המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
omerk כתב:אם לא העלת את התקציב לפחות באחוז של העלאת התקציב של שאר הקבוצות ביורוליג בממוצע אז ריאלית התקציב ירד ושיפסיקו כבר לזיין את השכל עם השטות הזאת. הם אנשי עסקים כולם והם מודעים לזה מצויין.

הודעת מנכ"ל מועדון הכדורסל מכבי תל אביב אבי בן טל:
אמש לאחר המשחק מול הפועל חולון התקיימה במשרדי המועדון ישיבה. למקום ניסו לפרוץ אוהדים מארגון הגייט. בשל התפרעות האוהדים היה צורך בהזמנת אבטחה וכאשר זו לא הצליחה להשתלט על האירוע, הוזמנה משטרה. אותם אוהדים נקטו בפעולות אלימות שגם גרמו נזקים במקום.
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מצהיר בזאת שמדובר בחציית קו שאין לה מקום. הבעת דעה? כן. דרישה לשיפור המצב? לגיטימי. אלימות מכל סוג שהוא? חד משמעית לא!
A.Parker כתב:איזו יכולת ניהול משברים נוראית יש למועדון הזה. דווקא ציפיתי שלפחות ילמדו מהניסיון העצום.

מצד שני הוא ימשיך לשלם לו כשעודד נח לו בבית...MTA2311 כתב:בחילה קשה רק מלחשוב על פדרמן יושב עכשיו מבסוט בבית כי הוא סוף סוף הצליח להיפטר מקטש

מה הגייט יעשו?my man כתב:אינשאללה זה יתהפך עליהם בהיכל עם הגייט

שמואל1 כתב:מה הגייט יעשו?my man כתב:אינשאללה זה יתהפך עליהם בהיכל עם הגייט
יניפו שלט יותר גדול? אני בטוח שדני מורתע מזה.my man כתב:שמואל1 כתב:מה הגייט יעשו?my man כתב:אינשאללה זה יתהפך עליהם בהיכל עם הגייט
הם אמרו שאם עודד יפוטר הם יחריפו את המחאה

my man כתב:שמואל1 כתב:מה הגייט יעשו?my man כתב:אינשאללה זה יתהפך עליהם בהיכל עם הגייט
הם אמרו שאם עודד יפוטר הם יחריפו את המחאה

A.Parker כתב:אני דווקא חייב להודות שהמחאה בראשון הרשימה אותי. זה כמובן לא מספיק, בטח ובטח כשנרכשו הרבה מנויים, אבל זה צעד חיובי מאוד.

MTA2311 כתב:A.Parker כתב:אני דווקא חייב להודות שהמחאה בראשון הרשימה אותי. זה כמובן לא מספיק, בטח ובטח כשנרכשו הרבה מנויים, אבל זה צעד חיובי מאוד.
הרשימה אותך כי הציפיות שלך (בצדק) נמוכות מאוד. האפקטיביות עדיין נמוכה עד אפסית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, JarJarBinx, Majestic-12 [Bot], מרסר ו־17 אורחים