דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי עידן » 27 נובמבר 2025, 10:52

Blazergun כתב:
עידן כתב:
Blazergun כתב:איזה עצבים זו הקבוצה הזו. הכול עושים סבבה עד שמגיע המצב לזרוק והם הופכים לחבורה של נגרים.

צריך לומר את האמת - אם דני לא יגיע לאולסטאר השנה זה נטו בגלל זה.

כי עדיין פצועה להם חצי קבוצה, אז הם משחקים עם שחקני 10+ ברוטציה, שמה לעשות, הם לא בדיוק שחקני נבא משובחים. הם גם משחקים בלי רכז וככה זה נראה.

הם פשוט חייבים בחזרה את הולידיי ו/או סקוט כי אחרת הם ימשיכו להפסיד בצרורות.

הולידיי וסקוט לא פותרים את בעיית הקליעה של הקבוצה הזו - גם איתם אנחנו גרועים באספקט הזה בשנת 2025/6

לפחות הם יורידו הרבה מהעומס שמוטל על הכתפיים של דני. אם הוא היה פחות עייף במשחק הלילה, אולי הוא היה מגיע טוב יותר לרבע האחרון, היה קולע את זריקות העונשין שלו ובכלל כל העסק היה נראה טוב יותר.

המאזן של פורטלנד העונה בלי הולידיי הוא נוראי, הם ממש צריכים אותו בחזרה.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 נובמבר 2025, 11:42

השאיר 6 נקודות על הקו שהיו יכולות להשוות את שיא הקריירה שלו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 27 נובמבר 2025, 13:23

שמואל1 כתב:השאיר 6 נקודות על הקו שהיו יכולות להשוות את שיא הקריירה שלו

היה כבר מותש וכנראה בגלל זה החטיא קליעות עונשין שבד"כ הוא קולע
עידן

הודעהעל ידי עידן » 30 נובמבר 2025, 10:45

דני ישיק מותג גלידה בשם "טורבו" בישראל ובארה"ב

https://www.ynet.co.il/sport/worldbaske ... jex2vfb11e

בטח זו תהיה גלידה שמתמחה בטעמי בצל
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 דצמבר 2025, 04:33

31 נקודות, 19 ריבאונדים, 10 אסיסטים
היה רחוק ריבאונד אחד מלהיות השחקן הרביעי בהיסטוריה עם 20 20 10
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Gevaudan » 01 דצמבר 2025, 04:36

הוא בפועל עשה את הריבאונד הזה בהתקפה, השתלט על הכדור ואז איבד אותו.
הם צריכים להחשיב לו את זה כריבאונד + איבוד.

בכל מקרה משחק מפלצתי בערב קליעה רע, בגלל הגנה קשוחה מאוד והתפקסות עם כל הכלים ההגנתיים של OKC על דני.
מפלצת של שחקן בכל קנה מידה. אם רק היה לו ג'אמפר/פלואטר... הוא היה במחוזות ה30+ למשחק.
Gevaudan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 דצמבר 2025, 04:54

Gevaudan כתב:הוא בפועל עשה את הריבאונד הזה בהתקפה, השתלט על הכדור ואז איבד אותו.
הם צריכים להחשיב לו את זה כריבאונד + איבוד.

בכל מקרה משחק מפלצתי בערב קליעה רע, בגלל הגנה קשוחה מאוד והתפקסות עם כל הכלים ההגנתיים של OKC על דני.
מפלצת של שחקן בכל קנה מידה. אם רק היה לו ג'אמפר/פלואטר... הוא היה במחוזות ה30+ למשחק.

אני מסכים עם הסטטיסטקאי פה, זה לא ריבאונד לדעתי. עדיין משחק מטורף ואגב, כל זה בלי שלשות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי גיא » 01 דצמבר 2025, 15:37

עידן כתב:דני ישיק מותג גלידה בשם "טורבו" בישראל ובארה"ב

https://www.ynet.co.il/sport/worldbaske ... jex2vfb11e

בטח זו תהיה גלידה שמתמחה בטעמי בצל

רק שירחם אם הסוכר דני
גיא

הודעהעל ידי Gevaudan » 03 דצמבר 2025, 11:03

פורטלנד מפסידה לראפטורס במשחק צמוד, אחרי שבשלבים מסוימים נראתה אבודה לחלוטין (פיגור 15–16 ברבע השלישי). נשים רגע בצד את הפאול הברור על דני בדקות הסיום שלא נשרק.

אני מתחיל מהסוף: למרות המספרים היפים, בעיניי זה לא היה משחק טוב של דני.

הוא פתח עם הרבה החטאות ורכות בחדירות, מהלכים שהיו צריכים להסתיים בדאנקים הסתיימו בזריקות רכות ואיבוד נקודות, מה שהוביל לאחוזי שדה נוראיים. היו כמה פוזשנים שהיו צריכים להסתיים בסל ונמרחו, וגם בעונשין דני השאיר 5–6 נקודות על הקו דווקא ברגעים החשובים.

המשחק הזה בעיקר מחזק אצלי את התחושה שדני לא מצליח (כרגע) לסגור משחקים צמודים עבור פורטלנד. בניצחונות שכן הגיעו, אלה כמעט תמיד היו תוצרים של מאמץ קבוצתי שבו כמה שחקנים התעלו יחד. דני הוא שחקן אדיר וכוכב לכל דבר, אבל אם הוא באמת רוצה להתקבע כפרנצ'ייז פלייר, הוא חייב להביא את הניצחונות והגניבות האלה גם בערבים שבהם יותר קשה בצבע ולאף אחד לא הולך כלום לידו.

אני גם חושש שהעובדה שהוא לא חזר מהקיץ עם משחק מיד-ריינג' יציב עלולה לפגוע בו בדיוק במשחקים כאלה – מול הגנות לוחצות שמריצות אותו ומונעות ממנו להגיע עד הטבעת כשהן חוסמות לו את הימין. הוא לא יקבל תמיד את השריקות שהוא צריך, וגם כשהוא כן מגיע לקו, הוא משאיר שם מתנות קבועות.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 03 דצמבר 2025, 11:09

דני אכן לא יכול לנצח משחקים לבדו ואני לא מאמין שזה ישתנה בקרוב.

הקבוצה הזו צריכה בדחיפות את הולידיי בחזרה.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 03 דצמבר 2025, 11:42

זה כבר חורג מניהול משחק, שם דני דווקא עמד לא רע בחסרונם, אלא קבלת החלטות ואחוזי קליעה נמוכים.

שארפ כישרון אדיר, אבל עם IQ כדורסל של ציפור קיווי. הוא שוב ושוב מתעקש על ג׳אמפרים קשים במקום ללכת לטבעת, שם כמעט בלתי אפשרי לעצור אותו. היה לו פוזשן (קריטי) אתמול אחרי החטאה של הראפטורס, שבמקום לנהל אותו כמו שצריך, לקחת את הזמן ולסדר התקפה, נכנס ראש בקיר במשחק המעבר בין שני שחקנים וכמעט איבד את הכדור. במזל נשרק לטובתו פאול (שלדעתי לא היה).

גראנט וקאמרה לא יציבים בקלאץ', לאב שחקן אנוכי ובלתי נסבל לצפייה, מארי, סיסקו ורופרט הם שחקני ג'יליג לכל היותר.
סקוט הנדרסון לא זכור לי כעילוי מרחוק, וגם לא וויסלי הפצוע. טייבול קלע לא רע אבל מאוד פציע ולאחרונה מפספס קטעי עונה ארוכים.

זה משאיר את הקבוצה הזו עם דני והולידיי כקלעים הבולטים שלה, וזה לא יכול לנצח לה משחקים.
עוד שחקנים צריכים להעלות את הרמה שלהם כדי שפורטלנד תעשה פליי-אוף, אחרת זה לא יקרה עד שדיים יחזור בעונה הבאה.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2025, 11:50

עידן כתב:דני אכן לא יכול לנצח משחקים לבדו ואני לא מאמין שזה ישתנה בקרוב.

במיוחד ביום שאחוזי הקליעה של דני מהשדה הם נמוכים (6/15). במשחק הזה גם האחוזים מקו העונשין לא היו טובים. החטיא 5 זריקות עונשין (10/15).

לגבי 14 אסיסטים... טוב, ראיתי אותם. לצד אסיסטים יפים מאוד לדאנקים של שארפ, היו לא מעט כאלה שהם בכלל לא אסיסטים. סתם דני העביר את הכדור לשחקן אחר, והוא קלע "שעה" אחר כך מבלי שזה קשור איכשהו לאבדיה. באירופה אף אחד לא היה חושב אפילו לרשום את זה כאסיסט. טוב, נו. אן.בי.איי. אנחנו מכירים את זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 03 דצמבר 2025, 12:41

Gevaudan כתב:זה כבר חורג מניהול משחק, שם דני דווקא עמד לא רע בחסרונם, אלא קבלת החלטות ואחוזי קליעה נמוכים.

שארפ כישרון אדיר, אבל עם IQ כדורסל של ציפור קיווי. הוא שוב ושוב מתעקש על ג׳אמפרים קשים במקום ללכת לטבעת, שם כמעט בלתי אפשרי לעצור אותו. היה לו פוזשן (קריטי) אתמול אחרי החטאה של הראפטורס, שבמקום לנהל אותו כמו שצריך, לקחת את הזמן ולסדר התקפה, נכנס ראש בקיר במשחק המעבר בין שני שחקנים וכמעט איבד את הכדור. במזל נשרק לטובתו פאול (שלדעתי לא היה).

גראנט וקאמרה לא יציבים בקלאץ', לאב שחקן אנוכי ובלתי נסבל לצפייה, מארי, סיסקו ורופרט הם שחקני ג'יליג לכל היותר.
סקוט הנדרסון לא זכור לי כעילוי מרחוק, וגם לא וויסלי הפצוע. טייבול קלע לא רע אבל מאוד פציע ולאחרונה מפספס קטעי עונה ארוכים.

זה משאיר את הקבוצה הזו עם דני והולידיי כקלעים הבולטים שלה, וזה לא יכול לנצח לה משחקים.
עוד שחקנים צריכים להעלות את הרמה שלהם כדי שפורטלנד תעשה פליי-אוף, אחרת זה לא יקרה עד שדיים יחזור בעונה הבאה.

לקבוצה הזו אכן אין עומק, לכן אמרתי עוד בפתיחת העונה שגם עם סגל מלא קשה לי לראות אותם עושים מקומות 1-6 במערב. פלייאין זה אפשרי.

הם ייראו טוב בהרבה אחרי שהולידיי וסקוט יחזרו, אבל כאמור זה לא יספיק ליותר ממקום 7 בעיני, במקרה הטוב.

לא הייתי בונה יותר מידי על ליליארד בעונה הבאה, הוא מבוגר ולא ברור איך יחזור מפציעה כזו קשה.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 03 דצמבר 2025, 14:34

הולידי מוגדר כGTD היום, כנראה הוא לא יחזור היום אבל זה כן אומר שהוא מתקרב למגרשים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 03 דצמבר 2025, 17:41

felix_r כתב:
עידן כתב:דני אכן לא יכול לנצח משחקים לבדו ואני לא מאמין שזה ישתנה בקרוב.

במיוחד ביום שאחוזי הקליעה של דני מהשדה הם נמוכים (6/15). במשחק הזה גם האחוזים מקו העונשין לא היו טובים. החטיא 5 זריקות עונשין (10/15).

לגבי 14 אסיסטים... טוב, ראיתי אותם. לצד אסיסטים יפים מאוד לדאנקים של שארפ, היו לא מעט כאלה שהם בכלל לא אסיסטים. סתם דני העביר את הכדור לשחקן אחר, והוא קלע "שעה" אחר כך מבלי שזה קשור איכשהו לאבדיה. באירופה אף אחד לא היה חושב אפילו לרשום את זה כאסיסט. טוב, נו. אן.בי.איי. אנחנו מכירים את זה.

לעומת זאת באירופה מחשיבים אסיסט לשחקנים שקלעו לפחות נקודה אחת מהעונשין בסוף המהלך ובנבא ממה שמבין לא, אז איפשהו מתאזן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Gevaudan » 03 דצמבר 2025, 17:43

בנושא הזה אני דווקא חושב שיכולות ניהול המשחק שלו גבוהות.
הוא מריץ מתפרצות יפה, עושה האליאופים, מוציא לקלעים, לפעמים זורק חצי עין עקומה. בערב נתון שאחוזי הקליעה טובים, הוא יכול לעשות 12-13 אסיסטים בערב וזה לא יהיה חריג בכלל.

דווקא זה שהוא מוציא החוצה לקלעים זה בדיוק הכדורסל של ה-bully game שלו. הוא חודר, מצופף עליו שני שחקנים, ואז מוציא לשחקן הפנוי.
Gevaudan

הודעהעל ידי Gevaudan » 03 דצמבר 2025, 17:45

הבא לא נשכח, בעודנו מתבאסים על דני, הילד ב-3 המשחקים עשה:
31.0 PPG
11.0 RPG
10.7 APG
50.0% FG
42.1% 3P
38.1 MPG
אלו נתונים מפלצתיים לכל הדעות, למרות ההפסדים
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 03 דצמבר 2025, 18:23

Gevaudan כתב:הבא לא נשכח, בעודנו מתבאסים על דני, הילד ב-3 המשחקים עשה:
31.0 PPG
11.0 RPG
10.7 APG
50.0% FG
42.1% 3P
38.1 MPG
אלו נתונים מפלצתיים לכל הדעות, למרות ההפסדים

לא מתבאס עליו בכלל, הוא עושה נתונים מטורפים.

אני כן חושב שהוא חייב לקבל עזרה, גם אם הנתונים שלו יירדו קצת (בטח האסיסטים בעיקר יירדו), כי אחרת הקבוצה לא תהיה במחוזות הפלייאוף, מה שאומר שדני לא יהיה במחוזות הפרסים האישיים או האולסטאר.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2025, 18:58

היה לו משחק נגד סן אנטוניו עם 12/19 מהשדה, אבל בשאר ארבעת המשחקים מתוך חמשת המשחקים האחרונים היה לו פחות מ-50% מהשדה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 03 דצמבר 2025, 19:05

felix_r כתב:היה לו משחק נגד סן אנטוניו עם 12/19 מהשדה, אבל בשאר ארבעת המשחקים מתוך חמשת המשחקים האחרונים היה לו פחות מ-50% מהשדה.

כי ברגע שהוא נכנס לצבע מגיעים שניים אם לא שלושה אם לא ארבעה שחקנים מגינים לחנוק אותו. ועדיין הוא מייצר 25 נקודות פלוס-מינוס במשחק.
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים