המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:למה שרו את ההמנון הקנדי?
מרסר כתב:שמואל1 כתב:הוא דופק גגות גם בלי לשחק הגנה. הוא פשוט מאוד גבוה.מרסר כתב:שמואל1 כתב:איפה אתה רואה הגנות?מרסר כתב:ממתי משחקים הגנות ברבע הראשון באולסטאר?
ראיתי את הענק הצרפתי דופק גגות
אז שישים את הידיים בכיסים נראה שהוא לא מבין את הפורמט
my man כתב:פשוט מבאס.
הוא היה בשיאו לפני הפציעה הזו. אוף.
Blazergun כתב:אני רק מנסה להבין איך פורטלנד חשבו שהוא כשיר למשחק אם אחרי דקה הבן אדם כבר לא יכל לשחק.
עידן כתב:Blazergun כתב:אני רק מנסה להבין איך פורטלנד חשבו שהוא כשיר למשחק אם אחרי דקה הבן אדם כבר לא יכל לשחק.
לפי מה שקראתי, הם חיכו עד לחימום לפני המשחק, דני השלים אותו ואמר שהוא מרגיש בסדר ויכול לשחק.
הבעיה התחילה הרבה קודם, שלא נתנו לו את המנוחה שהיה צריך אחרי הפציעה השנייה, והחזירו אותו הרבה יותר מידי מוקדם נגד הוויזארדס והניקס. אולי אם היה נח גם בשני המשחקים האלו, כל זה לא היה קורה.
אני לא מבין למה להולידיי והנדרסון נתנו את כל הזמן שבעולם, ואותו מיהרו להחזיר. הרי זה לא שהוא עזר להם לנצח, כשהוא היה גרוע הם הפסידו גם ככה.
JarJarBinx כתב:פציעות גב זה תמיד מסוג הפציעות שהחזרה מהן מעורפלת. זה יכול להיגרר להמון זמן.
A.Parker כתב:לא אתפלא עם דני דחף לשחק
עידן כתב:A.Parker כתב:לא אתפלא עם דני דחף לשחק
ברור לי, אבל זו לא אמורה להיות החלטה שלו. בשביל זה יש צוות רפואי שאמור לקבל החלטות הנוגעות לעניינים רפואיים.
חבל מאוד. אחרי חצי עונה אדירה שלו, בחירה ראשונה לאולסטאר ופייבוריט לתואר השחקן המשתפר - הוא הולך לאבד את התואר הזה. היה סיכוי מסוים גם להיבחר לחמישיית עונה שלישית שזה תואר עוד יותר ענק, אבל זה עוד יש לו סיכוי לזכות בעתיד. את השחקן המשתפר הוא איבד לעד קרוב לודאי, למרבה הצער.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים