פחות צריך לעניין הזריקה הזו, יותר צריך לעניין המאקרו. ביקרתי אותו במשחק הזה (ביני לבין עצמי) הרבה לפני הזריקה הזו, היא היתה סוג של סימפטום לבן אדם שעדיין לא מבין כמה הוא חשוב לקבוצה, כשלפעמים זה מרגיש שהוא לא מספיק מחובר לסיטואציה.
איך לעזעזל שארפ לוקח כמות זריקה כל כך יותר גדולה ממך? 32 זריקות? זה אמיתי? מה כאילו דני אומר לעצמו "מעולה, שארפ זורק הרבה יותר ממני, זה בטוח יעזור לקבוצה לנצח". איפה ההיגיון שלו כשחקן המוביל של הקבוצה?
דני עם ממוצע של 26 נק' ורוב המשחק הוא שוב היה מאוד לא אגרסיבי, מאוד מסורבל בכדרור ולא "קראפטי", משהו שראינו אותו יותר בתחילת העונה, המון פעמים ויתר על חדירה לסל (הנשק הכי חזק שלו), ובשמירה אחד על אחד לא הצליח לייצר כמעט אף עצירה בלי עבירה או בלי שיקלעו עליו. הסטטיסטיקה של 20 זריקות מטעה מאוד. ברגעים שהוא היה צריך ללחוץ על הגז כדי להרוג את המאבס, הוא בקושי זרק והם כל פעם חזרו. אני לא אוהב את התקופה האחרונה שלו, לא חושב שהוא דוחף את עצמו מספיק דווקא כשעכשיו יש לו באמת את הבמה לקחת כמה זריקות שהוא רוצה.
לגבי הזריקה ההיא עצמה, היו כמה שניות על השעון, הוא גדול בהרבה מהשומר שלו, מהיר מאוד, והוא בחר לקחת זריקת סטפ בק התאבדותית במקום לרוץ באמוק לחדירה לסל ולנסות לפחות לסחוט עבירה (שארפ, שהיה נוראי, סחט מלא כאלה היום). פשוט לא ברור.
כששחקנים אחרים עושים סטטיסטיקה ריקה אנחנו אוהבים לרדת עליהם. כל הכבוד לו עלה29 נקודות, הוא שחקן אדיר השנה ואני מבין שזה לא נבלע טוב שאני מודד אותו בסטנדרטים של סופרסטאר, אבל אני מאוד מאמין בפוטנציאל שלו להיות כוכב-על ואמשיך לבקר אותו כשמגיע לו מתוך תקווה שביקורות כאלה ידחפו אותו להיות עוד יותר טוב.