felix_r כתב:הלילה הדרבי הישראלי ב-NBA. דני נגד וולף ושרף
כן, ושבוע הבא דרבי ישראלי נוסף (פורטלנד בבית).
נקווה שכל הישראלים ייתנו משחק גדול, ושפורטלנד ינצחו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:הלילה הדרבי הישראלי ב-NBA. דני נגד וולף ושרף
עידן כתב:felix_r כתב:הלילה הדרבי הישראלי ב-NBA. דני נגד וולף ושרף
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:הלילה הדרבי הישראלי ב-NBA. דני נגד וולף ושרף
לפני כמה ימים בדקתי את הטבלה, וגיליתי, שלא ממש משנה מה פורטלנד תעשה עד סיום העונה הרגילה, כמעט ללא שום ספק שהיא תסיים במקום העשירי. הפערים בין המקום ה-10 (שהיא נמצאת בו עכשיו) למקומות 9 ו-11 הם מאוד גדולים.
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:הלילה הדרבי הישראלי ב-NBA. דני נגד וולף ושרף
לפני כמה ימים בדקתי את הטבלה, וגיליתי, שלא ממש משנה מה פורטלנד תעשה עד סיום העונה הרגילה, כמעט ללא שום ספק שהיא תסיים במקום העשירי. הפערים בין המקום ה-10 (שהיא נמצאת בו עכשיו) למקומות 9 ו-11 הם מאוד גדולים.
זה ממש לא נכון.
ממקום 11 הפער גדול, אבל ממקום 9 הפער הוא חצי משחק. גם ממקום 8 הפער הוא 2.5 משחקים - לגמרי אפשר לסגור את זה.
פורטלנד נראית רע לאחרונה, אבל היא חייבת לנסות להגיע למקום 8 בשביל סיכוי ריאלי לפלייאוף, ואם לא אז לפחות מקום 9.
Blazergun כתב:טוב לפחות בן שרף נתן משחק
Avi1508 כתב:כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה עתיד ורוד לכדורסל הישראלי כשברמה התיאורטית אנחנו מגיעים ליורובאסקט הבא עם סגל שכולל את דני אבדיה, בן שרף, דני וולף, רומן סורקין, טי ג׳יי ליף, תמיר בלאט, גור לביא, ים מדר, תומר גינת, קרינגטון (בתקווה שזה יהיה מתאזרח ברמת יורוליג במקומו), יובל זוסמן ועוד שחקנים מהכשרונות הצעירים שיתפתחו טוב עד אז כמו לדוגמא עומר מאייר, אורן סהר ועוד צעירים שאני לא מכיר את שמם
נשאר רק להתפלל שהאיגוד המושחת לא יהרוס את זה עוד פעם עם מאמן בינוני ומריבות מיותרות עם שחקנים ועם איזרוח של שחקן בינוני שבקושי תרם לנו
felix_r כתב:Avi1508 כתב:כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה עתיד ורוד לכדורסל הישראלי כשברמה התיאורטית אנחנו מגיעים ליורובאסקט הבא עם סגל שכולל את דני אבדיה, בן שרף, דני וולף, רומן סורקין, טי ג׳יי ליף, תמיר בלאט, גור לביא, ים מדר, תומר גינת, קרינגטון (בתקווה שזה יהיה מתאזרח ברמת יורוליג במקומו), יובל זוסמן ועוד שחקנים מהכשרונות הצעירים שיתפתחו טוב עד אז כמו לדוגמא עומר מאייר, אורן סהר ועוד צעירים שאני לא מכיר את שמם
נשאר רק להתפלל שהאיגוד המושחת לא יהרוס את זה עוד פעם עם מאמן בינוני ומריבות מיותרות עם שחקנים ועם איזרוח של שחקן בינוני שבקושי תרם לנו
לא בטוח שיאפשרו לך לשתף את כול שלושת המתאזרחים
ankram כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה עתיד ורוד לכדורסל הישראלי כשברמה התיאורטית אנחנו מגיעים ליורובאסקט הבא עם סגל שכולל את דני אבדיה, בן שרף, דני וולף, רומן סורקין, טי ג׳יי ליף, תמיר בלאט, גור לביא, ים מדר, תומר גינת, קרינגטון (בתקווה שזה יהיה מתאזרח ברמת יורוליג במקומו), יובל זוסמן ועוד שחקנים מהכשרונות הצעירים שיתפתחו טוב עד אז כמו לדוגמא עומר מאייר, אורן סהר ועוד צעירים שאני לא מכיר את שמם
לא בטוח שיאפשרו לך לשתף את כול שלושת המתאזרחים
טי ג'יי שיחק בנוער אז לדעתי לא נחשב כמתאזרח (כמו ג'ייק בשעתו), קרינגטון וולף לדעתי באותו סטאטוס
עידן כתב:טי ג'יי ליף לא מתאזרח.
דני וולף נחשב מתאזרח ולפי הבנתי לא יקבל החרגה, נראה לי פורסם שבדקו את זה.
זה יהיה או הוא או קרינגטון (נראה לי אמור להיות ברור מי עדיף).
felix_r כתב:עידן כתב:טי ג'יי ליף לא מתאזרח.
דני וולף נחשב מתאזרח ולפי הבנתי לא יקבל החרגה, נראה לי פורסם שבדקו את זה.
זה יהיה או הוא או קרינגטון (נראה לי אמור להיות ברור מי עדיף).
גם ג'ייק כהן שיחק בעתודה כמו דני וולף, אז אם יש הגבלה, אין סיבה שוולף שלא יחשב ישראלי כמו ג'ייק כהן.
felix_r כתב:סתם דרך אגב, בדקתי עכשיו עם מי ביחד שיחק טי ג'יי ליף בנבחרת הנוער. ראיתי שהוא שיחק ביחד עם בלאט, זוסמן, ארצי, הובר, רוינה, קררה, בריסקר וקופרברג.
אחלה סגל. מדהים שהם הצליחו להפסיד לשבדיה בגמר של דרג ב'.
הזוי שקופרברג, שבעתודה היה הסנטר הישראלי הכי מבטיח (זכה במדלית הכסף עם העתודה), והיה דופק אליי-אופים ממסירות של בלאט, עד עכשיו משחק בליגה הלאומית... הזוי.
Avi1508 כתב:כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה עתיד ורוד לכדורסל הישראלי כשברמה התיאורטית אנחנו מגיעים ליורובאסקט הבא עם סגל שכולל את דני אבדיה, בן שרף, דני וולף, רומן סורקין, טי ג׳יי ליף, תמיר בלאט, גור לביא, ים מדר, תומר גינת, קרינגטון (בתקווה שזה יהיה מתאזרח ברמת יורוליג במקומו), יובל זוסמן ועוד שחקנים מהכשרונות הצעירים שיתפתחו טוב עד אז כמו לדוגמא עומר מאייר, אורן סהר ועוד צעירים שאני לא מכיר את שמם
A.Parker כתב:Avi1508 כתב:כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה עתיד ורוד לכדורסל הישראלי כשברמה התיאורטית אנחנו מגיעים ליורובאסקט הבא עם סגל שכולל את דני אבדיה, בן שרף, דני וולף, רומן סורקין, טי ג׳יי ליף, תמיר בלאט, גור לביא, ים מדר, תומר גינת, קרינגטון (בתקווה שזה יהיה מתאזרח ברמת יורוליג במקומו), יובל זוסמן ועוד שחקנים מהכשרונות הצעירים שיתפתחו טוב עד אז כמו לדוגמא עומר מאייר, אורן סהר ועוד צעירים שאני לא מכיר את שמם
יש גם את אלון מיכאלי שהוא גבוה מסקרן מאוד. בנוסף יש עוד אמריקאיים ישראליים כמו שאפרק ואבייב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־77 אורחים