).
אחרי זה 3 אמריקאים:
מקסי, מיצשל, קריי
ושנגון הזר שסוגר את הרשימה.

אז נניח וזאת הרשימה, התחרות בין דני למארקנן לדעתי, אלא אם שנינו פספסנו זר חדש שהתפוצץ (סיאקם אם אני לא טועה לא במירוץ כרגע, אינדיאנה המצב רע).

בסוף צריך שדני ימשיך ככה ובתקווה שגם פורטלנד תהיה קבוצה מנצחת. אם זה באמת בין דני למארקנן לדעתי יקחו את השחקן מפורטלנד ולא מיוטה.
אני מקווה שהNBA יבין שנה הבאה שהם לא יכולים לשים 7 שחקנים זרים במרוץ לMVP ולבחור רק 8 לאולסטאר

עדכנו את הרשימה ודני מופיע בטופ 15 שחקני NBA!
הדירוג המלא:
1. ניקולה יוקיץ' (דנבר-מערב)
2. שיי גילג'ס אלכסנדר (אוקלהומה סיטי-מערב)
3. יאניס אנטטוקומפו (מילווקי-מזרח)
4. לוקה דונצ'יץ' (לייקרס-מערב)
5. ויקטור ומבניאמה (סן אנטוניו-מערב)
6. קייד קאנינגהאם (דטרויט-מזרח)
7. דונובן מיטשל (קליבלנד-מזרח)
8. טייריס מקסי (פילדלפיה-מזרח)
9. אלפרן שנגון (יוסטון-מערב)
10. ג'יילן ברונסון (ניו יורק-מזרח)

מקומות 11-15: דני אבדיה (פורטלנד), קווין דוראנט (יוסטון), דווין בוקר (פיניקס), אנתוני אדוארדס (מינסוטה) ואוסטין ריבס (לייקרס). - כולם במערב.
במידה וזה שקול למרוץ האולסטאר אז הוא מדורג 5-10 במירוץ
משהו מעניין נוסף, 15 שחקנים נבחרים לALL-NBA, אם ישאר ברשימה הזאת וביכולת הזאת הוא יוכל להיכנס לחמישיה השלישית

כבוד ענק. טפו טפו רק שלא יעשו לו נאחס.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 15 נובמבר 2025, 05:51

דני מתאושש ממחצית רעה שלו ומגיע ל18 נקודות לקראת סוף הרבע השלישי, אחרי שסיים עם 4 את המחצית הראשונה.
10 יתרון ליוסטון וחייב להיות הוגן, ההגנה של יוסטון מאוד בנויה לעצור את דני, יש להם חמישיה גבוהה ופיזית שיכולה לעצור את החדירות שלו בכל שלב, לדעתי זה המבחן הכי קשה שיכול להיות לו
------------------
מהשניה שדני ירד, ריצת 11-0 ליוסטון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 15 נובמבר 2025, 06:21

דני עם 22p 10r 4a ו7 איבודים, במשחק שיכול לגמור את הסיכויים שלה לגביע.
משחק הבא מול המאבס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 15 נובמבר 2025, 21:20

מחצית ראשונה חלשה ביותר של דני, (הרבה יותר חלשה ממול אוקלוהומה, שם לפחות הוא תקף והגיע לקו). העניין המנטלי אצלו עדיין מטריד. לי זה הרגיש שהוא הגיע למשחק הזה עם משקל של ממוצע 26 נקודות שיושב על הכתפיים, במקום לקבל מזה ביטחון. שחקן עם ביטחון מחפש מהרגע הראשון ללכת לחוזקות שלו, לחדור לסל, להיות אקטיבי. קמארה, שארפ והולידיי נראו הרבה יותר אקטיביים ממנו, וזה פשוט גמר לפורטלנד את המשחק, כי הוא השחקן הכי טוב שלהם בפער, וכשהשחקן הכי טוב שלך לא מופיע, החור שנחפר גדול מדי.

היו לו גם 3-4 איבודים שהם נטו רכרוכיות, הכדור היה ביד שלו ממסירה או ריבאונד, ומישהו חטף לו אותו מיד.

מצד אחד כל הכבוד שלמרות שזה היה נראה שזה הולך למשחק חלש סטטיסטית שלו, הוא סיים אותו עם 22 נק' ודאבל דאבל, מצד שני ברגעים שהמשחק היה צמוד.. הוא לא תיפקד. היום גם שמתי לב שבכל פעם שסטיבן אדאמס היה מולו, דני אפילו לא העז לחשוב להתקיף את הסל אחרי הבלוק שהוא חטף ממנו, הוא לא איזה גמד, וכן יכול לסיים אפילו מול אדאמס (כמו ששארפ יכול), זו היתה פשוט המחשה קטנה לגישה הרכרוכית שלו היום, במשחק מול יריבה שבאמת עניין אותי איך הוא יתפקד מולה בגלל החוזקה שלה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Gevaudan » 16 נובמבר 2025, 12:42

אני לא כל כך מתחבר לטיעונים האלה. בחצי הראשון דני היה אקטיבי, וראו שהוא מנסה להכניס את עצמו לעניינים, אבל שום דבר לא נכנס. מתפרצות שהוא בדרך כלל מסיים בקלות ברחו לו, וגם שניים או שלושה ג׳אמפרים טובים מהצבע יצאו החוצה.

הרוקטס צופפו עליו חזק כשהוא חדר, ובגלל שהספייסינג של פורטלנד בעייתי ממילא (קלינגן לא משחק כמו סנטר והמיקומים של הווינגים עדיין לא מספיק נכונים), במקום להוציא עבירות במגע הוא איבד הרבה כדורים. זה קורה גם כי אין לו ג׳אמפר או פלואטר אמין מחצי מרחק שפותר לו בעיה של צבע צפוף עם טראפ שממתין רק לו.

בחצי השני, וזה ההבדל הגדול, הוא לא נעלם. הוא המשיך לזרוק, המשיך לתקוף, המשיך להיות שם. בוושינגטון הוא היה מוריד את הראש ונעלם לעשרים דקות אחרי חצי ראשון כזה, למרות שהאחוזים בגדול נגדו. זה השינוי ההתנהגותי המשמעותי שלו מאז הימים בוושינגטון ואני לא חושב שזה השתנה במשחק הזה.

אני גם חושב שסליפר עוד הפעם פישל עם הרוטציה (בייחוד ברבע השלישי), כשכבר דני ושארפ התחממו, וספסל אותם בעיתויים לא נכונים. אבל הפעם זה לא מה שהפסיד להם את המשחק. הרוקטס כקבוצה שיחקו הרבה יותר טוב, ושום תצוגה של דני (להערכתי) הייתה משנה את זה.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 16 נובמבר 2025, 13:28

דני עדיין לא סופרסטאר ברמה כזו שהוא יכול לסחוב את כל הקבוצה על הגב שלו ביום חלש, ולנצח קבוצה חזקה מהם, ויוסטון חד משמעית חזקים מהם כרגע, וכנראה בהרבה.

מקווה שסקוט יחזור בקרוב ושפורטלנד ייראו טוב יותר, כי ביכולת הנוכחית יהיה להם קשה להיכנס אפילו לפלייאין של המערב הקשוח.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 16 נובמבר 2025, 20:22

עידן כתב:דני עדיין לא סופרסטאר ברמה כזו שהוא יכול לסחוב את כל הקבוצה על הגב שלו ביום חלש, ולנצח קבוצה חזקה מהם, ויוסטון חד משמעית חזקים מהם כרגע, וכנראה בהרבה.

מקווה שסקוט יחזור בקרוב ושפורטלנד ייראו טוב יותר, כי ביכולת הנוכחית יהיה להם קשה להיכנס אפילו לפלייאין של המערב הקשוח.

רשמתי פה הודעה ארוכה (שמחקתי כי לא רציתי להיכנס לדיון על זה) לזה שהוא לא בלתי עציר ולא שחקן מושלם כמו יוקיץ, דונציץ, יאניס, קרי וצריך לצפות שיהיו קבוצות שיוכלו לעצור אותו. יוסטון היא הקאונטרית המושלמת לדני והקבוצה שלו לא מספיק טובה כדי שיוכל למצוא הרבה פתרונות לזה וגם שיי ו-וומבי נעצרו העונה על ידי קבוצות הרבה פחות טובות מהקבוצה שלהן, אם דני מול קבוצה הרבה יותר טובה מהקבוצה שלו, פיזית וגבוהה הגיע ל22 נקודות הוא במצב טוב.
אגב אני חששתי מאוד מהמשחק הזה ושאלתי את פיני על זה והוא הסכים איתי (גם על העובדה ש22 זה לא מובן מעליו) וטלפז נתן טייק דומה בפודיום לפני המשחק.
דני לא שחקן מושלם וזה שהוא במקום שלו כרגע זה עולה מאוד על הציפיות של כולנו, צריך לזכור את זה ויש מצב שהוא ירד ויעלה עוד בקריירה היחסית צעירה שלו וזה בסדר. אחלה דני, היום מול דאלאס, בהצלחה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Gevaudan » 16 נובמבר 2025, 20:43

אני מסכים איתכם לגמרי, ולכן כתבתי את מה שכתבתי.
יש בכדורסל של דני עוד מקום להשתפר וללמוד מתצוגות כאלה, איך לפתח יותר את משחק ההתקפה שלו, איך לשחק מול הגנות שעושות טראפים ומצופפות את הצבע. מדובר בילד שנמצא לפני הפיק שלו, ואם זו התצוגה שיתן ונגדיר כ"נפל", אני מבסוט.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 16 נובמבר 2025, 22:42

הולידיי סובל מפציעה והוא questionable למשחק היום.

אני לא בטוח שפורטלנד מסוגלת לנצח יותר מידי קבוצות בלעדיו ובלי סקוט, אין להם רכזים.
עידן

הודעהעל ידי עידן » 17 נובמבר 2025, 10:17

לצערה של פורטלנד עם הסגל הקצר שלה הם הפסידו שוב.

לצערו של דני הוא מככב בסאברדיטים של נבא בצורה לא מחמיאה אחרי הזריקה המזעזעת שלקח בסוף המשחק. אני צריך להיכנס למקומות האלו פחות, מלאי שנאה לישראל ואנטישמיות.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 נובמבר 2025, 10:46

עידן כתב:לצערה של פורטלנד עם הסגל הקצר שלה הם הפסידו שוב.

לצערו של דני הוא מככב בסאברדיטים של נבא בצורה לא מחמיאה אחרי הזריקה המזעזעת שלקח בסוף המשחק. אני צריך להיכנס למקומות האלו פחות, מלאי שנאה לישראל ואנטישמיות.
זריקה מביכה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 נובמבר 2025, 11:07

חכה זה עוד כלום לעומת מה שהולך בטוויטר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 17 נובמבר 2025, 12:19

MTA2311 כתב:

חכה זה עוד כלום לעומת מה שהולך בטוויטר

גם שם ראיתי קצת...באמת עדיף להיכנס כמה שפחות בתור ישראלי :/
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 17 נובמבר 2025, 16:33

הזריקה האחרונה שלו באמת הייתה מביכה (גם ברמת ביצוע: נניח שאתה לוקח את הכדור האחרון, לפחות צא לזריקה מהר יותר. הוא חיכה עד שכבר לא היה לו זמן לשחרר את הכדור כמו שצריך מהיד, ובסטאפ-באק אחורה), אבל הוא לא צריך להתנצל על זה שלקח אותה, או על זה שברבע האחרון ניסה לזרוק.

תמיד יהיו לו הייטרים (חלקם אידיאולוגים, כי הוא ישראלי-יהודי וזה לא בא להם טוב באג'נדה, וחלקם מיוחסים, כי ההצלחה של דני מגיעה לרוב על חשבון שחקנים אחרים בקבוצה), אני רק מקווה שהוא לא יתן להם להיכנס לו לראש.

שימשיך לעבוד על קבלת החלטות, שיפתח ג' א מ פ ר למשחק ההתקפה שלו ושינתק את כל רעשי הרקע האלה.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 17 נובמבר 2025, 17:47

Gevaudan כתב:הזריקה האחרונה שלו באמת הייתה מביכה (גם ברמת ביצוע: נניח שאתה לוקח את הכדור האחרון, לפחות צא לזריקה מהר יותר. הוא חיכה עד שכבר לא היה לו זמן לשחרר את הכדור כמו שצריך מהיד, ובסטאפ-באק אחורה), אבל הוא לא צריך להתנצל על זה שלקח אותה, או על זה שברבע האחרון ניסה לזרוק.

תמיד יהיו לו הייטרים (חלקם אידיאולוגים, כי הוא ישראלי-יהודי וזה לא בא להם טוב באג'נדה, וחלקם מיוחסים, כי ההצלחה של דני מגיעה לרוב על חשבון שחקנים אחרים בקבוצה), אני רק מקווה שהוא לא יתן להם להיכנס לו לראש.

שימשיך לעבוד על קבלת החלטות, שיפתח ג' א מ פ ר למשחק ההתקפה שלו ושינתק את כל רעשי הרקע האלה.

אין בעיה שלקח זריקה אחרונה, שימשיך לעשות את זה, אבל לא את הזריקה הזו. המהלך עצמו היה שקוף, וזו זריקה שגם מי שיודע לקחת זריקות כאלו (נניח ליליארד שאבדיה קיבל השוואות לא מחמיאות אליו), קולע אותן באחוזים לא גבוהים. היה לו זמן לסדר לעצמו מצב טוב יותר.
עידן

הודעהעל ידי Blazergun » 17 נובמבר 2025, 20:17

באמת שנמאס לי מכל הדיבורים האלה על הזריקה האחרונה. בלי העובדה שכמעט כל שחקן שהיה על המגרש למעט הוא וקלינגן ( הפתעה ) זרק כמו הסבתא בקבר שלי אנחנו מדברים פה על ניצחון קליל של פורטלנד. אפשר לומר שבגלל שהוא החטיא הם לא ניצחו אבל זו לא הסיבה למה הם הפסידו. פשוט אוהבים ליפול עליו ולא על שחקנים שמחרבים 20 פוזישינים במחשבה שהם קובי ברייאנט.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי toja27 » 17 נובמבר 2025, 20:31

עוד לא יצא לי לראות את המשחק האחרון מהלילה, נשלים היום,אבל נכנסתי לפורום של אוהדי פורטלנד וכמה רעש על הזריקה האחרונה! ההסכמה הנרחבת בכמות הלייקים על פוסטים שמבקרים את אבדיה אחרי המשחק הזה מגוחכת! אולי צריך להזכיר להם שלפני שאבדיה הגיע לפורטלנד הם היו קבוצת תחתית במערב. גם אם הייתה בחירת זריקה אומללה ,קצת פרופורציות. כאילו הכוכבים הגדולים בנבא תמיד בוחרים את הזריקה המושלמת בתוך ים הפוזשנים שנוצרים כשאתה הופך לשחקן מרכזי. אוהדים כפוי טובה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 17 נובמבר 2025, 20:40

אגב אותם אוהדים משום מה מאוד סלחניים כלפי שארפ אחרי כל המשחקים, למרות זריקות איומות ומשחק סוליסטי בכל כך הרבה משחקים. לא מקבל את הביקורת שלהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], itai7, JarJarBinx, מרסר ו־20 אורחים