MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:זאת רק ההתחלה , בקרוב חוץ משמעון מזרחי אף איש הנהלה לא יוכל להוציא את הראש מהבית , ויקבל הפגנות מתחת לבית שלו עד שיישבר ,
חושבים שאוהדי מכבי לפלפים , לא מבינים שיש בתוכנו גם כמה חברה , שבלי מכבי אין להם חיים , והם לא יתנו לאף אחד לדפוק להם את החיים.
ממליץ לדני פדרמן למכור את חלקו כל עוד הוא מסוגל להתהלך בצורה נורמלית על 2 רגליו , וכל עוד הוא מעוניין לחיות פה בישראל בצורה נורמלית.
ואם יפטרו את קטש , כל התהליכים יואצו , לא ממליץ ךמישהו מהנהלת מכבי לבצע מהלך שכזה , כי מפה לא תהיה דרך חזרה.הקהל של מכבי לא אדיוט
גם אם תופסים אותו שכזה.
התערבות ששום דבר מזה לא יקרה?
מכיר אישית כמה מהפעילים.... הם מבחינתם לא הולכים לעצור.
זה לא הגייט ולא חברים של הגייט..
עם כל הכבוד, כמה פעילים עם כמה שלטים לא מזיזים לאף אחד.
וזה למה זה יילך ויסלים , ויילך ויסלים , כי יראו שזה לא הולך בטוב אז זה ילך ברע.
ונניח ואני זורם איתך ,אם לא?
אז מגיע לנו שתהיה פה קבוצה חרא מקום אחרון ביורוליג שאוכלת לקרדות בליגה הישראלית עד שיום אחד תתעורר ופשוט היא לא תעניין אותך יותר.
אם האוהדים של מכבי לא מוכנים ללכת את האקסטרה צעד כזה , לא שאני מעודד אלימות , אז כנראה מגיע להם כל מה שדני פדרמן יאכיל אותם.
אנשים נוטים לשכוח אבל היו פה אימפריות שהיום אפילו יתוש מת לא מעניינות , כבר עכשיו גדלים ילדים על האימפריה שנקראת הפועל תל אביב , בעוד כמה שנים אם המצב לא ישתנה כל מה
שמכבי עמלו במשך 55 שנה הולך להיעלם תוך 3 שנים , כבר עכשיו יש עשרת אלפי אוהדי מכבי שאיבדו עניין במועדון מאז שמשפחת פדרמן השתלטה עליו , אני מכיר כמה שכאלה.
אבל בתכלס , אם האוהדים לא יגרמו להנהלה להתפרק , היא תפרק את כל המועדון הזה , עד שיישארו ממנו קטעי וידאו כערוץ 57