המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ידידנו זארקו מאינטבאסקט כותב שהסוכן של גורדון דוחה את הטענה שהוא חתם בגלא' אך שיש לו הצעה מהם ומעוד שתי קבוצות ושגורדון מעדיף לחתום בקבוצת יורוליג
לעומתו שני גולשים אחרים טוענים שהוא כבר חתם בגלא'
rc4991 כתב:ידידנו זארקו מאינטבאסקט כותב שהסוכן של גורדון דוחה את הטענה שהוא חתם בגלא' אך שיש לו הצעה מהם ומעוד שתי קבוצות ושגורדון מעדיף לחתום בקבוצת יורוליג
קודי כתב:rc4991 כתב:ידידנו זארקו מאינטבאסקט כותב שהסוכן של גורדון דוחה את הטענה שהוא חתם בגלא' אך שיש לו הצעה מהם ומעוד שתי קבוצות ושגורדון מעדיף לחתום בקבוצת יורוליג
זארקו זה גרזת הפורום של אופירה אסייג, כך שלא הייתי מתייחס ברצינות לשטויות שהוא כותב.
rc4991 כתב:את מי אתם מעדיפים:גורדון או בוורלי?
rc4991 כתב:את מי אתם מעדיפים:גורדון או בוורלי?
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:את מי אתם מעדיפים:גורדון או בוורלי?
מקאלב....
gandya כתב:rc4991 כתב:את מי אתם מעדיפים:גורדון או בוורלי?
אבל מה זה משנה אם שניהם לא יהיו כאן? בכל מקרה פטריק נראה יותר אינטלגנטי, חומר טוב יותר לעבוד עליו, יכולות ריכוז גבוהות יותר ללא ספק.
rc4991 כתב:gandya כתב:rc4991 כתב:את מי אתם מעדיפים:גורדון או בוורלי?
אבל מה זה משנה אם שניהם לא יהיו כאן? בכל מקרה פטריק נראה יותר אינטלגנטי, חומר טוב יותר לעבוד עליו, יכולות ריכוז גבוהות יותר ללא ספק.
דווקא נראה לי שזה היה פליקס שאמר שאין לו הרבה שכל ושהוא לא רכז טוב
אבל זה לא ממש משנה כי במילא אין עוד רכזים טובים וכבר יש לנו את היקמן שיכול לעזור לו בכך
yarinsaky כתב:וואו, קו אחורי של היקמן ובברלי הילס, איזה כיף ! שני כוכבי יורוליג שהשמש הסתירה עד היום.
yarinsaky כתב:וואו, קו אחורי של היקמן ובברלי הילס, איזה כיף ! שני כוכבי יורוליג שהשמש הסתירה עד היום.
JeremyP כתב:yarinsaky כתב:וואו, קו אחורי של היקמן ובברלי הילס, איזה כיף ! שני כוכבי יורוליג שהשמש הסתירה עד היום.
אני לא חושב שבברלי בטווח המחירים של מכבי
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:וואו, קו אחורי של היקמן ובברלי הילס, איזה כיף ! שני כוכבי יורוליג שהשמש הסתירה עד היום.
רק להוסיף את דונה מרטין בעמדת הסנטר ואנחנו בוודאות GRADUATING
קודי כתב:עידן כתב:rc4991 כתב:
לא יודע,יש לי תחושה שהוא הולך לחתום במכבי(וגם נראה לי שמאריץ' יחתום בסוף)
מהפה שלך לאלוהים, כי נראה לי שזה המצב הכי טוב בערך שמכבי יכולים לשאוף אליו כרגע...
נו, באמת, ואחרי שניהם בטח גם מקאלב יחתום. לא הבנתם עוד שמכבי לגמרי, אבל לגמרי, מחוץ למשחק של השחקנים המובילים?
שחף כתב:קודי כתב:עידן כתב:rc4991 כתב:
מהפה שלך לאלוהים, כי נראה לי שזה המצב הכי טוב בערך שמכבי יכולים לשאוף אליו כרגע...
נו, באמת, ואחרי שניהם בטח גם מקאלב יחתום. לא הבנתם עוד שמכבי לגמרי, אבל לגמרי, מחוץ למשחק של השחקנים המובילים?
לא הבנתי, התייחסת לבברלי בתור שחקן מוביל? אחרי שתי עונות טובות ביורוקאפ? באמת?
בכל אופן JAGENCY מתפוז, שעד עכשיו פגע הרבה יותר מגלדסטון ושאר כתבי החצר, טוען שאדון מקאלב רוצה לבוא לפה.
שחף כתב:קודי כתב:עידן כתב:rc4991 כתב:
לא הבנתי, התייחסת לבברלי בתור שחקן מוביל? אחרי שתי עונות טובות ביורוקאפ? באמת?
בכל אופן JAGENCY מתפוז, שעד עכשיו פגע הרבה יותר מגלדסטון ושאר כתבי החצר, טוען שאדון מקאלב רוצה לבוא לפה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים