Mitelka כתב:אתה כל כך בטוח שאפשר לבנות על ברנדון בוסטון אחרי העונה הזו?
הוא אכזבה אדירה בפנר.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
one person's TRASH is anoter person's TREASURE
בוסטון טופ 3 סמול באירופה !!!
אחריות שלי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:אתה כל כך בטוח שאפשר לבנות על ברנדון בוסטון אחרי העונה הזו?
הוא אכזבה אדירה בפנר.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk

my man כתב:בלאט דיבר'(בגלל החוזה המוגזם) דאוטין ווקר בריסט הנקינס וסנטוס מצידי שילכו לחפש וממש לא בגלל המשחק אתמול.
שחקנים חלשים שמתאימים לליגת העל
צריך לבנות פה קבוצה ברמה הרבה יותר גבוהה בשביל שנוכל להתמודד על הפיינל פור ביורוליג
קודם כל להביא רכז ושני סנטרים ברמות הכי גבוהות ושסורקין יהיה הסנטר השלישי. את בלאט אפשר להחליף ברכז ישראלי זול יותר.
הרכז השני צריך להיות קלארק ולעמדה 4 שחקן שישלים את הורד. אני אישית מאוד אוהב את איפה אבל כמו שזה נראה הוא פציע ולכן צריך לחשוב טוב לגביו.
עמדה 3 דורשת שחקן הרבה יותר יציב וטוב מבריסט.
הקבוצה הזו לא סתם מדשדשת בתחתית/שליש תחתון של היורוליג וזה ממש לא קרה רק בגלל השבוע האחרון.
בקיץ יש מבול של שחקנים פנויים ביורוליג. מבול.
הגיע הזמן שקולדבלה יצדיק את המשכורת שלו
my man כתב:בלאט דיבר'(בגלל החוזה המוגזם) דאוטין ווקר בריסט הנקינס וסנטוס מצידי שילכו לחפש וממש לא בגלל המשחק אתמול.
צריך לבנות פה קבוצה ברמה הרבה יותר גבוהה בשביל שנוכל להתמודד על הפיינל פור ביורוליג
קודם כל להביא רכז ושני סנטרים ברמות הכי גבוהות ושסורקין יהיה הסנטר השלישי. את בלאט אפשר להחליף ברכז ישראלי זול יותר.
הרכז השני צריך להיות קלארק ולעמדה 4 שחקן שישלים את הורד. אני אישית מאוד אוהב את איפה אבל כמו שזה נראה הוא פציע ולכן צריך לחשוב טוב לגביו.
הקבוצה הזו לא סתם מדשדשת בתחתית/שליש תחתון של היורוליג וזה ממש לא קרה רק בגלל השבוע האחרון.
עידן כתב:my man כתב:בלאט דיבר'(בגלל החוזה המוגזם) דאוטין ווקר בריסט הנקינס וסנטוס מצידי שילכו לחפש וממש לא בגלל המשחק אתמול.
אני איתך לגבי הזרים. לונדברג יכול להישאר בתוך שחקן משלים, לא יותר מזה.
את בלאט וג'ונדי הייתי משאיר כי אין מה לעשות, צריך ישראלים שמסוגלים לתרום ביורוליג. התפקיד של ג'ונדי אבל צריך לרדת ל-5 דקות ביורוליג, גג 10 דקות במקרי קצה.
my man כתב:סופר מעולה! לא פחות!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים