מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 09:29

קודי כתב:יורוהופס מפרסמים שמכבי מעוניינת בג'קל פוסטר, הגארד המאוד בינוני ששיחק בעונה האחרונה בבאיירן מינכן. מצחיק קצת שבאיירן קולטת גארד טוב ממנו בהרבה (יותם) ואנחנו חושבים על פוסטר הזה.

האמת שבאמת שבענו מכל הידיעות האלה.
אני לא מאמין לשום דבר שלא מפורסם בשני אתרים ישראלים מוכרים או יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יולי 2012, 09:36

צריך עוד ישראלי? למה לא דאוסון?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 09:48

ואופירה ממשיכה לקשקש על שאראס. היא טוענת שביום ראשון תהיה שיחת ועידה טלפונית של הנהלת הקבוצה (כך היא יורדת מהסקופ שלה על הפגישה ביום ראשון) מאחר שכולם בחו"ל כדי להחליט סופית ושהמכשול העיקרי הוא בלאט, שבלית ברירה יכפו עליו את שאראס. נשמע כמו קשקוש אחד גדול.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 יולי 2012, 09:57

קודי כתב:ואופירה ממשיכה לקשקש על שאראס. היא טוענת שביום ראשון תהיה שיחת ועידה טלפונית של הנהלת הקבוצה (כך היא יורדת מהסקופ שלה על הפגישה ביום ראשון) מאחר שכולם בחו"ל כדי להחליט סופית ושהמכשול העיקרי הוא בלאט, שבלית ברירה יכפו עליו את שאראס. נשמע כמו קשקוש אחד גדול.

לי זה נשמע כאילו שאראס חותם פה עוד במוצ"ש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי itai7 » 19 יולי 2012, 10:11

yuvalself כתב:
קודי כתב:אף גארד ישראלי שפנוי היום לא מסוגל לתת למכבי אפילו דקה אחת איכותית ביורוליג.

מסכים

חכה השם של חנן קולמן שהיה הMVP של הליגה הדנית(באמת) עוד לא הועלה :grin
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 10:16

החציל האצטקי כתב:
קודי כתב:ואופירה ממשיכה לקשקש על שאראס. היא טוענת שביום ראשון תהיה שיחת ועידה טלפונית של הנהלת הקבוצה (כך היא יורדת מהסקופ שלה על הפגישה ביום ראשון) מאחר שכולם בחו"ל כדי להחליט סופית ושהמכשול העיקרי הוא בלאט, שבלית ברירה יכפו עליו את שאראס. נשמע כמו קשקוש אחד גדול.

לי זה נשמע כאילו שאראס חותם פה עוד במוצ"ש.

לא יודע אם שאראס, אבל מישהו יחתום במוצ"ש כמו שזה כבר קרה כמה פעמים הקיץ...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יולי 2012, 10:25

אם כל אוסף השמועות כאן נכון, אז אני היית מעדיף שמכבי תשים את הכסף בנסיון להביא את מקקאלב ובעמדת הסנטר להסתפק בשחקן כמו אלכסיס אג'ינסה (שחקן מעניין ביותר), מאשר לזרוק סכומים מפוצצים על פרוביץ' הנגר או מאריץ' הכבד ואז להביא גארד בינוני בדמותו של שאראס או פרקינס.

אני חושב שהמצב בקו האחורי מצריך שידרוג יותר משמעותי מאשר זה שנוצר בקו הקדמי.
בניגוד לכל ההסיטריות שנוצרו כאן, אני חושב שכבר עכשיו למכבי קו קדמי טוב מאוד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 10:28

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 25153.html

כרגיל מתעסקים בשטויות ולא במה שצריך. הרי ברור שהשחקן הזה לא ילבש צהוב בחייו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2012, 10:35

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.125153.html

מה הקשר?
אולי דווקא כן יצמח ממנו שחקן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 10:46

חביב אורנג'ד כתב:אם כל אוסף השמועות כאן נכון, אז אני היית מעדיף שמכבי תשים את הכסף בנסיון להביא את מקקאלב ובעמדת הסנטר להסתפק בשחקן כמו אלכסיס אג'ינסה (שחקן מעניין ביותר), מאשר לזרוק סכומים מפוצצים על פרוביץ' הנגר או מאריץ' הכבד ואז להביא גארד בינוני בדמותו של שאראס או פרקינס.

לגבי הקו הקדמי, לא תשמע הרבה תלונות. הוא אמנם פחות טוב מזה של השנים האחרונות כנראה, אבל הוא די טוב.
אני מסכים שאם הבחירה היא בשחקן אחד טוב, אז עדיף להביא גארד מאשר סנטר.

הבעיה היא שכנראה שזה לא יהיה מקאלב והאיטרייה אלא איזשהו סוג של רייס או פולן והאיטרייה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 10:50

felix_r כתב:

מה הקשר?

נשאלת שאלה אחרת. למה משאילים את השחקן דווקא לקבוצה של אוחיון??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 11:42

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אם כל אוסף השמועות כאן נכון, אז אני היית מעדיף שמכבי תשים את הכסף בנסיון להביא את מקקאלב ובעמדת הסנטר להסתפק בשחקן כמו אלכסיס אג'ינסה (שחקן מעניין ביותר), מאשר לזרוק סכומים מפוצצים על פרוביץ' הנגר או מאריץ' הכבד ואז להביא גארד בינוני בדמותו של שאראס או פרקינס.

לגבי הקו הקדמי, לא תשמע הרבה תלונות. הוא אמנם פחות טוב מזה של השנים האחרונות כנראה, אבל הוא די טוב.

הבעיה היא שכנראה שזה לא יהיה מקאלב והאיטרייה אלא איזשהו סוג של רייס או פולן והאיטרייה.

למה צריך רק שחקן אחד טוב? הרי ירד להם הלפרין מהפיי רול ומדובר בחסכון של 800 אלף דולר ברוטו (600 אלף נטו לשחקן זר) וזה מתווסף למה שהוקצב קודם לכן. אין שום סיבה שלא יגיע גם גארד טוב וגם סנטר טוב. אני בכלל הייתי גם משחרר את ג'יימס ומביא בנוסף לגארד ולסנטר המובילים גארד מחליף נוסף, מישהו בסגנון שאראס או קיצ'ן.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 11:47

felix_r כתב:

מה הקשר?

הרי ברור לכולם שאם הוא יהיה טוב אז הגליל יממשו את האופציה שלהם וישאירו אותו אצלם לעונה נוספת. אחרי שתי עונות - אם הוא יצטיין הוא ילך ל-NBA ואם לא סביר להניח שגם מכבי לא תרצה אותו. מעבר לכך, לא ברור לי איך למכבי, שמפילה עסקאות על כמה עשרות אלפי דולרים, יש כסף לממן חלק מחוזהו בגליל (ואני בטוח שהם מממנים, אחרת הוא לא היה מסכים לחתום על חוזה ארוך טווח במכבי).
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 11:52

קודי כתב:
jol9 כתב:

למה צריך רק שחקן אחד טוב? הרי ירד להם הלפרין מהפיי רול ומדובר בחסכון של 800 אלף דולר ברוטו (600 אלף נטו לשחקן זר) וזה מתווסף למה שהוקצב קודם לכן. אין שום סיבה שלא יגיע גם גארד טוב וגם סנטר טוב. אני בכלל הייתי גם משחרר את ג'יימס ומביא בנוסף לגארד ולסנטר המובילים גארד מחליף נוסף, מישהו בסגנון שאראס או קיצ'ן.

תאורטית הכל נשמע נכון. גם מצ'באן כנראה יירד מהפיירול, אז מה? לא ראינו בינתיים שהכסף שנחסך מהחוזה של לאנגפורד, הלך למישהו, כנ"ל מהחוזים של פאפאס, בורשטיין, שאייר, פארמר ומאלט.

זה לא עובד ככה כנראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 12:02

יוני, אני לא עושה חשבונות כל כך רחוקים וגם מניח שמראש לא נלקח בחשבון השכר של מצ'באן. מה שכן - לפני שבוע היה אמור להיות סגל שכולל הסגל הנוכחי (כולל רוט) יחד עם יותם, ג'יימס ועוד גארד וסנטר טובים. מאחר שיותם וג'יימס עולים 400 אלף דולר נטו כל אחד ויש על שניהם מיסוי של ישראלים, אז העלות הכוללת של שניהם היא 1.6 מיליון דולר. תוסיף לזה נניח 1.5 מיליון דולר נטו שמיועדים ממילא לגארד וסנטר האמורים (לא מניח שהקציבו פחות מזה לשניהם יחד, אחרת בשביל מה לנסות בכלל להביא שחקנים כמו מאריץ או גורדון?) ותקבל 3.1 מיליון דולר. בוא נחלק 100 אלף לפדרמן ונסתפק ב-3 מיליון דולר נטו. תוריד מזה את המשכורת של שאראס (400 אלף דולר) ויש לך 2.6 מיליון דולר נטו להביא גארד וסנטר בכירים שזה סכום יפה מאוד. הגזמתי? תוריד עוד 200-300 אלף דולר ועדיין תישאר עם סכום יפה מאוד. אז למה בדיוק מציעים הצעות מגוכחות לכל מיני שחקנים שצוחקים לפני שהם מסרבים להגיע?
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2012, 12:12

לכמה שנים החתימו אותו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2012, 12:13

קודי כתב:יוני, אני לא עושה חשבונות כל כך רחוקים וגם מניח שמראש לא נלקח בחשבון השכר של מצ'באן. מה שכן - לפני שבוע היה אמור להיות סגל שכולל הסגל הנוכחי (כולל רוט) יחד עם יותם, ג'יימס ועוד גארד וסנטר טובים. מאחר שיותם וג'יימס עולים 400 אלף דולר נטו כל אחד ויש על שניהם מיסוי של ישראלים, אז העלות הכוללת של שניהם היא 1.6 מיליון דולר. תוסיף לזה נניח 1.5 מיליון דולר נטו שמיועדים ממילא לגארד וסנטר האמורים (לא מניח שהקציבו פחות מזה לשניהם יחד, אחרת בשביל מה לנסות בכלל להביא שחקנים כמו מאריץ או גורדון?) ותקבל 3.1 מיליון דולר. בוא נחלק 100 אלף לפדרמן ונסתפק ב-3 מיליון דולר נטו. תוריד מזה את המשכורת של שאראס (400 אלף דולר) ויש לך 2.6 מיליון דולר נטו להביא גארד וסנטר בכירים שזה סכום יפה מאוד. הגזמתי? תוריד עוד 200-300 אלף דולר ועדיין תישאר עם סכום יפה מאוד. אז למה בדיוק מציעים הצעות מגוכחות לכל מיני שחקנים שצוחקים לפני שהם מסרבים להגיע?

עכשיו יגידו לך שתקציב הקבוצה לא מחושב כך(ולמרבה הפלא איכשהו זה תמיד מחוב כך שיש פחות כסף)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 19 יולי 2012, 12:16

תשמעו, כל החישובי תקציב האלה זה מגוחך אימים...
מאיפה אתם יודעים מה התקציב המדויק, כמה ממנו מיועד למשכורות, וכמה לעוד מיליון דברים שונים?
אין פה אף אחד שבאמת יודע כמה יותם או גורדון היו אמורים להרוויח, הכל שומועות והערכות מוזרות לאללה.. שלא לדבר על "הוצאות רכש נלוות" לכסף, שעדיין קשורות לחוזים וכאילו מתעלמים מהם.. שזה אוטו, ודירה, ומחייה, וביטוחים, ועוד 9000 דברים...

אז כל פעם שאני קורא פה איזה מישהו שמחשב בצורה מדוייקת את הוצאות הרכש, וממש מתפלא שנשאר כל כך הרבה כסף פנוי (זה נורא באופנה השנה לשאול "איפה הכסף??" הא?..).. אני קצת מרגיש לשניה כאילו שבטעות פתחתי את הצ'מפיונשיפ מנג'ר 3..

שחררו, אף אחד בהנהלה לא מעלים כסף, ואף אחד לא עושה דווקא, ואף אחד לא מנסה בכוח לגרוף רווחים.. אפשר להעלות ספקות לגבי התנהלות בפאן מסויים, כזה או אחר.. לגיטימי, אבל ההתעסקות המוגזמת בכסף, וביתרות שנשארו, כאילו שמישהו באמת יודע, זה פשוט בדיחה.. רות סוף :P
מילוס

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יולי 2012, 12:17

קודי כתב:יוני, אני לא עושה חשבונות כל כך רחוקים וגם מניח שמראש לא נלקח בחשבון השכר של מצ'באן. מה שכן - לפני שבוע היה אמור להיות סגל שכולל הסגל הנוכחי (כולל רוט) יחד עם יותם, ג'יימס ועוד גארד וסנטר טובים. מאחר שיותם וג'יימס עולים 400 אלף דולר נטו כל אחד ויש על שניהם מיסוי של ישראלים, אז העלות הכוללת של שניהם היא 1.6 מיליון דולר. תוסיף לזה נניח 1.5 מיליון דולר נטו שמיועדים ממילא לגארד וסנטר האמורים (לא מניח שהקציבו פחות מזה לשניהם יחד, אחרת בשביל מה לנסות בכלל להביא שחקנים כמו מאריץ או גורדון?) ותקבל 3.1 מיליון דולר. בוא נחלק 100 אלף לפדרמן ונסתפק ב-3 מיליון דולר נטו. תוריד מזה את המשכורת של שאראס (400 אלף דולר) ויש לך 2.6 מיליון דולר נטו להביא גארד וסנטר בכירים שזה סכום יפה מאוד. הגזמתי? תוריד עוד 200-300 אלף דולר ועדיין תישאר עם סכום יפה מאוד. אז למה בדיוק מציעים הצעות מגוכחות לכל מיני שחקנים שצוחקים לפני שהם מסרבים להגיע?

וכמובן שאפשר להוסיף ששילמנו לו חצי מליון דולר+אפשרות להרוויח עליו בטרייד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2012, 12:24

הגיבן מתפוז כותב שמכבי הגישה הצעה לאלישיה סילברסטון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־30 אורחים