Neo כתב:יש לי הרגשה חמימה שהפועל מנסים לזרוק את מיציץ' לפח הירוק .לא קונה את הסיפור של פציעה שעה וחצי לפני המשחק
כול עוד ברייאנט לא נפצע, לא יקרה כלום להפועל. מה גם שים מדר חזר, והם יכולים לתת למיציץ' כמה שבועות להבראה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Neo כתב:יש לי הרגשה חמימה שהפועל מנסים לזרוק את מיציץ' לפח הירוק .לא קונה את הסיפור של פציעה שעה וחצי לפני המשחק
my man כתב:העיקר שאחרי כל הסאגה הזו של הקיץ ה'קבוצה' הזו שקוראים לה אליצור נתניה מצאה את עצמה בליגת העל. מביך.
ankram כתב:my man כתב:העיקר שאחרי כל הסאגה הזו של הקיץ ה'קבוצה' הזו שקוראים לה אליצור נתניה מצאה את עצמה בליגת העל. מביך.
יש יותר מדי קבוצות בליגת העל
my man כתב:העיקר שאחרי כל הסאגה הזו של הקיץ ה'קבוצה' הזו שקוראים לה אליצור נתניה מצאה את עצמה בליגת העל. מביך.

Mitelka כתב:למי שלא צופה, כרגע בהיכל פיס חולון התוצאה היא 80-30 למפלצות מספייס ג'אם על חולון.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
עידן כתב:Mitelka כתב:למי שלא צופה, כרגע בהיכל פיס חולון התוצאה היא 80-30 למפלצות מספייס ג'אם על חולון.
מה לעזאזל קורה שם
Gevaudan כתב:פח זו לא מילה. ראיתי שני רבעים וכאבו לי העיניים.
והשלשול הזה עוד שווה בליגה (על הנייר) מקום 4. רק בא להראות מה הרמה של המפעל הזה

Mitelka כתב:כולם יודעים יפה להגיד שחולון פח.
קשה לאנשים להשלים עם זה שהפועל תל אביב קבוצה היסטורית, הכי טובה באירופה והעומק שלה הוא בלתי נתפס.
היא יכולה לקחת את כל התארים השנה וזה אפילו לא יפתיע.
Mitelka כתב:כולם יודעים יפה להגיד שחולון פח.
קשה לאנשים להשלים עם זה שהפועל תל אביב קבוצה היסטורית, הכי טובה באירופה והעומק שלה הוא בלתי נתפס.
היא יכולה לקחת את כל התארים השנה וזה אפילו לא יפתיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים