דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

הודעהעל ידי Mitelka » 23 מרץ 2026, 15:53

הבעיה שם זה אורך העונה. בעונה ש 82 משחקים סדירים עם טיסות קוסט טו קוסט ברור שחלק נכבד מהמשחקים, בטח בקבוצות שלא תמיד יש לאן על מה להאבק, נראים כמו העברת זמן. אבל אי אפשר לבקש גם מהשחקנים הכי טובים שם לשחק ברמת אינטנסיביות כזו בכל ערב. רואים בבירור שזה לא הרמה להם, אלה הדרך שלהם לשמור על איזון. גם לברון פעם דיבר על זה בשיאו, שהוא היה שחקן הגנה מדהים להזכיר לכם, איך הוא שומר על עצמו במהלך העונה או במילים אחרות - לא הכי מתאמץ לפעמים כדי להגיע לשיא מתי שצריך.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי עידן » 23 מרץ 2026, 17:32

Mitelka כתב:הבעיה שם זה אורך העונה. בעונה ש 82 משחקים סדירים עם טיסות קוסט טו קוסט ברור שחלק נכבד מהמשחקים, בטח בקבוצות שלא תמיד יש לאן על מה להאבק, נראים כמו העברת זמן. אבל אי אפשר לבקש גם מהשחקנים הכי טובים שם לשחק ברמת אינטנסיביות כזו בכל ערב. רואים בבירור שזה לא הרמה להם, אלה הדרך שלהם לשמור על איזון. גם לברון פעם דיבר על זה בשיאו, שהוא היה שחקן הגנה מדהים להזכיר לכם, איך הוא שומר על עצמו במהלך העונה או במילים אחרות - לא הכי מתאמץ לפעמים כדי להגיע לשיא מתי שצריך.

ללא ספק השיטה משפיעה. שלא לדבר על זה שיש קבוצות שלא רוצות בכלל לנצח.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2026, 18:42

ב-NBA לא מקבלים כסף על כול ניצחון, כמו שנהוג ביורוליג וגם בליגת האלופות?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 23 מרץ 2026, 18:46

felix_r כתב:ב-NBA לא מקבלים כסף על כול ניצחון, כמו שנהוג ביורוליג וגם בליגת האלופות?

חח לא. יש חוזי עתק של זכויות שידור, למה הם צריכים להיות מתוגמלים בכסף שלא מספיק אפילו לפיצוחים?

השחקנים מהקבוצה שזוכה בגביע הנבא מקבלים כמה גרושים, וגם בפלייאוף הקבוצות מקבלות כמה גרושים (מיליונים בודדים, זה כלום) לפי ההתקדמות.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2026, 19:13

עידן כתב:
felix_r כתב:ב-NBA לא מקבלים כסף על כול ניצחון, כמו שנהוג ביורוליג וגם בליגת האלופות?

חח לא. יש חוזי עתק של זכויות שידור, למה הם צריכים להיות מתוגמלים בכסף שלא מספיק אפילו לפיצוחים?

השחקנים מהקבוצה שזוכה בגביע הנבא מקבלים כמה גרושים, וגם בפלייאוף הקבוצות מקבלות כמה גרושים (מיליונים בודדים, זה כלום) לפי ההתקדמות.

אז הם צריכים להכניס התניה שזה ישתנה בהתאם לכמות הניצחונות. יש בזה היגיון, כי מי רוצה לצפות במשחקים של קבוצה שעושה טאנקינג? לא הרבה. אז למה לתת להם את הכסף של זכויות השידור?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר, עידן ו־42 אורחים