המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:ההודעה הקבועה על החוצפה שבהחלטה ללכת על בלאט כרכז המוביל ועל סורקין כ5 המוביל של הקבוצה
Avi1508 כתב:באמת שאני לא מבין את הנהלת מכבי
הם רואים כמונו שאם היה פה עוד סנטר נורמלי יכלנו להיות תחרותיים ובכל זאת זה לא מזיז להם והם ממשיכים בסירובם להביא סנטר
מרסר כתב:שבוע הבא וילרבאן ביד אליהו, אפשר וצריך לייצר 2 ניצחונות רצופים.
מרסר כתב:עם גבוה טוב ועוד גארד רצוי רכז ועם יד אליהו, מכבי יכולה לעשות חצי עונה שנייה טובה.
Avi1508 כתב:באמת שאני לא מבין את הנהלת מכבי
הם רואים כמונו שאם היה פה עוד סנטר נורמלי יכלנו להיות תחרותיים ובכל זאת זה לא מזיז להם והם ממשיכים בסירובם להביא סנטר
A.Parker כתב:מרסר כתב:שבוע הבא וילרבאן ביד אליהו, אפשר וצריך לייצר 2 ניצחונות רצופים.
כנראה
מקווה שלא יהיו הרבה אוהדים שיאמינו שזה מביא שינוי
A.Parker כתב:מרסר כתב:עם גבוה טוב ועוד גארד רצוי רכז ועם יד אליהו, מכבי יכולה לעשות חצי עונה שנייה טובה.Avi1508 כתב:באמת שאני לא מבין את הנהלת מכבי
נו באמת
ואני כבר קיוויתי שלא יסתנוורו...
מכבי אגב רחוקה הרבה הרבה יותר מעוד סנטר (וגם עוד גארד) כדי שתהיה טובה
my man כתב:A.Parker כתב:מרסר כתב:שבוע הבא וילרבאן ביד אליהו, אפשר וצריך לייצר 2 ניצחונות רצופים.
כנראה
מקווה שלא יהיו הרבה אוהדים שיאמינו שזה מביא שינוי
אתה לא מבין באיזה מחירים הכרטיסים נמכרים
הזייה
A.Parker כתב:מרסר כתב:עם גבוה טוב ועוד גארד רצוי רכז ועם יד אליהו, מכבי יכולה לעשות חצי עונה שנייה טובה.Avi1508 כתב:באמת שאני לא מבין את הנהלת מכבי
נו באמת
מרסר כתב:A.Parker כתב:מרסר כתב:עם גבוה טוב ועוד גארד רצוי רכז ועם יד אליהו, מכבי יכולה לעשות חצי עונה שנייה טובה.Avi1508 כתב:באמת שאני לא מבין את הנהלת מכבי
נו באמת
לא מסתנוור ראיתה שעם לונדברג יש שינוי, מכבי היתה צריכה חיזוק מתחילת העונה ואם היה כזה היו לנו עוד כמה ניצחונות.
Avi1508 כתב:A.Parker כתב:מרסר כתב:עם גבוה טוב ועוד גארד רצוי רכז ועם יד אליהו, מכבי יכולה לעשות חצי עונה שנייה טובה.Avi1508 כתב:באמת שאני לא מבין את הנהלת מכבי
נו באמת
לא כתבתי ״טובה״ אלא ״תחרותית״
אני כמובן רוצה לראות מכבי טובה אבל עם ההנהלה הזאת המקסימום שנקבל זה קבוצה שתיאבק על מקום בפלייאין מלמטה

גיא כתב:מה שבלט לי מאוד מצפיה חוזרת זה החולשה של סנטוס. הוא מוכשר בהתקפה, אבל בהגנה כל כך רך...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים