פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ף דאוטין ג'וניור חתם במכבי תל אביב לשלוש שנים

27 נובמבר 2025, 14:31

Mitelka כתב:מה ההתלהבות מהאולי קליעה שלו? הוא זורק זריקות לא קשורות שפעם בחמישה משחקים יתפסו ויכנסו לסל ובכל שאר המשחקים כלום. הוא לא מגיע לטבעת, לא סוחט עבירות. לא שומר משהו.

פשוט סתם שחקן שפעם בכמה משחקים יפגיז 15-20 נק' משלשות בסטפ בק לא קשורות עם שומר עליו.

קלאסי אמצע טבלה בטורקיה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

אני חושב שבמשחקים הראשונים שלו הבחירת זריקות שלו היו יותר כחלק מהתקפה זורמת מאשר המשחקים שבאו אחר כך שבהם קלע "על הפנים" של השחקנים. לא בטוח למה בדיוק לייחס את זה, האם המשחקים הראשונים לא ייצגו אותו נכון או שהוא לא מצא עצמו בכימיה עם קטש, אבל משהו השתנה מהמשחקים הראשונים לאלה שבאו אחרי.
לגבי יכולת הקליעה שלו קשה להתווכח, אולי לגבי שאר האספקטים במשחק כן אפשר והוא עוד טעון הוכחה בעניין הזה.

27 נובמבר 2025, 15:48

בינתיים מאכזב בעיקר בגלל שחוץ מקליעה הוא לא מראה שום דבר

12 דצמבר 2025, 10:03

במכבי פועלים בשביל למצוא לו קבוצה, יש לציין שבמכבי מכחישים את הידיעה הזאת.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=527619
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 12 דצמבר 2025, 13:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

12 דצמבר 2025, 12:36

גם כשכבר מביאים באיחור עצום שחקן שהיה חסר מראש, זה בא על חשבון שחקן קיים
סך הכל נותנים לקטש את הכלים להצליח
נערך לאחרונה על ידי A.Parker בתאריך 12 דצמבר 2025, 13:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

12 דצמבר 2025, 12:49

אני הייתי משחרר אותו ומביא את אמארי ביילי רכז יהודי שכרגע נמצא ללא קבוצה בארצות הברית.

12 דצמבר 2025, 18:43

לא רלוונטי לקבוצה אחרי הבאת לודנברג
חוץ מזה שמתי לב אתמול בסיום המשחק שכל השחקנים באו לאוהדים לקפוץ ולשיר, הוא גם הצטרף ואמר לווקר שהוא לא יכול לקפוץ על הרגל.
הוא בחוץ ככל הנראה להרבה זמן, אם מכבי חכמים ימצאו רכז במקומו.

12 דצמבר 2025, 21:17

לא הייתי משחרר אף אחד. העונה מאוד ארוכה ועמוסה. יש המון פציעות (אני רואה קבוצות עם 6-7 פצועים). לכן גם השחקנים שנראים לא כול כך נחוצים כרגע, יכולים להביא תועלת בעוד חודש.

13 דצמבר 2025, 00:56

לא מת עליו אבל במצב הנתון הוא הקלעי הטוב בסגל ואולי היחיד מלבד ווקר שאשכרה יכול ליצור משהו לעצמו

13 דצמבר 2025, 18:33

אם ישוחרר לא יגיע אף אחד במקומו.

13 דצמבר 2025, 18:40

זה שחקן שאני לא רואה אצלו שום אופק ברמת כדורסל.
כל הזריקות שהוא לוקח הן לא זריקות והן נראות כמו תולדה של Training Grounds במשחק NBA 2K כלשהו, הוא לא מרכז, הוא רך בשני צידי המגרש והוא בעיקר נראה מאוד אבוד בתוך הכדורסל של קטש.

מן הסתם שאם לא מתכננים להביא חיזוק במקומו אלא רק לשחרר אז עדיף שישאר, אבל זה כמו לשאול אם עדיף ללכת ע"י פגיעת ברק או מקלחת עם טוסטר מחובר לחשמל. אין פה באמת בחירה

13 דצמבר 2025, 18:42

מה גם שנוכח ההתעוררות של לוני במשחקים האחרונים (ובתקווה שזה לא fluke), לא צריך פה גארדים שיקראו על המעמד שלו תיגר.
אני הרגשתי שכששניהם שיחקו יחד, בין אם באותה חמישיה או כששניהם היו רשומים לסגל, הייתה בעיה של מעמד ומריבה ביניהם מי מקבל את הכדור לידיו בשניות האחרונות (הפסדנו לא מעט משחקים בדיוק על זה).

מסוג הדברים שמכבי הזו צריכה להימנע מהם

13 דצמבר 2025, 21:47

felix_r כתב:לא הייתי משחרר אף אחד. העונה מאוד ארוכה ועמוסה. יש המון פציעות (אני רואה קבוצות עם 6-7 פצועים). לכן גם השחקנים שנראים לא כול כך נחוצים כרגע, יכולים להביא תועלת בעוד חודש.

לגמרי. לא מבין מה היה הדחף לשחרר את טריפונוביץ ולא מבין מה ממהרים לשחרר אותו. פציעה אחת בקו האחורי ואנחנו בבעיה.

אם כבר מתעקשים לחסוך את השכר שלו אז הייתי משאיל לא משחרר. אני כן חושב שהוא יכול להיות שחקן לג׳יט באירופה, אבל חייב להשתפשף. קלאסי לו יורוקאפ או bcl שנה, טורקיה כזה.

13 דצמבר 2025, 23:21

Jazzman כתב:אם ישוחרר לא יגיע אף אחד במקומו.

קל. לא מבין את הדיון בכלל.
פרסם תגובה