Gevaudan כתב:אני מסכים עם הנקודה הכללית של פליקס. תמיד מתקבלת תחושה מהתגובות כאן ש"רק מכבי טועה", זה האינסנטיב שהוא מנסה להילחם בו ואני מסכים איתו ברמת הרעיון מבלי להיכנס לדוגמאות ספציפיות. מספיק להסתכל על כמות הניפויים מקבוצות אמצע טבלה ומעלה ביורוליג מהעונה הנוכחית כדי להבין שמדובר בעניין שגרתי מאוד.
הבעיה של מכבי היא שלהבדיל מהקבוצות האלה, כאן כשיש טעות בבחירת שחקן לא באמת מתקנים.
דאוטין מסריח את הפרקט פחות או יותר מהרגע שנחת כאן, שחקן הקולג'ים (שהספיק להתפייד גם מגלטסאריי) הוחלף בעגלה שנפצעה אחרי שני ספרינטים בחימום, ועכשיו אנחנו חסרים את ליף לתקופה לא מבוטלת של זמן (ואני מהמר שגם הפעם לא יעשו דבר כדי לחזק את הסגל).
כדי להצליח צריך להיות החלטיים, לעבוד מהר ולהיות מוכנים לשלם מחיר כלכלי. להנהלה הייתה הזדמנות בדמות "פרי פאס מהכלא" עם טייריק ג’ונס – מהלך שהיה מחסל סופית את המחאה וגם מחזק את הקבוצה כך שפציעות של גבוהים היו הרבה פחות קריטיות. זה היה שווה לה גם מיליון דולר בייאאוט, אבל במכבי העדיפו להתמהמה ולספר סיפורים כדי לא לשלם לו.
אני באמת לא מקבל את הרושם הזה. מי טוען ש"רק מכבי טועים"? כולם טועים. מכבי פשוט מהמרים על כל הסגל, במקום להחתים את רוב הסגל משחקנים מנוסים ועם הימור אחד או שניים בעונה. וכאמור במכבי אין שום שאיפה או ניסיון אפילו לתקן תוך כדי תנועה, אז כן, זה נראה הרבה יותר רע ומרגיש הרבה פחות רציני והרבה יותר רנדומלי משאר קבוצות היורוליג, שלפחות אצל המובילות בהן אפשר לזהות דפוסים של מחשבה או כיוון שאליו רוצים לקחת את הקבוצה.
במכבי זורקים את כל התקציב (הקטן) בלי מחשבה ומקווים שמשהו יידבק. זה יכול לעבוד ככה אחת ל-10 שנים, לאורך זמן זה מתכון בטוח לכישלון.