המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כמה מאמנים יותר גדולים מקטש היו פה ב20 השנה האחרונות?עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.
כאילו מכבי קיימת שלוש שנים ולא עם היסטוריה של 70 שנה.
ankram כתב:כמה מאמנים יותר גדולים מקטש היו פה ב20 השנה האחרונות?עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.
כמה סנטרים ישראלים אתה זוכר טובים יותר מסורקין?
זה לא קשור לעונה הספציפית הזאת , ב70 השנה האחרונות היו עונות פי אלף יותר גרועות , פי אלף , אתה יודע מי זה פרנק בריקובסקי בלי לחפש בגוגל?
זוכר עונה שירדנו ליורוקאפ? אתה העונה אחרי זה זוכר?
מה לגבי שנות ה90 השחונות , כבר שכחת?
מה אתה רוצה? שניילל כל היום? שנעמיד כל עונה אל מול 2005 כדי שנהיה כל פעם אומללים? לא מבין את התיזה שלך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.
JarJarBinx כתב:עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.
בסדר, גם בתקציר המשחק בספורט 5 תשמע את השדר אומר "זה האסיסט של המשחק" על שלושה מהלכים שונים... אנשים מגזימים בכל דבר, זו התרבות היום, לא קשור למכבי או לכדורסל בכלל
עידן כתב:ankram כתב:כמה מאמנים יותר גדולים מקטש היו פה ב20 השנה האחרונות?עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.
זה לא קשור לעונה הספציפית הזאת , ב70 השנה האחרונות היו עונות פי אלף יותר גרועות , פי אלף , אתה יודע מי זה פרנק בריקובסקי בלי לחפש בגוגל?
מה אתה רוצה? שניילל כל היום? שנעמיד כל עונה אל מול 2005 כדי שנהיה כל פעם אומללים? לא מבין את התיזה שלך.
אני אוהד מכבי מאז עונת הסופרוליג. קטש לא המאמן הכי גדול שראיתי, סורקין לא הישראלי הכי גדול שראיתי, ווקר לא השחקן הכי מוכשר שראיתי ובטח ובטח שהמשחק מול באיירן לא הכי גדול שראיתי.
פשוט מאוד. זה הכל.

בול!ankram כתב:כמה מאמנים יותר גדולים מקטש היו פה ב20 השנה האחרונות?עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.

אני מוכן להגיד בלב הכי שלם שיש שקטש מאמן טוב יותר מגרשון. איך אפשר להשוות מאמן שקיבל אלוף אירופה שזכה ביורוליג (שאראס) , תקציב מהגבוהים שהיו במפעל (אני זוכר בדיוק את אותה 2004 - הכותרת הייתה מכבי זורקת את הבית מהחלון כדי להגיע לפיינל פור בתל אביב) למה שקטש עובר?עידן כתב:ankram כתב:כמה מאמנים יותר גדולים מקטש היו פה ב20 השנה האחרונות?עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.
אני אוהד מכבי מאז עונת הסופרוליג. קטש לא המאמן הכי גדול שראיתי, סורקין לא הישראלי הכי גדול שראיתי, ווקר לא השחקן הכי מוכשר שראיתי ובטח ובטח שהמשחק מול באיירן לא הכי גדול שראיתי.
פשוט מאוד. זה הכל.

Gevaudan כתב:כבודו של גרשון במקומו מונח, אבל האמת היא שלא צריך ללכת עד 2004 כדי לנחש איך היה מסתדר כיום בנסיבות של עודד.
היה כאן ב-2010 על תקן מאמן/מבוא ל-GM, הביא את כל השחקנים שרצה ולשעתו את כל הישראלים הטובים בארץ.
התוצאה הייתה הדחה משפילה לפרטיזן ואובדן האליפות לגליל (של קטש), כשהכדורסל שהקבוצה שלו שיחקה היה מהמכוערים שראיתי. בידודים, בידודים, בידודים ואז כדור לאנדרסון בסוף שעון. קצת מזכיר את מה שאיטודיס עושה בהפועל, רק שאיתו יש סיי גדול יותר בהגנה (גם זה לגרשון פחות היה).
עידן כתב:ankram כתב:כמה מאמנים יותר גדולים מקטש היו פה ב20 השנה האחרונות?עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.
פשוט מאוד. זה הכל.
פשוט מאוד. זה הכל.
ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:כמה מאמנים יותר גדולים מקטש היו פה ב20 השנה האחרונות?עידן כתב:אני בכלל לא מבין מה קרה פתאום העונה, שהיא עונה אומללה להחריד, שעל כל דבר אומרים שהוא "מהגדולים שהיו פה" - נאמר את זה על קטש, על סורקין, על המשחק בית נגד באיירן העלובה ועל לוני ווקר אחרי משחק נגד נס ציונה המסכנה. רק חסר שיגידו שנער המגבות הוא מהגדולים שהיו פה.
פשוט מאוד. זה הכל.
מאז עונת הסופרוליג , כמה מאמנים יותר גדולים מקטש ראית פה , גרשון , בלאט ו? אזי להגיד שעודד מהגדולים שהיו פה , די קולע לתיאור , או שלדעתך גודס,אפי,ספחיה,יאניס,אבי אבן,אדלשטיין,הדר,בגקציס מאמנים טובים יותר. אף אחד לא אמר שהוא הגדול ביותר.
להגיד על רומן סורקין שהוא הסנטר הכי גדול שהיה פה, זאת לא דיעה רק שלי , זאת דיעה של מרבית האנשים שמסקרים את הענף ,אז גם זה מדויק. אף אחד לא אמר שהוא הישראלי הכי גדול
דרך אגב אפשר להגיד גם שבלאט הוא מהמוסרים הכי גדולים שהיו פה , בלי לצאת אהבל , כי זה פשוט נכון.
זה נכון שהסטנדרטים שלנו שונמכו , מה לעשות שמ2014 אנחנו רלוונטים בקושי רב אם בכלל , רק רוצה להזכיר שאת כל ההשגים הגדולים שלנו , השגנו בליגה אחרת , ממש אחרת , עם הרבה פחות משחקים , הרבה פחות מפגשים מול אריות היבשת
ב2005 שלקחנו את הגביע לא פגשנו פעם אחת את צסק"א שהפסידה כל העונה עד לחצי גמר משחק אחד!!
אני לא יודע איך פיני גרשון או בלאט היו מתפקדים בליגת היורוליג הנוכחית , לא יודע מה היו משיגים עם שנתיים וחצי בלי בית וקהל , מאד נח לנו להתרפק על השנים ההם , כי היו נפלאות אבל הם לא ברות השוואה.
A.Parker כתב:בעיני קטש כן מוכיח את עצמו כמאמן גדול. לא יודע אם הכי גדול כי באמת כל מאמן אימן בתנאים שונים (על קטש ממש משתינים) וברמת קושי אחרת ביורוליג. סורקין ממש לא הישראלי הכי גדול, וההגנה שלו גרועה פי כמה משל אליהו, שעשו לו רצח אופי ורק חיכו שיילך מפה. ווקר מוכשר מאוד אבל עברו פה עוד מוכשרים, שבטח תרמו יותר גם במשחק הקבוצתי.
עידן כתב:A.Parker כתב:בעיני קטש כן מוכיח את עצמו כמאמן גדול. לא יודע אם הכי גדול כי באמת כל מאמן אימן בתנאים שונים (על קטש ממש משתינים) וברמת קושי אחרת ביורוליג. סורקין ממש לא הישראלי הכי גדול, וההגנה שלו גרועה פי כמה משל אליהו, שעשו לו רצח אופי ורק חיכו שיילך מפה. ווקר מוכשר מאוד אבל עברו פה עוד מוכשרים, שבטח תרמו יותר גם במשחק הקבוצתי.
קטש הוכיח שהוא מאמן מצוין (גם אם אני לא מתחבר לכל מה שהוא עושה), אבל זה עדיין לא הופך אותו לאחד מהצמרת של המאמנים של מכבי בכל הזמנים, מבחינתי.
מסכים עם כל מה שכתבת מעבר לזה.

MTA2311 כתב:הנקודה העיקרית היא שבפורמט הנוכחי של מכבי, קטש הוא בהפרש עצום המאמן הכי טוב שהיא תוכל להביא
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:הנקודה העיקרית היא שבפורמט הנוכחי של מכבי, קטש הוא בהפרש עצום המאמן הכי טוב שהיא תוכל להביא
כן, וזה היה הזוי שהיו גם אוהדים שרצו שיפוטר בלי להבין שהוא לא הבעיה.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־117 אורחים