המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

JarJarBinx כתב:אין הגנה
מרסר כתב:קטש הרס את כול המומנטום עם החילופים
toja27 כתב:קודם כל מאוד מרגש לראות שהמשחקים חוזרים לתל אביב.
מבחינת המשחק מאוד לא מרוצה. ווקר עושה מה שבא לו על המגרש, גם ההגנה לא משהו. ואני לא מבין למה קטש נותן לונדברג תפקיד כזה שולי. ב5 הדקות שהוא על המגרש בעיקר הכדור אצל בלאט, ואחרי זה קטש מחליף אותו בווקר.
וכמובן ההגנה הלא טובה של הקבוצה.
לא מרוצה מקטש בכלל.
Jazzman כתב:בשביל מה קלארק על המגרש אם הוא עושה אנדר מול הכדור? בחיים לא ראיתי קבוצת הגנה מגוחכת כזו. למה סורקין כל הזמן יוצא גבוה ויוצר חור?
שועל כתב:toja27 כתב:קודם כל מאוד מרגש לראות שהמשחקים חוזרים לתל אביב.
מבחינת המשחק מאוד לא מרוצה. ווקר עושה מה שבא לו על המגרש, גם ההגנה לא משהו. ואני לא מבין למה קטש נותן לונדברג תפקיד כזה שולי. ב5 הדקות שהוא על המגרש בעיקר הכדור אצל בלאט, ואחרי זה קטש מחליף אותו בווקר.
לא מרוצה מקטש בכלל.
לוני אחלה. גם בהגנה הוא בסדר גמור.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:קודם כל מאוד מרגש לראות שהמשחקים חוזרים לתל אביב.
לא מרוצה מקטש בכלל.
שום אחלה, הוא עושה מה שבא לו מתי שבא לו. אני לא רוצה לראות קבוצה לוזרית עם שחקן שקולע 25 למשחק, שזה בדיוק מה שקורה.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:קודם כל מאוד מרגש לראות שהמשחקים חוזרים לתל אביב.
לא מרוצה מקטש בכלל.
שום אחלה, הוא עושה מה שבא לו מתי שבא לו. אני לא רוצה לראות קבוצה לוזרית עם שחקן שקולע 25 למשחק, שזה בדיוק מה שקורה.
כל שנה אתה נטפל לכוכב של הקבוצה שהוא אחת הבעיות האחרונות שלה

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים