ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי עידן » 06 פברואר 2026, 01:15

Gevaudan כתב:אני מסכים עם הנקודה הכללית של פליקס. תמיד מתקבלת תחושה מהתגובות כאן ש"רק מכבי טועה", זה האינסנטיב שהוא מנסה להילחם בו ואני מסכים איתו ברמת הרעיון מבלי להיכנס לדוגמאות ספציפיות. מספיק להסתכל על כמות הניפויים מקבוצות אמצע טבלה ומעלה ביורוליג מהעונה הנוכחית כדי להבין שמדובר בעניין שגרתי מאוד.

הבעיה של מכבי היא שלהבדיל מהקבוצות האלה, כאן כשיש טעות בבחירת שחקן לא באמת מתקנים.

דאוטין מסריח את הפרקט פחות או יותר מהרגע שנחת כאן, שחקן הקולג'ים (שהספיק להתפייד גם מגלטסאריי) הוחלף בעגלה שנפצעה אחרי שני ספרינטים בחימום, ועכשיו אנחנו חסרים את ליף לתקופה לא מבוטלת של זמן (ואני מהמר שגם הפעם לא יעשו דבר כדי לחזק את הסגל).

כדי להצליח צריך להיות החלטיים, לעבוד מהר ולהיות מוכנים לשלם מחיר כלכלי. להנהלה הייתה הזדמנות בדמות "פרי פאס מהכלא" עם טייריק ג’ונס – מהלך שהיה מחסל סופית את המחאה וגם מחזק את הקבוצה כך שפציעות של גבוהים היו הרבה פחות קריטיות. זה היה שווה לה גם מיליון דולר בייאאוט, אבל במכבי העדיפו להתמהמה ולספר סיפורים כדי לא לשלם לו.

אני באמת לא מקבל את הרושם הזה. מי טוען ש"רק מכבי טועים"? כולם טועים. מכבי פשוט מהמרים על כל הסגל, במקום להחתים את רוב הסגל משחקנים מנוסים ועם הימור אחד או שניים בעונה. וכאמור במכבי אין שום שאיפה או ניסיון אפילו לתקן תוך כדי תנועה, אז כן, זה נראה הרבה יותר רע ומרגיש הרבה פחות רציני והרבה יותר רנדומלי משאר קבוצות היורוליג, שלפחות אצל המובילות בהן אפשר לזהות דפוסים של מחשבה או כיוון שאליו רוצים לקחת את הקבוצה.

במכבי זורקים את כל התקציב (הקטן) בלי מחשבה ומקווים שמשהו יידבק. זה יכול לעבוד ככה אחת ל-10 שנים, לאורך זמן זה מתכון בטוח לכישלון.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 06 פברואר 2026, 01:19

A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:איזה שטויות. כבר הסברתי שהתרומה שלו פר דקות משחק היתה טובה. זה נכון שבעתיים ביחס למקומי. כאמור - דמגוגיה.

תרומה של מי?
תענה

אתה גם לא מצליח לנהל דיון?
מדובר בנושא השיחה, וזנקוב :laugh1

אני פשוט מופתע מהטימטום של הטיעון שלך! אז חשדתי אולי לא הבנתי על מי אתה מדבר.

אז אתה בעצם טוען, שהמספרים של וזנקוב היו נמוכים כי הוא שיחק מעט דקות, כי בספירה לדקות משחק המספרים שלו היו סבירים.

הבנתי. אז למה הוא שיחק מעט דקות במשך 5 עונות??? עם הוא היה טוב, למה לא קיבל יותר דקות? 5 שנים הוא שחקן ספסל שולי בגלל שלא נתנו לו מספיק דקות ? :)

אז האיש הזה מדבר על דמגוגיה... אתה ליצן.

אחחחח פליקס פליקס, אתה באמת כל כך מצחיק...
הסיבה שהוא שיחק קצת יחסית בשנתיים הראשונות באולימפיאקוס (בשלישית כבר עלה ל-23) היא כי היה לפני שחקן אלמוני בשם פרינטזיס שעדיין היה נהדר וסמל של המועדון

אז לקח לו 5 שנים ביורוליג כדי להגיע לרמה מספיק טובה כדי להחליף את פרינטזיס בן ה-37? או שאני משקר? אז למה אתה מזלזל בשחקנים צעירים ולא מנוסים שמשחקים עונה ראשונה ביורוליג במדי מכבי? למה אתה שולל את האפשרות שעם הזמן יהפכו לשחקני יורוליג טובים (גם אם לא ברמה של וזנקוב הפנומן) ? אתה מחזיק מעצמך מומחה כזה גדול שכבר עכשיו אתה יודע ממי יצמח משהו וממי לא?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 06 פברואר 2026, 01:27

felix_r כתב:
A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:
felix_r כתב:
תרומה של מי?
תענה

אתה גם לא מצליח לנהל דיון?

אז אתה בעצם טוען, שהמספרים של וזנקוב היו נמוכים כי הוא שיחק מעט דקות, כי בספירה לדקות משחק המספרים שלו היו סבירים.

הבנתי. אז למה הוא שיחק מעט דקות במשך 5 עונות??? עם הוא היה טוב, למה לא קיבל יותר דקות? 5 שנים הוא שחקן ספסל שולי בגלל שלא נתנו לו מספיק דקות ? :)

הסיבה שהוא שיחק קצת יחסית בשנתיים הראשונות באולימפיאקוס (בשלישית כבר עלה ל-23) היא כי היה לפני שחקן אלמוני בשם פרינטזיס שעדיין היה נהדר וסמל של המועדון

אז לקח לו 5 שנים ביורוליג כדי להגיע לרמה מספיק טובה כדי להחליף את פרינטזיס בן ה-37? או שאני משקר? אז למה אתה מזלזל בשחקנים צעירים ולא מנוסים שמשחקים עונה ראשונה ביורוליג במדי מכבי? למה אתה שולל את האפשרות שעם הזמן יהפכו לשחקני יורוליג טובים (גם אם לא ברמה של וזנקוב הפנומן) ? אתה מחזיק מעצמך מומחה כזה גדול שכבר עכשיו אתה יודע ממי יצמח משהו וממי לא?

איך לכל דמגוגיה יש לך תשובה דמגוגית אחרת :laugh1
אני לא טענתי בדיון הזה שלקח לו זמן להיות טוב, זו הטענה שלך. אני עימתתי אותך עם העובדה שדווקא הוא היה טוב ביחס לדקות המשחק שלו. מה לעשות שאולימפיאקוס היא לא מכבי ויש בה עוד שחקנים איכותיים?

אני שללתי ששחקנים יהיו טובים בעתיד? ממש לא
רק שאני לא מוכן להמשיך להמר על הבינוניות של סנטוס כמחליף של סורקין (שגרוע בעצמו), ועוד לשמוע איך אותם אוהדים לא בסדר וחסרי סבלנות.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 06 פברואר 2026, 01:32

A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:
ל-מה סנטוס וקלארק התפתחו? בקבוצת צמרת ביורוליג הם לא שווים יותר מקצה רוטציה. זה שבמכבי (קבוצת תחתית) הם מקבלים מעמד גבוה יותר זה לא אומר שהם ראויים לו. אם אנחנו רוצים להיות קבוצת פלייאוף, חייב להגיע לפחות שחקן זר נוסף אחד לפניהם ברוטציה.

לגבי קמרון טיילור - הוא שיחק במכבי לפני 5 שנים, שזה נצח.

הבעיה של מכבי היא לא במחלקת סקאוטינג, אלא באנשים כמוך חסרי הסבלנות, שלא מסוגלים להמתין עד ששחקן יתפתח עד הסוף. רוצים הכול עכשיו, זורקים שחקן כישרוני אחרי שנה, ואחר כך בוכים על החלב שנשפך, לאחר שהשחקן הזה פורח במקום אחר בעוד שנה-שנתים.

שחקנים לא מתפתחים תוך עונה אחת. גם לכישרונות הכי גדולים לוקח זמן להגיע לרמת שיא. חייבים סבלנות.

אתה יודע מה היו הממוצעים של סאשה וזנקוב בעונה הראשונה באולימפיאקוס? 3.8 נקודות ו-2.2 כ"ח למשחק. מדד 4.8+
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ov/003469/

בעונה השנייה באולימפיאקוס הממוצעים גדלו מעט: 7.1 נקודות ו-2.0 כ"ח למשחק. מדד 6.9+

רק בעונתו השלישית באולימפיאקוס הוא התחיל לתרום מספרים משמעותיים: 11.5 נקודות ו-5.4 כ"ח למשחק. מדד 14.8+

אבל אם הוא היה משחק במכבי, הוא לא היה מגיע לשנה השלישית! כול המומחים חסרי הסבלנות היו מחליטים כבר אחרי העונה השנייה שהוא אולי היה כישרון בנוער, אבל הוא לא מספיק טוב כדי להיות שחקן יורוליג. הוא רך מדי. אז שיחזור לאריס סלוניקי שמשחקת בליגת האלופות. זאת הרמה שלו.

נ.ב. רק להזכיר, שסאשה וזנקוב הגיע לאולימפיאקוס אחרי ניסיון של שלוש שנים ביורוליג במדי ברצלונה. לא מאולם הגרמנית או בני הרצליה. ועדיין לקח לו עוד כמה שנים עד אשר הפך לכוכב.

הבעיה הכי גדולה של מכבי היא באוהדים כמוך שמפארים בינוניות, ועוד מפעילים דמגוגיה כלפי אחרים.
אין ספק שיצאו מפה המון כשרונות שרק היו צריכים יותר סבלנות כדי לפרוח. רשימת האקסים של מכבי מלאה בשחקנים שהגיעו לרמות הגבוהות ביותר, ולא חלילה 90% שהתבררו כשחקנים בינוניים ומטה.
הדוגמא של וזנקוב היא דמגוגיה טיפשית ביותר, בין שבכוונה ובין שלא.
1. טרחת לכתוב את הסטט' מאותן עונות, רק שלא ציינת את דקות המשחק: 10, 13 ו-23 בהתאמה. תרומה נאה שבאה בהלימה לדקות המשחק.
2. למרות התרומה הטובה שלו פר דקות משחק, הוא לא שיחק הרבה ובקושי פתח בחמישה (בשתי העונות הראשונות הוא פתח רק 3 פעמים בחמישיה, בעונה השלישית רק 13). המעמד שלו לא היה גבוה, כי קבוצה תחרותית שמה לפניו לפחות שחקן אחד או שניים עם תרומה משמעותית יותר (מה שמכבי לא עושה כמובן).
3. וזנקוב בעל אזרחות יוונית ונתן אחלה תרומה כבר אז כמקומי (בדיוק כמו שלא "העיפו" את סורקין שפרץ בהמשך).

אבל אחלה, תמשיך להנות מהסנטוסים למיניהם ומהמאבקים על מבוא לפלייאין.

הבעיה הכי גדולה היא בקשקשנים שאין להם מושג וחצי מושג במה שקורה בקבוצות היורוליג. הם רק בוכים ומתלוננים, כאילו מכבי היא זו שנכשלת בכול הזרים ואילו קבוצות אחרות כן מצליחות עם כול הזרים, וזו רק שאלה של כסף!

אז בוא נפסיק עם הדמגוגיה שאתה כול כך אוהב, ונבדוק. ניקח קבוצה מאוד עשירה - פנתינאיקוס, ונבדוק מה קרה לה בגזרת הזרים בעונה שעברה:

לורנזו בראון שהוחתם בים של כסף - כישלון. נחתך בסיום העונה.
טיבור פלייס - כישלון. נחתך.
עומר יורטסבן - כישלון שהובא בחוזה גדול ותרם 6.6 נקודות למשחק.
וויין גבריאל שנקנה ממכבי - נחתך בסיום העונה.
מריוס גריגוניס - רוב הזמן פצוע. בעונה שעברה שיחק 4 משחקם. העונה שותף ב 11.
חואנצ'ו ארננגומז - הובא מ-NBA , הוחתם בסכום גבוהה מאוד והתברר כאכזבה. בעונה הראשונה (23-24) היה כישלון קולוסאלי עם 4.3 נקודות בלבד, בעונה השנייה השתפר ל 10 נקודות. עדיין לא שווה אפילו חצי מהכסף שמשלמים לו.
אז נכון, קנדריק נאן, לסור וגם ג'ריאן גראנט הסולידי היו החתמות טובות אבל שלושתם הוחתמו לפני שנתיים, לא בשנה שעברה. בשנה שעברה כול הזרים שהוחתמו היו כישלון! כוווולם. לא הייתה אפילו החתמה מוצלחת אחת בעונה שעברה.

עכשיו נעבור לדמגוגיה הבאה...

החלטת שתלונות על ההחתמות הטיפשיות של מכבי טומנות גם אמירה ש"קבוצות אחרות כן מצליחות עם כול הזרים". כמובן שאף אחד לא טען את זה וכמובן שזה לא נכון. אפשר לטעות וזה קורה לכולם. רק חשוב לשאול שלוש שאלות מהותיות שמבדלות את מכבי מהקבוצות שציינת.
1. מה אחוז הכשלונות? לא התחלתי לספור, ואני מניח שיש כשלונות רבים שכבר פרחו מזכרוני (ככה זה כשאותם זרים מדררים לליגה הבלגית השניה ולא לטופ יורוליג), אבל מניח שבאיזור 80% מה"כשרונות" וה"הימורים" שמכבי החתימה התגלו ככשלונות. מה אחוז הכשלונות בקבוצות אחרות? נמוך בהרבה
2. מה אחוז ההימורים? במכבי של העשור האחרון הרבה שחקנים מגיעים כהימורים. בקבוצות הגדולות מגיעים הרבה פחות הימורים, לתפקידים פחות משמעותיים.
3. גם כשאותן קבוצות טועות, בהרבה מהמקרים הן מנסות עוד ועוד - מחתימות עוד שחקנים ומחזקות את הסגל. מה מכבי עושה? בונה מראש נורא, מגלה שהקבוצה חרא ומחכה עוד 3 חודשים כדי להחתים הנקינסים למיניהם, שמשלימים עמדת סנטר עם סורקין וסנטוס.

אתייחס גם רגע לרשימה שסיפקת...
בראון אכן היה החתמה זוועיתית. פלייס הגיע לסתימת חורים ספציפית. גריגוניס אחלה שחקן, זה שהוא פצוע המון מאז שהגיע לפאו זה משהו אחר.
לגבי הרננגומז ויורטסבן יש משהו שאני לא מבין. רק לפני כמה הודעות כתבת שצריך סבלנות ושאוהדים טיפשים כמונו לא נותנים אותה לשחקנים, ועכשיו אתה יוצא על השניים האלה? מוזר ומאוד צבוע מצידך, בטח כשיורטסבן רק בעונה השניה שלו ומביא מספרים דומים לשל וזנקוב. אתה לא חושב?

אז כן, עוד דמגוגיה...

תהיה התייחסות גם לזה?
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 06 פברואר 2026, 01:39

A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:אתה גם לא מצליח לנהל דיון?

אני לא טענתי בדיון הזה שלקח לו זמן להיות טוב, זו הטענה שלך. אני עימתתי אותך עם העובדה שדווקא הוא היה טוב ביחס לדקות המשחק שלו. מה לעשות שאולימפיאקוס היא לא מכבי ויש בה עוד שחקנים איכותיים?

רק שאני לא מוכן להמשיך להמר על הבינוניות של סנטוס כמחליף של סורקין (שגרוע בעצמו), ועוד לשמוע איך אותם אוהדים לא בסדר וחסרי סבלנות.

לגבי וזנקוב אפשר לטעון גם את ההפך. אפשר לטעון שוזנקוב התפתח יותר לאט מאשר ציפו ממנו לאחר שזכה בקלעי המצטיין של הליגה היוונית כבר בשנת 2015 (לפני שעזב לברצלונה). ויש בזה לא מעט מהאמת. לא לפלא שברצלונה קפצה עליו. כבר בגיל צעיר נחשב פנומן. ציפו ממנו להפוך לכוכב יורוליג הרבה יותר מהר. אבל לקח לו זמן. לא פלא שפרינטזיס הקשיש הועדף עליו עד שפרש.

אז האמת נמצאת הי שם באמצע.

אבל בוא נחזור למכבי.

העמדה שלך היא שכול הבעיה של מכבי היא בחוסר כסף, ואם הבעלים לא שמים מספיק כסף, אז חייבים להחליף את הבעלים ואז כול הבעיות של מכבי יפתרו. אפשר לסכם את העמדה שלך ככה? (אם לא תתקן אותי)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 06 פברואר 2026, 01:49

felix_r כתב:
A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:
felix_r כתב:

לגבי וזנקוב אפשר לטעון גם את ההפך. אפשר לטעון שוזנקוב התפתח יותר לאט מאשר ציפו ממנו לאחר שזכה בקלעי המצטיין של הליגה היוונית כבר בשנת 2015 (לפני שעזב לברצלונה). ויש בזה לא מעט מהאמת. לא לפלא שברצלונה קפצה עליו. כבר בגיל צעיר נחשב פנומן. ציפו ממנו להפוך לכוכב יורוליג הרבה יותר מהר. אבל לקח לו זמן. לא פלא שפרינטזיס הקשיש הועדף עליו עד שפרש.

אז האמת נמצאת הי שם באמצע.

אבל בוא נחזור למכבי.

העמדה שלך היא שכול הבעיה של מכבי היא בחוסר כסף, ואם הבעלים לא שמים מספיק כסף, אז חייבים להחליף את הבעלים ואז כול הבעיות של מכבי יפטרו. אפשר לסכם את העמדה שלך ככה? (אם לא תתקן אותי)

לגבי וזנקוב זה לא נכון. ובכל מקרה הפרופיל שלו רחוק מאוד מההימורים שמגיעים למכבי, מה גם שהם לא מקומיים.
ולא, זו ממש לא העמדה שלי. אני הגבתי לכך שיצאת על עידו שהוא חסר סבלנות כלפי שחקנים כמו קלארק וסנטוס. מדובר בשחקנים בינוניים כרגע, בטח סנטוס, ואין לי שום כוונה כרגע (יצטרך לקרות משהו חריג כדי שזה ישתנה) כדי שארצה שסנטוס יישאר פה. קלארק עוד תלוי בהמשך העונה, ועדיין הוא לא טוב מספיק כרגע.

העמדה שלי היא שכסף הוא מרכיב מרכזי וחשוב ובהחלט זו הבעיה הכי משמעותית במועדון. אחרי זה יש בעיה שחלק מהבעלים חולי שליטה ושהג'נרל מנג'ר כבר שנים ברמה נמוכה ומטה, כך שבהחלט יש גם בעיה מקצועית.
A.Parker

הודעהעל ידי גיא » 06 פברואר 2026, 01:59

אני דווקא רוצה שסנטוס ישאר.
גיא

הודעהעל ידי felix_r » 06 פברואר 2026, 02:19

ולא, זו ממש לא העמדה שלי. אני הגבתי לכך שיצאת על עידו שהוא חסר סבלנות כלפי שחקנים כמו קלארק וסנטוס. מדובר בשחקנים בינוניים כרגע, בטח סנטוס, ואין לי שום כוונה כרגע (יצטרך לקרות משהו חריג כדי שזה ישתנה) כדי שארצה שסנטוס יישאר פה. קלארק עוד תלוי בהמשך העונה, ועדיין הוא לא טוב מספיק כרגע.

העמדה שלי היא שכסף הוא מרכיב מרכזי וחשוב ובהחלט זו הבעיה הכי משמעותית במועדון. אחרי זה יש בעיה שחלק מהבעלים חולי שליטה ושהג'נרל מנג'ר כבר שנים ברמה נמוכה ומטה, כך שבהחלט יש גם בעיה מקצועית.

לגבי הכסף, אין ספק שעדיף להיות עשיר ובריא מאשר עני וחולה. את זה כולם יודעים.

אבל למרות שיצאתי נגד פדרמן עוד כאשר שיחרר את ג'יימי ארנולד ושרון ששון לירושלים ללא תמורה, ולמרות שהייתי בין היחידים בפורום הזה שהיה בצד של רענן כץ במלחמה שלו עם פדרמן, אני לא מאשים את ההנהלה באופן כול כך גורף, ויש לזה כמה סיבות.

קודם כול אני לא שוכח שבשנתיים האחרונות ההנהלה הוציאה המון כסף על אירוח בבלגראד וזה בזמן שההכנסות שלה ירדו בצורה קיצונית. יש כאן חברים שמזלזלים בזה. אני מתחשב בזה. כן זו סיבה מקלה, ולא סתם תירוץ מצוץ מהאצבע.

חוץ מזה, המלחמה באמת גרמה לשחקנים לחשוש ולא לחתום במכבי. אז יש כאן חברים שמזלזלים בזה, ומצביעים לעבר ינאי והפועל. אבל זה לא רציני. גם בזה אני מתחשב.

בנוסף לזה, אירוח משחקי הבית בבלגראד גזל ממכבי את היתרון הכי גדול שלה - תמיכה של הקהל הביתי. ברגע זה למכבי יש 6 הפסדי בית - כולם קרו בבלגראד. בישראל מכבי לא הפסידה אף משחק (בניגוד להפועל העשירה שרק מפסידה פה). לדעתי, אם היינו מארחים בישראל את כול המשחקים, היו לנו עוד 3-4 ניצחונות בית עכשיו והיינו באיזור של ז'לגיריס ומונאקו לקראת הפליי-אין.

לגבי ההחתמות שאתה לא מרוצה מהן. היום ראינו את ולנסיה, קבוצה עם סגל אלמוני כמעט לחלוטין (חוץ מדריוס טומפסון, שחקן שלא הצליח בקבוצת יורוליג גדולה ושוחרר ל-ולנסיה, וחוץ ממונטרו, שכבר בעונה הקודמת ביורוקאפ הכישרון שלו בלט לעין, כול השאר זה סגל יורוקאפ) מנצחת את המיליונרים של הפועל ועולה למקום השני בטבלה. אז כן, אפשר להצליח גם עם שחקנים בינונים ואפורים, ובלי הרבה כסף, אבל אם ממנצלים את הסגל נכון (כולל שחקן ספרדי בן 18 שמקבל דקות בכול משחק). לעומת הפועל, שהחתימה כול דבר זז בליגה המקומית, ולא ניצלה אפילו 10% ממה שהשחקנים האלה יכולים לתרום.

אז עבדוה נכונה יכולה להתגבר על ארנק גדול.

לגבי סאנטוס וקלארק. אני לא אהבתי את ההחתמה של קלארק מהתחלה, ואם כבר הוחתם, ציפיתי שייתן יותר העונה. עדיין הוא עוד יכול להפתיע בסיטואציה נכונה, בדיוק כמו שהתחיל לשחק טוב יותר מאז הפציעה של ווקר.

אבל לגבי סאנטוס אני דווקא בטוח שיתפתח לשחקן יורוליג טוב, וטענתי את זה עוד בקיץ. נחיה נראה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 פברואר 2026, 07:42

איזה דיון מטומטם אלוהים ישמור.

איך אפשר לנהל דיון עם בן אדם שטוען שאין קורלציה בין כסף להצלחות? ומשתמש בדוגמאות ספציפיות שהוא בחר בפינצטה כאילו אנקדוטות מעידות על הכלל.

ואז עוד בשביל לחזק את הטיעון ההזוי של עצמו, אומר שהוא "לא בא בטענות להנהלה כי הנה אפשר להצליח גם בלי כסף עם עבודה נכונה" בלי להבין שהוא רק מחליש את הטיעון של עצמו כי בהנהלה של מכבי גם אין כסף וגם אין עבודה נכונה.

תהיה בריא פארקר, אין לי מושג איך הצלחת לענות לזה בכלל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמוליק » 06 פברואר 2026, 10:06

חוץ מזה, המלחמה באמת גרמה לשחקנים לחשוש ולא לחתום במכבי. אז יש כאן חברים שמזלזלים בזה, ומצביעים לעבר ינאי והפועל. אבל זה לא רציני. גם בזה אני מתחשב.

איך אתה פוטר ופותר את זה עם אמירה שזה "לא רציני"? הרי זו עובדה ינאי שיחק בבלגראד והביא שחקנים זרים שאת רובם היינו שמחים לראות אצלנו בכסף גדול ששהנעלה הגרושניקית שלך לא תוציא לעולם.
ואם תכניס לדיון את המשבר שהפועל חווה, להפועל אין שחקני מפתח פצועים לתקופה ארוכה ורק המשבר הנוכחי פתח את הארנק של ינאי לכוון של יבולסה. הדלפונים אצלנו לא החתימו כלל סנטר וסמול וכשכבר החתימו את השבר מאמץ שלנו, לא הביאו מחליף כלל.
אז זה לא רציני מצדך להתעלם מהתנהלות שאינה למטרות רווח בלבד זאת כאשר הבעלים של מכבי (להוציא פדרמן כנראה) יכולים ביחד להעמיד תקציב משולש לעומת ינאי.

ואם כבר נעמיק במשחק "מצא את ההבדלים" אז קבל מלפני חצי שעה ב וואלה:
https://sports.walla.co.il/item/3814611
"הייז-דייויס שוחרר ממילווקי, הפועל ת"א הולכת עליו בכל הכוח"
אחרי שפדרמן ימכור את חלקו:
קארסן אדוארדס, בלאט, גונדי
אנדראס אובסט, לוני ווקר, איפה לונדברג
גאבארי פרקר, גור לביא, אלייז'ה סטיוארט
ליף, סורקין, צ'ימה מונקה
גיילן הורד, Jamarion Sharp g-league 2:26 חסימות למשחק 4
שמוליק

הודעהעל ידי A.Parker » 06 פברואר 2026, 13:52

MTA2311 כתב:איזה דיון מטומטם אלוהים ישמור.

איך אפשר לנהל דיון עם בן אדם שטוען שאין קורלציה בין כסף להצלחות? ומשתמש בדוגמאות ספציפיות שהוא בחר בפינצטה כאילו אנקדוטות מעידות על הכלל.

ואז עוד בשביל לחזק את הטיעון ההזוי של עצמו, אומר שהוא "לא בא בטענות להנהלה כי הנה אפשר להצליח גם בלי כסף עם עבודה נכונה" בלי להבין שהוא רק מחליש את הטיעון של עצמו כי בהנהלה של מכבי גם אין כסף וגם אין עבודה נכונה.

אני כבר לרוב מתעלם מהדמגוגיה שלו, אבל הדוגמא עם וזנקוב, וזה שיצאו על עידו שלא מרוצה מהיכולת של קלארק וסנטוס, גרמו לי כבר להעמיד דברים על דיוקם.
דווקא זה היה די משעשע בעיני.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 06 פברואר 2026, 14:08

אתה כול כך צודק!

הדיון היה פשוט מטומטם. לכן ניסינו להפוך אותו לאידיוטי לחלוטין. התחממנו, שלפנו את הטיעונים הכי דביליים וחיכינו בסבלנות. אבל מה לעשות? לא הגעת!

ואיך אפשר לעשות דיון מספיק אידיוטי בלעדיך? אי אפשר. זה כמו להישאר בלילה לצפות במשחק של פורטלנד אבל בלי דני אבדיה. נכון, בזבוז של זמן!

אז מחוסר ברירה קיפלנו את השלטים, הדגלים והמגפונים, והלכנו לישון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גיא » 06 פברואר 2026, 14:46

האם ינאי הבטיח לשחקנים מסוימים שלא כף רגלם לא תצטרך לדרוך בישראל, לעומת מכבי שלא היתה מוכנה לתת הבטחה כזאת?
גיא

הודעהעל ידי עידן » 06 פברואר 2026, 15:37

A.Parker כתב:

אני כבר לרוב מתעלם מהדמגוגיה שלו, אבל הדוגמא עם וזנקוב, וזה שיצאו על עידו שלא מרוצה מהיכולת של קלארק וסנטוס, גרמו לי כבר להעמיד דברים על דיוקם.

(עידן אגב, לא עידו)
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 06 פברואר 2026, 17:24

עידן כתב:
A.Parker כתב:

(עידן אגב, לא עידו)

כן, התפספס בהקלדה
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 09 פברואר 2026, 15:42

עקב הפציעה של ליף, מכבי חוזרת לשוק השחקנים בתקווה להחתים גבוה עד תום מועד ההעברות ביורוליג בתאריך ה- 25/2.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=534047
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 09 פברואר 2026, 15:55

מרסר כתב:עקב הפציעה של ליף, מכבי חוזרת לשוק השחקנים בתקווה להחתים גבוה עד תום מועד ההעברות ביורוליג בתאריך ה- 25/2.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=534047

יאללה, דניאל קופרברג מצפת. שיחק עם בלאט ביחד בעתודה :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 09 פברואר 2026, 19:06

כבר החתימו את הנקינס, עכשיו יחתימו עוד פצוע שיהיה גם הוא בחוץ חודשיים ואז כבר תיגמר העונה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי מרסר » 09 פברואר 2026, 23:39

מכבי בוחנת את האפשרות לצרף את הסנטר טוני ברדלי, שמשחק בקבוצת הפיתוח של אינדיאנה.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/25-2 ... 14399.html
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 09 פברואר 2026, 23:44

גם שם מוזר וגם לא ברור למה מחפשים סנטר ולא 4
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־70 אורחים