מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 יולי 2012, 18:26

חנו'ש כתב:
שחף כתב:
קודי כתב:
עידן כתב:
rc4991 כתב:
לא יודע,יש לי תחושה שהוא הולך לחתום במכבי(וגם נראה לי שמאריץ' יחתום בסוף)

מהפה שלך לאלוהים, כי נראה לי שזה המצב הכי טוב בערך שמכבי יכולים לשאוף אליו כרגע...

נו, באמת, ואחרי שניהם בטח גם מקאלב יחתום. לא הבנתם עוד שמכבי לגמרי, אבל לגמרי, מחוץ למשחק של השחקנים המובילים?

לא הבנתי, התייחסת לבברלי בתור שחקן מוביל? אחרי שתי עונות טובות ביורוקאפ? באמת?
בכל אופן JAGENCY מתפוז, שעד עכשיו פגע הרבה יותר מגלדסטון ושאר כתבי החצר, טוען שאדון מקאלב רוצה לבוא לפה.

אני מנחשת את השיחה בין מקאלב והסוכן שלו:
הסוכן: יש לך התעניינות ממכבי.
מקאלב: מכבי?? דווקא מעניין, אבל בוא תדבר איתי במספרים, כמה הם מציעים??ועד היום הבחור לא מצליח להפסיק לצחוק..... :tongue4

מכבי כבר לא מציעים כסף , הם רק מתעניינים. ראי מקרה וויוקאס. אולי הוא צריך עזרה אישית או משהוא. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2012, 18:29

מכבי כבר לא מציעים כסף , הם רק מתעניינים. ראי מקרה וויוקאס. אולי הוא צריך עזרה אישית או משהוא. :)

היא פשוט משחקת אותה קשה להשגה ורק מראה התעניינות,אם השחקן רוצה הוא מוזמן לחזר אחריה :laugh1
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 19 יולי 2012, 18:32

שחף כתב:
קודי כתב:
עידן כתב:
rc4991 כתב:

מהפה שלך לאלוהים, כי נראה לי שזה המצב הכי טוב בערך שמכבי יכולים לשאוף אליו כרגע...

נו, באמת, ואחרי שניהם בטח גם מקאלב יחתום. לא הבנתם עוד שמכבי לגמרי, אבל לגמרי, מחוץ למשחק של השחקנים המובילים?

בכל אופן JAGENCY מתפוז, שעד עכשיו פגע הרבה יותר מגלדסטון ושאר כתבי החצר, טוען שאדון מקאלב רוצה לבוא לפה.

ומתי מכבי בקדנציית בלאט\גרשון קדנציה אחרונה, החתימה שחקנים בכרים? יש בדיוק 3 החתמות כאלה, סופו- שלא בדיוק היה בכיר, אם כי סימן שאלה ענק.
פארמר, לנגפורד- שהגיעו לגמרי במקרה.

מלבדם השחקנים הבכרים של מכבי, אלה בדיוק שחקנים בכרים ביורוקאפ, השנה פרט למדלי, כל השחקנים שחתמו, ללא שום נסיון יורוקאפ, ובטח שעל יורוליג אין מה לדבר.
gandya

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 18:35

שחף כתב:
קודי כתב:
עידן כתב:
rc4991 כתב:

בברלי הוא שחקן דרג שני, בדיוק כמו גורדון, אבל מכבי לא יכולה להתקרב גם לשחקנים כאלה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 יולי 2012, 18:35

gandya כתב:
שחף כתב:
קודי כתב:
עידן כתב:
rc4991 כתב:

ומתי מכבי בקדנציית בלאט\גרשון קדנציה אחרונה, החתימה שחקנים בכרים? יש בדיוק 3 החתמות כאלה, סופו- שלא בדיוק היה בכיר, אם כי סימן שאלה ענק.
פארמר, לנגפורד- שהגיעו לגמרי במקרה.

מלבדם השחקנים הבכרים של מכבי, אלה בדיוק שחקנים בכרים ביורוקאפ, השנה פרט למדלי, כל השחקנים שחתמו, ללא שום נסיון יורוקאפ, ובטח שעל יורוליג אין מה לדבר.

שכחת גם את שרמדיני.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים