המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מקאדו כתב:Mta_atic כתב:ועכשיו על רקע השמות החצי אלמוניים שעולים כמועמדים לאייש את עמדת הסנטר, אני שוב שואל - למה לכל הרוחות ויתרנו על סופו?
אפשר היה להשאיר אותו בקבוצה בפחות ממיליון דולר, ולמיטב ידיעתי אין סנטר באירופה שיודע לעשות פוסט יותר טוב ממנו.
נכון ואני גם חושב ככה , הפנטזיה של רבים פה היא אלכס מאריץ שהיה דיי נפקד בעונות הטחרונות מאז עונת פרטיזן ואני ממש לא מבין למה , סופו בהנחה שהיה עובר ניתוח וחוזר מוכן ( פיסית ובראש ) הוא הסנטר הקלאסי הכי טוב שייש עם מדלי וחיפוי של גרגמל זה יכל להיות קו קידמי מעולה.
הבעיה היא שה"אם" הזה הוא חתיכת "אם".
עובדה שסופו לא היה מוכן מנטלית...
החציל האצטקי כתב:Mta_atic כתב:ועכשיו על רקע השמות החצי אלמוניים שעולים כמועמדים לאייש את עמדת הסנטר, אני שוב שואל - למה לכל הרוחות ויתרנו על סופו?
אפשר היה להשאיר אותו בקבוצה בפחות ממיליון דולר, ולמיטב ידיעתי אין סנטר באירופה שיודע לעשות פוסט יותר טוב ממנו.
![]()
![]()
לחלוטין לא ברור.
מקאדו כתב:jol9 כתב:מקאדו כתב:Mta_atic כתב:ועכשיו על רקע השמות החצי אלמוניים שעולים כמועמדים לאייש את עמדת הסנטר, אני שוב שואל - למה לכל הרוחות ויתרנו על סופו?
נכון ואני גם חושב ככה , הפנטזיה של רבים פה היא אלכס מאריץ שהיה דיי נפקד בעונות הטחרונות מאז עונת פרטיזן ואני ממש לא מבין למה , סופו בהנחה שהיה עובר ניתוח וחוזר מוכן ( פיסית ובראש ) הוא הסנטר הקלאסי הכי טוב שייש עם מדלי וחיפוי של גרגמל זה יכל להיות קו קידמי מעולה.
אבל נתן עונה ושליש מדהימות למה אתם שוכחים את זה ? כשהמציאו את המושג סנטר ומשחק פנים היתכוונו לשחקן כמו סופו , הלוואי ויהיה נשאר , לא רואה את רוב הסנטרים באירופה ממטר.
מקאדו כתב:Dperk כתב:אני חושב שאתם קצת שוכחים את החסרונות של סופו, ויש מספיק כאלה - חוסר יציבות כרוני, נטייה לפציעות, תחזוק מנטלי מתמיד, משחק הגנה גרוע מלווה בעבירות מטופשות, הכתבת קצב שלא אהוב על בלאט ולא מתאים לשיטת משחק שלו וחוסר יכולת לשחק יותר מ20-22 דקות גג.
לא מפתיע שהוא חתם עבור חוזה לא גבוה בפנא המדוללת, בעונה שבה הטורקיות והרוסיות משלמות סכומי ענק על כל דבר שזז. הנדריקס, המחליף שלו בשנתיים במכבי, ירוויח יותר ממנו העונה.
אתה יודע מה הכי מצחיק ? שעם כל המינוסים שהזכרתה עדיין הוא טוב בכמה דרגות מכל ה 'סנטרים ' ההזויים שמועמדים העונה , מי נקבל במקומו ? ארמסרונג הזה ? או האטריה הזו מוואלה?
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אם זה משנה משהו למישהו, מצאתי קטעון יוטיוב של הבחור מימיו בטורונטו:
http://www.youtube.com/watch?v=rWrCi4Q3iqM
נראה כמו מישהו שמושלם לשחק לצד ליאור. מביא הגנה אדירה, ריבאונד, וקליעה. כל החולשות של ליאור.
or163 כתב:לכל אלו שכותבים על אג'ינסה אני לא מבין אתכם,
אני עוקב אחרי השחקן הזה והוא הרבה יותר טוב ממאריץ' והוא יהיה מעולה למכבי ואני אשמח אם הוא יגיע למכבי.
Maccabikid כתב:מקאדו כתב:jol9 כתב:מקאדו כתב:Mta_atic כתב:ועכשיו על רקע השמות החצי אלמוניים שעולים כמועמדים לאייש את עמדת הסנטר, אני שוב שואל - למה לכל הרוחות ויתרנו על סופו?
אבל נתן עונה ושליש מדהימות למה אתם שוכחים את זה ? כשהמציאו את המושג סנטר ומשחק פנים היתכוונו לשחקן כמו סופו , הלוואי ויהיה נשאר , לא רואה את רוב הסנטרים באירופה ממטר.
הבעיה היא שכשהוא עזב חלמנו פה על סנטר בכיר וגארד על שיבואו לפה..
אני עוקב אחרי השחקן הזה והוא הרבה יותר טוב ממאריץ' והוא יהיה מעולה למכבי ואני אשמח אם הוא יגיע למכבי.
קודי כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אם זה משנה משהו למישהו, מצאתי קטעון יוטיוב של הבחור מימיו בטורונטו:
נראה כמו מישהו שמושלם לשחק לצד ליאור. מביא הגנה אדירה, ריבאונד, וקליעה. כל החולשות של ליאור.
וואו, מדהים. מסרט יוטיוב של שתי דקות אתה הופך אותו כבר לשחקן עם הגנה אדירה, ריבאונד וקליעה...
בסרטון רואים שחקן עם יכולת חסימה נחמדה וכנראה גם יד טובה מבחוץ. ריבאונד? הגנה? פוסט אפ? נאדא. נראה כמו עוד איטריה שאף אחד לא רוצה לגעת בה ולכן הוא מתאים ל-300 אלף דולר שמכבי מוציאה. מה אחנו צריכים עוד עלה נידף ברוח ,בורח מהמאבקים מתחת לסל ומיידה כדורים מבחוץ? מכבי צריכה שחקן שהוא טוב בהגנה (לא בהכרח חוסם טוב) ומשחקפוסט טוב בהתקפה. ויוקאס היה יכול להתאים אבל הרי לא ישלמו עליו מיליון דולר כי פדרמן כבר ימצא טוב ממנו בחצי המחיר. גם פרוביץ מתאים וגם מאריץ, אבל ברור שאף אחד מהם לא יסכים להגיע לכאן בשביל חצי מיליון דולר.
קודי כתב:אסף, אני ראיתי את הנקניקון הצרפתי הזה משחק לא מעט ומכאן הדעה הלא ממש חיובית שלי עליו.
החציל האצטקי כתב:נראה כמו ד'אור פישר בצרפתית, לא מי יודע מה מלהיב.
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אם זה משנה משהו למישהו, מצאתי קטעון יוטיוב של הבחור מימיו בטורונטו:
וואו, מדהים. מסרט יוטיוב של שתי דקות אתה הופך אותו כבר לשחקן עם הגנה אדירה, ריבאונד וקליעה...
בסרטון רואים שחקן עם יכולת חסימה נחמדה וכנראה גם יד טובה מבחוץ. ריבאונד? הגנה? פוסט אפ? נאדא. נראה כמו עוד איטריה שאף אחד לא רוצה לגעת בה ולכן הוא מתאים ל-300 אלף דולר שמכבי מוציאה. מה אחנו צריכים עוד עלה נידף ברוח ,בורח מהמאבקים מתחת לסל ומיידה כדורים מבחוץ? מכבי צריכה שחקן שהוא טוב בהגנה (לא בהכרח חוסם טוב) ומשחקפוסט טוב בהתקפה. ויוקאס היה יכול להתאים אבל הרי לא ישלמו עליו מיליון דולר כי פדרמן כבר ימצא טוב ממנו בחצי המחיר. גם פרוביץ מתאים וגם מאריץ, אבל ברור שאף אחד מהם לא יסכים להגיע לכאן בשביל חצי מיליון דולר.
קראתי עליו באתרי הדרפאט, והתסכלתי על ממוצעים שלו. הוא בהחלט שחקן הגנה מעולה וחוסם מעולה, יש לו סייז, והוא יודע לקלוע מרחוק. לא ראיתי אותו, לפחות אני לא זוכר (אולי ראיתי איזה משחק NBA שהוא שיחק בו ולא שמתי לב), אבל אם אף אחד לא היה רוצה אותו והוא היה כזה שחקן חלש, הוא לא היה נבחר בסיבוב הראשון בדרפט (בחירה 20). יש לו סייז עצום (2.18 עם מוטת ידיים שלא ראיתי בחיים שלי), ולפי מה שקראתי עליו באתרי הדרפאט הוא שחקן הגנה מצוין. מי אמר שהוא עלה נידף? מי אמר שהוא בורח ממאבקים מתחת לסל? כמו שאתה אומר לי שאני לא יכול לקבוע מה הוא ובמה הוא טוב לפי סרטון, גם אתה ממש ממש לא יכול לעשות את זה. נראה לי כמו אופציה לא רעה. הייתי מעדיף את מאריץ' לדוגמא לפניו, אבל אם הוא יכול לבוא לפה בזול, ולחסוך כסף שאולי יושקע בגארד, אני ממש לא אתנגד אם יגיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים