פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

19 נובמבר 2025, 13:44

כן אבל ספליטר הוא פשוט פיגוע עם רוטציית החילופים שלו. מספסל בלי קשר לכלום ומצוות שחקנים שלא אמורים לשחק יחד (גם כשהוא מצומצם ברוטציה) ומנגרים את עצמם לדעת. אני מעריך שיהיה לי מאוד קשה לסבול אותו עונה שלמה בקצב הזה.

19 נובמבר 2025, 16:52

חסר להם גבוה אפקטיבי, שארפ שחקן אנוכי שלמרות היכולות שלו פוגע בקבוצה בתמונה הגדולה, ההגנה שלהם לא טובה ואני לא בטוח כמה השיטה של ספליטר טובה לקבוצה. וכל זה בלי לדבר על מכת הפציעות שלהם במיוחד המחסור בעמדת הרכז.

19 נובמבר 2025, 18:20

משחק מאכזב בטח מהבחינה שרציתי לראות אותו בא לטרוף וזה לא קרה..

מה שכן מתחיל להטריף זה החוסר כבוד שהוא מקבל מהשופטים...ויודעים מה זה אפילו לא עניין של כבוד מפרקים אותו מכות כל פעם שהוא הולך לסל ואין שריקות.
כנראה השופטים שמעו את הביקורות 'דני הולך יותר מדי לקו העונה' שנשמעו במשחקים הראשונים כשהשופטים כן שרקו על הפיצוצים האלה שהוא חטף...

19 נובמבר 2025, 20:57

אני לא יודע כמה אפשר להאשים את רוטציית החילופים של ספליטר, אין שחקני ספסל והשחקנים עייפים, אין למאמן מה לעשות עם זה כרגע. מה שכן השיטת משחק זאת בעיה יחסית גדולה כרגע והוא צריך למצוא איך לשנות אותה באמצע העונה.

לגבי השריקות, השיפוט השנה מזעזע בצורה בלתי נסבלת, שלא נדבר על זה שמדביקים לו עבירה על כל ליטוף בצד השני. זה מרגיש לי כמו הוראה שהתקבלה אחרי המשחק מול אוקלאומה ואני במקום פורטלנד מתחיל לברר מה לעזאזל קורה פה מאחורי הקלעים.
אגב חשבתי שזה בעיה של משחקי חוץ אבל עכשיו הם שיחקו בבית

20 נובמבר 2025, 00:31

אשכרה גם שארפ בספק להיום. במצב כזה אולי עדיף אפילו לשקול לא לתת לדני לשחק זו תהיה שחיקה של החיים ובשביל מה

20 נובמבר 2025, 00:35

חצי קבוצה פצועה, הסגל מלא בנגרים, זמן מושלם לדני לקחת את הקבוצה על הכתפיים שלו ולייצר 30 זריקות. נכון? על פניו הבמה האידיאלית ל50 נקודות.

אז זהו שלא.

בראש, הוא עדיין שחקן משלים (שחקן משלים מצויין).

קשה להאשים שחקן אם הוא מנסה ולא מצליח, שארפ אנוכי ומוגבל מאוד בהבנת משחק, אבל יאמר לזכותו שאת הדקות והחופש שספליטר (הוא מאמן?) נותן לו הוא סוחט למקסימום מבחינת כמות ניסיונות ולקיחת אחריות. דני השחקן הטוב מבין השניים, אבל מתנהל כמו כינור שני. זה טוב לערב אחרים, אבל אצל דני זה לא כתוצאה ממלאכת מחשבת אלא הרבה פעמים כתוצאה מפוביה לא פתורה לויתור על הסל גם כשהוא ליד הטבעת (שימו לב כמה פעמים הוא חדר קרוב לטבעת והוציא החוצה על אוטומט בלי לראות אפילו למי הוא מוסר).

20 נובמבר 2025, 03:11

בראש שלו לא זורקים זריקות ש3 שחקנים עליו... נו באמת
בואו נבקש ממנו להיות ירדן בריכה וזהו

20 נובמבר 2025, 05:29

Shay_uzan כתב:בראש שלו לא זורקים זריקות ש3 שחקנים עליו... נו באמת

ברוב המקרים מדובר בשומר אחד בצבע, ואולי אולי עוד שחקן נוסף שבא לעזור. לא יודע מאיפה הבאת ש"3 שחקנים עליו". הוא עוד לא יאניס.
הנקודה שלי היא שאם הוא כבר הגיע קרוב לטבעת, סטטיסטית הסיכוי שהוא יצליח לעשות סל ממרחק כזה עדיף מאשר למסור לקשת השלוש לאיזה קלינגן, סיסוקו או נגר אחר. לא היתה לי בעיה אם הוא היה מוסר כדורים כאלה לקלעים, אבל הוא הרבה פעמים מוסר החוצה סתם מתוך הרגל שקיים בו עוד מימי הרול פלייר.

בינתיים העין שעשו לשארפ יגרום לו להחמיץ את המשחק הלילה מול הבולס.

הבמה כולה של דני, בדו קרב MIP מול המתחרה הישיר גידי.

20 נובמבר 2025, 06:15

~Box & 1~ כתב:
Shay_uzan כתב:בראש שלו לא זורקים זריקות ש3 שחקנים עליו... נו באמת

ברוב המקרים מדובר בשומר אחד בצבע, ואולי אולי עוד שחקן נוסף שבא לעזור. לא יודע מאיפה הבאת ש"3 שחקנים עליו". הוא עוד לא יאניס.
הנקודה שלי היא שאם הוא כבר הגיע קרוב לטבעת, סטטיסטית הסיכוי שהוא יצליח לעשות סל ממרחק כזה עדיף מאשר למסור לקשת השלוש לאיזה קלינגן, סיסוקו או נגר אחר. לא היתה לי בעיה אם הוא היה מוסר כדורים כאלה לקלעים, אבל הוא הרבה פעמים מוסר החוצה סתם מתוך הרגל שקיים בו עוד מימי הרול פלייר.

בינתיים העין שעשו לשארפ יגרום לו להחמיץ את המשחק הלילה מול הבולס.

הבמה כולה של דני, בדו קרב MIP מול המתחרה הישיר גידי.

מאיפה? מלראות את המשחקים

20 נובמבר 2025, 07:48

המחשבה שדני עם 8 אסיסטים כבר בקבוצה הנגרית הזו מראה איזה פוטנציאל יכול להיות לו ליד אנשים שיכולים לשים את הכדור בסל.

20 נובמבר 2025, 08:12

דני עם טריפל דאבל ראשון העונה

20 נובמבר 2025, 08:18

בנתיים עבר את ה30 נקודות ועומד על 31

20 נובמבר 2025, 08:33

דני סיים היום עם 32P11R11A טריפל דאבל של בהפסד על הבאזר מול שיקגו אחרי קאמבק ברבע האחרון שהובל על ידו והגנה טובה שלו בקלאץ.
היה נחמד שבזריקות עונשין שלו אוהדי פורטלנד צעקו MVP. דני ברבע האחרון היה עם 15 נקודות שכמעט הספיקו לניצחון
באסה

20 נובמבר 2025, 08:37

הקבוצה הזו כל כך לוזרית שאני כבר יודע שהולכים לקלוע עליהם סל ניצחון.

20 נובמבר 2025, 08:51

בחלומות הכי ורודים שלי לא האמנתי שהוא יהיה עד כדי כך טוב

תענוג לאכול את הכובע

20 נובמבר 2025, 08:52

דני סיים היום שלישי בנקודות (נקודה פחות משיי וגראנט), רביעי באסיסטים ו11 בחסימות ולפי המדד של הESPN הוא השחקן המצטיין של היום
___________________________________________________________________________________________________
אגב במירוץ לMIP, גידי סיים את המשחק עם 9P5R13A

20 נובמבר 2025, 09:14

משחק הבא מול הווריוס ב5:00 בלילה בין שישי לשבת
חייב לציין המשחק הזה ובמיוחד הרבע האחרון יחסית מעודד, פורטלנד בכל זאת פצועה ושיקגו קבוצה נהדרת, מקווה שזה יגרום להם להשתפר בטווח הרחוק

20 נובמבר 2025, 10:10

Shay_uzan כתב:דני סיים היום שלישי בנקודות (נקודה פחות משיי וגראנט), רביעי באסיסטים ו11 בחסימות ולפי המדד של הESPN הוא השחקן המצטיין של היום
___________________________________________________________________________________________________
אגב במירוץ לMIP, גידי סיים את המשחק עם 9P5R13A

דני ירד למקום שלישי במירוץ ל-MIP על פי סוכנויות ההימורים, אחרי דורן וגידי. בכל מקרה אני מאמין שייתנו את התואר לשחקן שהביא את הקבוצה שלו לפלייאוף.

https://nba.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=525399

20 נובמבר 2025, 12:45

כשקמים בלילה/מוקדם בבוקר בשביל לראות שחקן זה מה שהיית רוצה לראות ממנו..תענוג.

מצד ההפסד - ווצ'ביץ' הזבל...
(אסור היה לדני וגרנט להחטיא את שתי זריקות העונשין שהם החטיאו - בסוף זה הפסיד להם את המשחק)

20 נובמבר 2025, 12:48

ועוד דבר - חבורה של דבילים שהביאו עזרות מיותרות ב6 שניות לסוף וככה השאירו את ווצ'ביץ' פנוי לשלוש..
ממש אפשר לראות את טומאני עוזב אותו בשביל לעזור(והוא אפילו לא באמת עוזר) וככה דני יוצא בשביל לחפות עליו וחוטף את השלשה על הראש שלו - בקיצור קמארה פה עם טעות נוראית..
פרסם תגובה