יכול להיות שפירשו את מה שכתבתי כ"להפסיק למסור".
האמת היא באמצע. כרגע הוא נוטה למסור אובר במצבים שהוא זה שצריך לייצר לעצמו זריקה.
רוצים דוגמא? מול קליבלנד, כבר בדקה הראשונה נדמה לי, פורטלנד הריצו איזשהו מהלך של הנעת כדור, דני קיבל כדור כשהוא בתנועה לכיוון הסל, הוא היה פנוי לגמרי מתחת לסל! חשבתי שהוא הולך להטביע במצב הזה או במינימום ללכת על לאיי אפ פשוט, מה הוא עשה במקום? אפילו לא הסתכל על הסל, אלא מסר לשחקן על קשת השלוש. היה לו עוד מהלך ברבע האחרון, הוא כבר עבר את השומר בצורה מצויינת והגיע עד לטבעת, מה שנשאר לו זה לעשות לאיי אפ, ובמקום זה הוא הוציא את הכדור החוצה לשלוש.
אני לא טוען שהוא צריך להפסיק להיות קבוצתי, אלא להתחיל לחוש יותר טוב מתי להיות זה שהולך לסל ומתי להיות זה שמערב אחרים. אפרופו ההבדל בין כוכב לסופרסטאר. אני לא אתפלא אם דני זורק הכי מעט או כמעט הכי מעט מבין הטופ 20 סקוררים בליגה, זה נשמע "אפקטיבי", אבל בפועל ככל שהשחקן הכי טוב של הקבוצה לוקח פחות זריקות, זה רווח של היריבה.
ולגבי המיד ריינג' והפלואטר, עוד לפני זה, אני חושב שהוא חייב ללמוד לעשות קרוסאובר שניה לפני החדירה. הוא מבזבז כמות עצומה של אנרגיה כדי לחדור ימינה למרות שנצמדים אליו. אין שום אפקט של "הטעיית שומר" אלא יותר סגנון של לדרוס שחקנים בדרך לסל. דמיינו את דני לומד לעשות קרוסאובר פשוט רגע לפני החדירה, עם המהירות והצעדים הארוכים שלו הוא ינפנף ככה שחקנים בקלות עד לטבעת. ואז שם אפשר לדבר גם על מיד ריינג' או פלואטר. אבל כרגע הכמות אנרגיה שהוא משקיע בכל חדירה היא עצומה.