המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:שייק מידלטון מפרטיזן יישר תקופה ארוכה בשל שבר ביד שמאל
A.Parker כתב:שיטה טפשית. פורמט הליגה הכי טוב וצריך להימשך, ולא צריך להגדיל את הליגה.
felix_r כתב:לא כול כך מזמן היינו בפורמט של 3 בתים
עידן כתב:felix_r כתב:לא כול כך מזמן היינו בפורמט של 3 בתים
רק שאין דמיון לפורמט הישן. הפורמט שמוצע החל מהעונה הבאה הרבה יותר דומה לפורמט של הנבא מאשר מה שהיה בעבר.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:לא כול כך מזמן היינו בפורמט של 3 בתים
רק שאין דמיון לפורמט הישן. הפורמט שמוצע החל מהעונה הבאה הרבה יותר דומה לפורמט של הנבא מאשר מה שהיה בעבר.
אתה צודק.
אישית, אני שונא את כול הניסיונות להדמות ל-NBA, וזה כולל אפילו את האתר הרשמי של היורוליג, שהעתיק את פס הגלילה של המשחקים מאתר ה-NBA. שונא את זה.
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:לא כול כך מזמן היינו בפורמט של 3 בתים
אתה צודק.
אישית, אני שונא את כול הניסיונות להדמות ל-NBA, וזה כולל אפילו את האתר הרשמי של היורוליג, שהעתיק את פס הגלילה של המשחקים מאתר ה-NBA. שונא את זה.
הפורמט הקיים הוא לדעתי הכי מוצלח, אבל אחריו הפורמט שמוצע שנה הבאה הוא גם בסדר.
הפורמט הישן של הבתים עם טופ 16 וכו' היה גרוע.
עידן כתב:A.Parker כתב:שיטה טפשית. פורמט הליגה הכי טוב וצריך להימשך, ולא צריך להגדיל את הליגה.
פורמט הליגה עדיף, אבל בהינתן שהגדלת הקבוצות נראית כמו עובדה, אי אפשר להמשיך עם הפורמט הזה. זה הרבה יותר מידי קבוצות בשביל ליגה אחת מאוחדת. אי אפשר לעשות ליגה של 42 מחזורים, זה פסיכי לגמרי.
אני חושב שהפורמט הטוב ביותר הוא 18 קבוצות ו-34 מחזורים, אבל אנחנו הולכים ומתרחקים משם.
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:שיטה טפשית. פורמט הליגה הכי טוב וצריך להימשך, ולא צריך להגדיל את הליגה.
פורמט הליגה עדיף, אבל בהינתן שהגדלת הקבוצות נראית כמו עובדה, אי אפשר להמשיך עם הפורמט הזה. זה הרבה יותר מידי קבוצות בשביל ליגה אחת מאוחדת. אי אפשר לעשות ליגה של 42 מחזורים, זה פסיכי לגמרי.
אני חושב שהפורמט הטוב ביותר הוא 18 קבוצות ו-34 מחזורים, אבל אנחנו הולכים ומתרחקים משם.
אין סיבה ליותר מ-18 קבוצות. באמת חבל אם הם יהרסו מוצר טוב.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:לא כול כך מזמן היינו בפורמט של 3 בתים
אתה צודק.
הפורמט הקיים הוא לדעתי הכי מוצלח, אבל אחריו הפורמט שמוצע שנה הבאה הוא גם בסדר.
הפורמט הישן של הבתים עם טופ 16 וכו' היה גרוע.
הפורמט הישן היה מעניין דווקא, אבל היה לו חיסרון אחד בולט מאוד, שלאורך עונה שלמה יכולת לא לפגוש חלק מהקבוצות

עידן כתב:הכתבה הראשית כרגע בספורט 5 היא על...דראגן בנדר. משום מה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=531526

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־69 אורחים