המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
aribari24 כתב:דרווין קיצ'ן, שחקן מכבי ראשון לציון בעונה שעברה (ועוד שחקן שהוזכר כמועמד למכבי תל אביב), קלע הלילה 14 נקודות והוסיף 6 אסיסטים (ב-32 דקות) במדי דנבר, שגברה 81:85 על ניו יורק ניקס.
נראה לי שגם הוא יורד מהפרק
Holiday_Armadillo כתב:מתוך ''ישראל היום''יש הטוענים שגם בקשתו של הלפרין לחוזה של שלוש שנים הובילה למעבר של הלפרין למינכן. "אנחנו כבר לא פראיירים," אמר לי בכיר במועדון, "חוזים ארוכים כאלה לא יהיו פה עוד."
ברצינות? ממתי חוזה ל-3 שנים ועוד לישראלי זה חוזה ''ארוך''?
שלא יספרו לנו אחרי זה סיפורים על נסיון להמשכיות כשעכשיו ברור לגמרי למה החתימו את שרמאן על חוזה של 1+1..מסתבר שפשוט חוזה של 3 שנים זה חוזה שסוגר לשחקן את הקריירה לקבוצה אחת
באמת יש לי את התחושה שג'וניור הולך להוריד את המועדון הזה לרמה הכי נמוכה שיש..הוא מתייחס לזה כמו אל הבקעה מבחינת רצון של להשקיע
aribari24 כתב:דרווין קיצ'ן, שחקן מכבי ראשון לציון בעונה שעברה (ועוד שחקן שהוזכר כמועמד למכבי תל אביב), קלע הלילה 14 נקודות והוסיף 6 אסיסטים (ב-32 דקות) במדי דנבר, שגברה 81:85 על ניו יורק ניקס.
נראה לי שגם הוא יורד מהפרק
זרובבל כתב:מה עכשיו? וואן טוענים ששארס חוזר להיכל. http://one.co.il/Article/202890.html
er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.
קודי כתב:er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.
לא רק שבארסה מעוניינים בו, הם הציעו לו חוזה (נמוך) לשנתיים (וגם ז'אלגיריס הציעה לו חוזה דומה). מצד שני, הוא ירצה להיות קרוב לאשתו ולילד ומכאן הוא יכול בשעה לקפוץ לביקור (כמו שסופו עשה כמעט כל שבוע...). אם בלאט יקבל 7 זרים, ג'יימס ישוחרר ויהיו 3 גארדים, אני לא חושב שהוא יתנגד שהגארד השלישי והרכז המחליף יהיה שאראס ולא מורן רוט.
cannon כתב:ג'מונט גורדון חתם לשנתיים בגלאטאסראיי תמורת 1.4 מליון דולר לעונה.
yarinsaky כתב:קודי כתב:er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.
לא רק שבארסה מעוניינים בו, הם הציעו לו חוזה (נמוך) לשנתיים (וגם ז'אלגיריס הציעה לו חוזה דומה). מצד שני, הוא ירצה להיות קרוב לאשתו ולילד ומכאן הוא יכול בשעה לקפוץ לביקור (כמו שסופו עשה כמעט כל שבוע...). אם בלאט יקבל 7 זרים, ג'יימס ישוחרר ויהיו 3 גארדים, אני לא חושב שהוא יתנגד שהגארד השלישי והרכז המחליף יהיה שאראס ולא מורן רוט.
לדעתי אם שאראס יגיע הוא יהיה הגארד הבכיר ולא בטוח שנקבל 3 גארדים. מכבי בטח תציע לו הרבה יותר מברצלונה כדי לפתות אותו ולשם ילך הכסף הלכאורה גדול.
במקרה שבלאט לא יהיה מרוצה יוסיפו לו את קיצ'ן כדי להשתיק אותו וזהו.
yarinsaky כתב:קודי כתב:er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.
לדעתי אם שאראס יגיע הוא יהיה הגארד הבכיר ולא בטוח שנקבל 3 גארדים. מכבי בטח תציע לו הרבה יותר מברצלונה כדי לפתות אותו ולשם ילך הכסף הלכאורה גדול.
cannon כתב:ג'מונט גורדון חתם לשנתיים בגלאטאסראיי תמורת 1.4 מליון דולר לעונה.
er79 כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:er79 כתב:וואן כל קיץ מוציאים את שאראס מהבוידעם. אם הוא חוזר לפי דעתי בלאט מתפטר. הפדרמנים דורכים על בלאט פעם אחר פעם, לדעתי זה יהיה הקש שישבור את גבו. אני אוהב את שאראס, תמיד אזכור לו את תקופת השושלת, אבל רבאק, הגיע הזמן להתקדם. זה לא עבד עם פאפאס, זה גם לא יעבוד איתו, בלאט בעצמו אמר זאת. אגב, גם בארסה מעוניינים בו. נראה לכם שהוא יעדיף את מכבי עליהם? לדעתי ממש לא.
אז אתה למעשה מדבר על סגל כזה?
1. שאראס, קיצ'ן, רוט.
2. היקמן, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, מדלי.
5. זר, שרמדיני, ג'יימס (?)
אני לא רואה את זה קורה, ואני גם ממש לא חושב ששאראס, שחקן בן 37, עם כל האיכויות ההתקפיות שלו, יבוא למכבי כגארד בכיר. אגב, אם שרארס וקיצ'ן מגיעים למכבי, שון ג'יימס יהיה בחוץ, וזה מנוגד לכל הדיווחים האחרונים, כולל של ג'יימס ושל בלאט. מכבי לא תשחק עם 8 זרים.
זרובבל כתב:שארס, בניגוד לפפאלוקס, פחות איטי וכמובן שאי אפשר להשוות את השניים מבחינת התרומה ההתקפית. אם הוא היה טוב לפאו הוא יכול להיות גם טוב למכבי. בתנאי כמובן שמביאים עוד סקורר צעיר שיכול לעשות הגנה.
סתם משהו על רמת העריכה של האתר הזה, שימו לב לשגיאות ולבלבול: [*]ביום ראשון הצדדים ייפגשו כדי להחליט, כן או לא. לא ימשכו את זה לא יותר מדי. שני הצדדם רוויי אכזבה".
במכבי ת"א יודעים שהקיץ השחור שעוזב עליהם עם השחקנים שהבריזו והישראלים שעזבו, מחייב אותם להביא שחקן בעל שם דבר, אפילו אם מדובר בכזה שטיפה התבגר[*]
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים