JarJarBinx כתב:שלח ושלף קוטלים את מכבי קשות עכשיו בפוסט גיים. את כולם, אפילו מעיזים לבקר את "הנסיך".
ועדיין שלף מתפתל בשידור כדי לא לפגוע בקטש יותר מדי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JarJarBinx כתב:שלח ושלף קוטלים את מכבי קשות עכשיו בפוסט גיים. את כולם, אפילו מעיזים לבקר את "הנסיך".
JarJarBinx כתב:JarJarBinx כתב:שלח ושלף קוטלים את מכבי קשות עכשיו בפוסט גיים. את כולם, אפילו מעיזים לבקר את "הנסיך".
ועדיין שלף מתפתל בשידור כדי לא לפגוע בקטש יותר מדי
מרסר כתב:יש לי הרגשה שעודד לא יסיים את העונה במכבי.
JarJarBinx כתב:מרסר כתב:יש לי הרגשה שעודד לא יסיים את העונה במכבי.
יותר חשוב שלא יתחיל את העונה הבאה. העונה הזו גמורה, אבל התצוגת (חוסר) אימון של קטש העונה צריכה לסתום את הגולל על פרק קטש במכבי. שיביאו מאמן שיודע מה זה הגנה.
JarJarBinx כתב:מרסר כתב:יש לי הרגשה שעודד לא יסיים את העונה במכבי.
יותר חשוב שלא יתחיל את העונה הבאה. העונה הזו גמורה, אבל התצוגת (חוסר) אימון של קטש העונה צריכה לסתום את הגולל על פרק קטש במכבי. שיביאו מאמן שיודע מה זה הגנה.
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:מרסר כתב:יש לי הרגשה שעודד לא יסיים את העונה במכבי.
אפשר להביא לקטש מאמן הגנה. באחד משידורי היורוליג, השדרים אמרו שלריאל מדריד (אם אינני טועה, אולי זו הייתה קבוצה ספרדית אחרת) יש מאמן הגנה, שהוא עומד על הקווים ומכוון את השחקנים בפוזשן הגנתי.
זה יכול לעבוד, כי בסך הכול קטש מאמן התקפה בהחלט טוב, הבעיה שלו היא בהגנה.
מרסר כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:מרסר כתב:יש לי הרגשה שעודד לא יסיים את העונה במכבי.
אפשר להביא לקטש מאמן הגנה. באחד משידורי היורוליג, השדרים אמרו שלריאל מדריד (אם אינני טועה, אולי זו הייתה קבוצה ספרדית אחרת) יש מאמן הגנה, שהוא עומד על הקווים ומכוון את השחקנים בפוזשן הגנתי.
איזה מאמן הגנתי יגרום לבלאט לשמור ? הוא לא מסוגל בכלל זה כמו שתצפה מאיתי שגב לעשות 15 נקודות כול ערב ביורוליג.
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:מרסר כתב:יש לי הרגשה שעודד לא יסיים את העונה במכבי.
איזה מאמן הגנתי יגרום לבלאט לשמור ? הוא לא מסוגל בכלל זה כמו שתצפה מאיתי שגב לעשות 15 נקודות כול ערב ביורוליג.
מאמן הגנה לא ישים שחקן נמוך, איטי ולא אתלטי לשמור על הסקורר הראשי של היריבה, שהוא במקרה גם הסקורר המצטיין של עונת היורוליג החולפת. אבל זה מקרה ספציפי. יש דברים כלליים כמו סגירה לריבאונד, עזרה בהגנה, מניית כדור, עזרה וחזרה, וכו וכו... אנחנו פשוט רואים שקטש לא עובד על זה בכול השנים שלו במכבי!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים