דני אבדיה ופורטלנד בפלייאוף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

הודעהעל ידי felix_r » 20 אפריל 2026, 15:59

עידן כתב:
my man כתב:לא להאמין שיש לנו ישראלי כזה כוכב...תענוג.

פורטלנד צריכה כמה חיזוקים רציניים בשביל לעשות משהו גדול יותר בעונה הבאה..

להם בניגוד למכבי יש באמת סגל עם פוטנציאל, שגם היה יכול לסיים יותר גבוה ממקום 8 אם לא מכת הפציעות שהם סבלו ממנה לאורך העונה.

גם מכבי הייתה יכולה לסיים גבוה יותר אם לא מכת הפציעות :beee
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 20 אפריל 2026, 16:19

felix_r כתב:
עידן כתב:
my man כתב:לא להאמין שיש לנו ישראלי כזה כוכב...תענוג.

פורטלנד צריכה כמה חיזוקים רציניים בשביל לעשות משהו גדול יותר בעונה הבאה..

להם בניגוד למכבי יש באמת סגל עם פוטנציאל, שגם היה יכול לסיים יותר גבוה ממקום 8 אם לא מכת הפציעות שהם סבלו ממנה לאורך העונה.

גם מכבי הייתה יכולה לסיים גבוה יותר אם לא מכת הפציעות :beee

בהנחה שאתה רציני, אז עם כל הכבוד לליף, לביא ולונדברג - אני באמת לא חושב שהם היו עושים את ההבדל בתבוסות האחרונות שחטפנו.

בדיעבד גם היינו צריכים לנצח את כל 4 המשחקים האחרונים בשביל להגיע לפלייאין.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 21 אפריל 2026, 22:51

דני בעשרת המשחקים האחרונים:
30 PTS | 10 REB | 5 AST
41 PTS | 7 REB | 12 AST
25 PTS | 6 REB | 10 AST
35 PTS | 4 REB | 5 AST
29 PTS | 6 REB | 6 AST
26 PTS | 4 REB | 7 AST
26 PTS | 8 REB | 7 AST
28 PTS | 11 REB | 8 AST
20 PTS | 7 REB | 5 AST
20 PTS | 9 REB | 6 AST
מניח שאפשר להגיד באופן מלא וסופי שהוא שם את הפציעה מאחוריו וחזר לכושר שהיה בו לפני כן.

מקווה שהלילה ג'רמי גראנט, טומאני קאמרה, דונובן קלינגן, ג'רו הולידיי ושאר החברים יזכרו שהם מקבלים כסף על המקצוע הזה שנקרא כדורסל ויחזרו לשחק אותו כמו שצריך, כדי שלפחות נהנה מהכושר הזה של דני במשחק צמוד יותר.
Gevaudan

הודעהעל ידי Gevaudan » 21 אפריל 2026, 23:05

בנושא אחר, מתגלגלת בימים האחרונים סאגה לא קטנה סביב הבעלים החדש של פורטלנד, טום דאנדון.
מסתבר שהבחורצ'יק החל סאגת קיצוצים נרחבת במעגל הניהולי.

כמה מהלכים די בולטים קורים כבר עכשיו בעיצומו של הפלייאוף:
לא יחולקו חולצות/פריטי לבוש במשחקים 3–4 במודה סנטר, למרות שפורטלנד לא הייתה בפלייאוף נצח.
שחקני הTwo Way (קיילב לאב וסידי סיסוקו) לא טסו עם הקבוצה וצופים מהכל בבתים שלהם, לכאורה כדי לחסוך בעלויות.
דיווחים על קיצוצים באנשי צוות מהמעגלים המשניים (צלם הקבוצה, כתבת הבית ואפילו סקאוטרים מטעם פורטלנד לא הוזמנו לקמפיין הפלייאוף כדי לחסוך בעלויות המלון, השינוע והשהיה).

בנוסף, לפי פרסומים שונים, הוצע לספליטר חוזה די עלוב במונחי הליגה של כמיליון עד מיליון וחצי דולר לעונה, לפי הדיווחים לו הוא סירב. דאנדון לפרוטוקול מכחיש, אבל זה כן יכול להסביר למה פורטלנד עדיין בלי מאמן לעונה הבאה.
האוהדים החלו לקרוא לו El Cheapo :)
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 22 אפריל 2026, 08:59

סקוט נתן את משחק חייו והוביל את פורטלנד לניצחון גדול אחרי שוומבי נפצע בתחילת המשחק, למרות משחק חלש של דני.

עכשיו עוברים לשני משחקים בפורטלנד. יהיה מעניין :)
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 22 אפריל 2026, 14:48

דני פתח נפלא אבל נחלש מאוד אחר כך. ניצחון חשוב אבל לא ממש מרשים וזה רק בזכות הפציעה של וומבי
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 22 אפריל 2026, 14:52

אני לא רואה כמעט את הליגה הזאת אבל מרגיש לי שקלינגן אוברייטד. בסוף מדובר בסנטר עם גוף גדול בלי משחק בשומר סביר וריבאונדר מעולה. אין לו כמעט משחק בצבע, לא פוסט אפ, והוא בעיקר זורק שלשות נחמדות וזהו. אפילו כשוומבי לא על המגרש הוא לא נותן תפוקה.

גם קאמרה מאכזב בעיני כשחוץ מקליעה לא נותן כלום בהתקפה.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2026, 14:54

A.Parker כתב:אני לא רואה כמעט את הליגה הזאת אבל מרגיש לי שקלינגן אוברייטד. בסוף מדובר בסנטר עם גוף גדול בלי משחק בשומר סביר וריבאונדר מעולה. אין לו כמעט משחק בצבע, לא פוסט אפ, והוא בעיקר זורק שלשות נחמדות וזהו. אפילו כשוומבי לא על המגרש הוא לא נותן תפוקה.

המספרים של קלינגן ירדו מאוד בסדרה הזאת. בליגה הרגילה הוא נתן אחלה מספרים. אני לא בטוח למה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 22 אפריל 2026, 19:55

A.Parker כתב:אני לא רואה כמעט את הליגה הזאת אבל מרגיש לי שקלינגן אוברייטד. בסוף מדובר בסנטר עם גוף גדול בלי משחק בשומר סביר וריבאונדר מעולה. אין לו כמעט משחק בצבע, לא פוסט אפ, והוא בעיקר זורק שלשות נחמדות וזהו. אפילו כשוומבי לא על המגרש הוא לא נותן תפוקה.

לומר עליו שהוא ריבאונדר מעולה זה ממש אנדרסטייטמנט. מדובר בריבאונדר טופ 3 בליגה הזו. הוא גם טופ 10 בחסימות בליגה. הוא גם קולע שלשה למשחק באחוזים טובים.

מעבר לזה יש לו הרבה לאיפה להשתפר, כן, אבל הוא שחקן פשוט מעולה. אל תשכח שהוא בסה"כ בן 22, כן? וזו בסה"כ העונה השנייה שלו בליגה.

ההייפ מוצדק, בעיני.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 22 אפריל 2026, 22:27

A.Parker כתב:ניצחון חשוב אבל לא ממש מרשים וזה רק בזכות הפציעה של וומבי

קודם כל, וומבי שיחק 11 דקות, גם הפירורים שלו זה משהו. והקבוצה שלו היתה מינוס 7 בדקות שלו על הפרקט. פורטלנד באה אליו יותר מוכנה מבמשחק הראשון ולמרות שנגיד תודה אלף פעמים על זה שהוא לא חזר לשחק היום, גם בלעדיו הספרס קבוצה ממש חזקה, ולנצח אותם בחוץ במשחק פלייאוף כששאר הסגל שלהם כשיר, זה מאוד מרשים.

איזה משחק חלש דני נתן היום. כל כך מאכזב כשזה במעמד כזה. הייתי בטוח שהוא ינצל את הרגע שוומבי כבר לא חוזר לשחק ויבוא בטירוף להשתלט על המשחק. אחרי התחלה מגומגמת זה התחיל ללכת לכיוון הזה, אבל אז באו שתי החטאות עונשין מרתיחות כל כך, כשמאז הוא עשה יותר עבירות מנקודות.

אני לא מצליח להיכנס לראש של השחקן הזה לפעמים.

כל המשחק הוא נראה עם הראש למטה וסובל למרות שלא היתה סיבה נראית לעין. סן אנטוניו לא עשו שום דבר שונה מולו מבמשחק הראשון, והפעם לא היה וומבי שיחכה בצבע.

מקווה מאוד שיחזור לעצמו במשחק הבא. הנדרסון לא רואה בעיניים ובקלות ינסה לקחת את הסדרה על הגב שלו אם דני לא יעשה את זה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי סומבץ » 23 אפריל 2026, 06:05

~Box & 1~ כתב:אין הרבה משחקים שגורמים לי להיות כל כך אמוציונאלי, הכמה דקות אחרונות שלו כשזה היה נראה שהמשחק לגמרי בורח לפורטלנד ודני לקח על עצמו לגמרי את המשחק, גרמו לי להיות על סף דמעות.

הוא התחיל כל כך הססן ולא מורגש שכבר הרצתי תסריט בראש ש "הוא לא מוכן למעמד הזה עדיין" ו-וואו כמה שהוא התעלה על כל ציפיה.

וזה במשחק שלדעתי רוב שחקני פורטלנד היו מתחת לממוצע שלהם, מול אחת הקבוצות הקשוחות בהגנה.

מדהים מדהים מדהים.

שמעתי כאן את המושג "הופעת אול-סטאר" אבל זה להמעיט בהופעה הזו. זו הופעה שאני מקווה מאוד שתתן לו מקום בחמישיה השלישית של העונה (יותר חשוב מ MIP)

5 שנים של ציפייה לתגובה כזו ממך הגיעו לסיומן אחרי המשחק הגדול בפיניקס. סוף סוף זה קורה (וזה מרגש ולא בציניות). נקווה שדני ייתן לנו סיבות להתלהבות כזאת גם בעתיד.
סומבץ

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 23 אפריל 2026, 08:20

סומבץ כתב:5 שנים של ציפייה לתגובה כזו ממך הגיעו לסיומן אחרי המשחק הגדול בפיניקס. סוף סוף זה קורה (וזה מרגש ולא בציניות). נקווה שדני ייתן לנו סיבות להתלהבות כזאת גם בעתיד.

לגמרי :heart

נקווה שכבר בסדרה הזו (לצד ניצחון, ואולי סנסציה של הבלייזרס בסדרה).
~Box & 1~

הודעהעל ידי A.Parker » 23 אפריל 2026, 16:01

עידן כתב:

לומר עליו שהוא ריבאונדר מעולה זה ממש אנדרסטייטמנט. מדובר בריבאונדר טופ 3 בליגה הזו. הוא גם טופ 10 בחסימות בליגה. הוא גם קולע שלשה למשחק באחוזים טובים.

מעבר לזה יש לו הרבה לאיפה להשתפר, כן, אבל הוא שחקן פשוט מעולה. אל תשכח שהוא בסה"כ בן 22, כן? וזו בסה"כ העונה השנייה שלו בליגה.

ההייפ מוצדק, בעיני.

שוב, הוא ריבאונד מצויין והכל, אבל בהתקפה הוא די אנמי וזה משמעותי. הוא עדיין שחקן רוטציה טוב, אבל כרגע אני מתקשה לראות בו כינור שלישי רביעי בקבוצה עם שאיפות פלייאוף. אפילו קורנט מרשים מממנו.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 23 אפריל 2026, 16:17

A.Parker כתב:
עידן כתב:

ההייפ מוצדק, בעיני.

שוב, הוא ריבאונד מצויין והכל, אבל בהתקפה הוא די אנמי וזה משמעותי. הוא עדיין שחקן רוטציה טוב, אבל כרגע אני מתקשה לראות בו כינור שלישי רביעי בקבוצה עם שאיפות פלייאוף. אפילו קורנט מרשים מממנו.

12 נקודות למשחק, באחוזים טובים מהשדה, לשחקן שנה שנייה בן 22 זה אנמי? כמה שחקנים יש עם ממוצע דאבל דאבל עונתי בשנה השנייה שלהם? מה דני עשה בליגה הזו בשנה השנייה שלו, בקבוצה הרבה יותר חלשה?

קלינגן גם הכפיל את מספר הנקודות ביחס לעונת הרוקי שלו, וגרף העלייה שלו נראה כרגע מרשים בעיני. נכון שהוא לא נראה טוב בפלייאוף, אבל זה פלייאוף ראשון שלו לשחקן צעיר מאוד.

אני חושב שהציפיות שלך מוגזמות. קורנט שהזכרת כדוגמה הוא שחקן בן 30, עם וותק רב בליגה בקבוצות מנצחות ועם ניסיון פלייאוף די עשיר. זו פשוט לא השוואה נכונה.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 23 אפריל 2026, 18:31

עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:

ההייפ מוצדק, בעיני.

12 נקודות למשחק, באחוזים טובים מהשדה, לשחקן שנה שנייה בן 22 זה אנמי? כמה שחקנים יש עם ממוצע דאבל דאבל עונתי בשנה השנייה שלהם? מה דני עשה בליגה הזו בשנה השנייה שלו, בקבוצה הרבה יותר חלשה?

קלינגן גם הכפיל את מספר הנקודות ביחס לעונת הרוקי שלו, וגרף העלייה שלו נראה כרגע מרשים בעיני. נכון שהוא לא נראה טוב בפלייאוף, אבל זה פלייאוף ראשון שלו לשחקן צעיר מאוד.

אני חושב שהציפיות שלך מוגזמות. קורנט שהזכרת כדוגמה הוא שחקן בן 30, עם וותק רב בליגה בקבוצות מנצחות ועם ניסיון פלייאוף די עשיר. זו פשוט לא השוואה נכונה.

האמת שאני לא שוחה במספרים וזה גם פחות מעסיק אותי. אני מדבר על סט התכונות שלו שלפחות כרגע צר יחסית, בטח לשחקן פנים במימדים שלו. גם קמארה נראה נעול רק על שלשות (והגנה כמובן).
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 24 אפריל 2026, 01:55

A.Parker כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:

ההייפ מוצדק, בעיני.

האמת שאני לא שוחה במספרים וזה גם פחות מעסיק אותי. אני מדבר על סט התכונות שלו שלפחות כרגע צר יחסית, בטח לשחקן פנים במימדים שלו. גם קמארה נראה נעול רק על שלשות (והגנה כמובן).

סנטר פיזי בן 22, שקולע שלשות, רים פרוטקטור וריבאונדר מצויין?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2026, 01:40

ניקל אלכסנדר ווקר נבחר לשחקן המשתפר.
דני החמיץ את התואר בישורת האחרונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 25 אפריל 2026, 08:09

שמואל1 כתב:ניקל אלכסנדר ווקר נבחר לשחקן המשתפר.
דני החמיץ את התואר בישורת האחרונה

דני סיים שלישי במירוץ לתואר, גם ג'יילן דורן הקדים אותו, בדיוק כמו שחזו אתרי ההימורים. נדיר שאתרי ההימורים טועים.

האמת שזה לא היה קרוב אפילו, רק 7 הצביעו לדני למקום ראשון. 66 הצביעו לניקל אלכסנדר ווקר.

בינתיים דני במשחק פשוט נוראי עם 20% מהשדה, ופורטלנד הפסידו. נקווה שייראו טוב בהרבה מחר בשעה מוקדמת.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 25 אפריל 2026, 08:42

יש משחק מחר?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 25 אפריל 2026, 08:57

ankram כתב:יש משחק מחר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

נכון, ב-22:30 שעון ישראל