19 דצמבר 2025, 02:31
מרסר כתב:Avi1508 כתב:הפועל תל אביב שוב לא שיתפה היום אף שחקן ישראלי
דווקא הייתי בטוח שים מדר כן יקבל דקות ביורוליג ולבינתיים בשלושה משחקים הוא שיחק 3 דקות בלבד,
על העמדה שלו יושבים בהפועל מיציץ׳, ג׳ונס וטיילר אניס ב1 וגם בלייקני ובראיינט ב2-3
איטודיס לא ישתף שום ישראלי במאני טיים, גם לא את מדר וגינת שהם שווים דקות ביורוליג.
19 דצמבר 2025, 11:43
עידן כתב:מרסר כתב:Avi1508 כתב:הפועל תל אביב שוב לא שיתפה היום אף שחקן ישראלי
דווקא הייתי בטוח שים מדר כן יקבל דקות ביורוליג ולבינתיים בשלושה משחקים הוא שיחק 3 דקות בלבד,
על העמדה שלו יושבים בהפועל מיציץ׳, ג׳ונס וטיילר אניס ב1 וגם בלייקני ובראיינט ב2-3
איטודיס לא ישתף שום ישראלי במאני טיים, גם לא את מדר וגינת שהם שווים דקות ביורוליג.
דווקא איטודיס נתן הרבה דקות למדר עוד כשהיה בפנרבחצ'ה.
יכול מאוד להיות שמדר פשוט לא קרוב ליכולת שהוא הציג עונה שעברה לפני הפציעה.
19 דצמבר 2025, 13:10
19 דצמבר 2025, 13:21
MTA2311 כתב:יש שמועות שהפציעות גמרו את מדר
19 דצמבר 2025, 13:53
19 דצמבר 2025, 14:33
my man כתב:הגיוני שהפציעות גמרו אותו..הוא לא מצליח להשתקם כבר מלא זמן..
19 דצמבר 2025, 14:54
felix_r כתב:my man כתב:הגיוני שהפציעות גמרו אותו..הוא לא מצליח להשתקם כבר מלא זמן..
כי הוא טיפש. חזר לפני הזמן בעונה הקודמת. הזהירו אותו, שהוא יכול לגמור לעצמו את הקריירה.
19 דצמבר 2025, 15:13
מרסר כתב:felix_r כתב:my man כתב:הגיוני שהפציעות גמרו אותו..הוא לא מצליח להשתקם כבר מלא זמן..
כי הוא טיפש. חזר לפני הזמן בעונה הקודמת. הזהירו אותו, שהוא יכול לגמור לעצמו את הקריירה.
זה על איטודיס, במשחק 2 מול ולנסיה בחצי הגמר של היורוקאפ הוא נפצע בפעם הראשונה באמצע המשחק ואיטודיס השאיר אותו על הפרקט, בפעם השנייה בקיץ עם הנבחרת שהוא שיחרר אותו לטורניר, עם כול הכבוד לנבחרת הוא קודם כל שחקן של הפועל ת"א וממנה הוא מקבל כסף והוא היה צריך לאסור עליו לשחק בקיץ.
19 דצמבר 2025, 15:17
my man כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:my man כתב:הגיוני שהפציעות גמרו אותו..הוא לא מצליח להשתקם כבר מלא זמן..
זה על איטודיס, במשחק 2 מול ולנסיה בחצי הגמר של היורוקאפ הוא נפצע בפעם הראשונה באמצע המשחק ואיטודיס השאיר אותו על הפרקט, בפעם השנייה בקיץ עם הנבחרת שהוא שיחרר אותו לטורניר, עם כול הכבוד לנבחרת הוא קודם כל שחקן של הפועל ת"א וממנה הוא מקבל כסף והוא היה צריך לאסור עליו לשחק בקיץ.
גם מדר עצמו היה צריך לומר- אני לא יכול/לא רוצה להרוס לי את הקריירה