A.Parker כתב:כשדיברתי על קלינגן דיברתי על זה. הוא לא ממש יעיל וגם לא איזה שומר מעולה. הדקות של פורטלנד עם וויליאמס טובות יותר כי הוא נותן תפוקה משמעותית בהגנה. לא שאני חושב שקלינגן לא טוב, ובטוח שהוא עוד ישתפר, אבל הוא חד מימדי כרגע בעיני.
סנטר זה כלי מאוד ספציפי, לפעמים הוא מתאים, לפעמים לא. מול סן אנטוניו אין לקלינגן שום דבר למכור, מול כל שאר הקבוצות הוא שחקן נהדר. אתה לא יכול לצפות מסנטר גם להילחם על ריבאונד + לקלוע שלשות ולהיכנס בסל וגם להיות מובילי, אתלטי ולשמור על קשת השלוש (כמו שרשמת בשביל זה יש את ווילאמס שהוא עושה את הדברים האלה). הוא לא סנטר מושלם אבל זה לתאם ציפיות לסוג השחקן, כי אני לא מכיר סנטר שעושה הכל (חוץ מוומבי), בטח לא כזה שיבוא לפורטלנד גם יוקיץ לא יוצא לקשת ה3 (ודנבר בניגוד לפורטלנד משחקת סביב זה) וגם גובר שהוא שזכה בשחקן ההגנה כמה פעמים בפלייאוף ניצלו את זה שהוא לא יוצא ל3.
אין מה לעשות, לדעתי הוא לא אמור לשחק יותר מ10 דקות בסדרה הזאת לא באשמתו, אין לבילד שלו כמעט שום יתרון על סן אנטוניו (פיני בראל הראה את זה טוב לפני המשחק באירוע שהוא עשה, זה לא הוקלט) ובמקום ספליטר אני עולה עם ווילאמס ומחליף אותו במארי ומעלה את קלינגן רק שקורנט על המגרש
בסוף אם במקום קלינגן היה סנטר גנרי אחר לפורטלנד, הם לא בפליאוף, הדומיננטיות שלו בריבאונד ניצחה להם המון משחקים
עידן כתב:omerk כתב:עידן כתב:omerk כתב:אני לא אוהב אותו ואני חושב שהוא חתיכת דוש.
הוא דווקא החמיא לפורטלנד לפני הסדרה.
וגם אם לא - אז מה? על זה לאחל לשחקן להיפצע? 99% מהשחקנים בנבא הם שחצנים. זה אופי די דרוש בליגה הזו.
הגזמת אבל ממש
החמיא לפורטלנד אבל יש לו משהו נגד דני לא יודע מה.
לא הבנתי מה הטהרנות הזאת. אתה מאחל לכל אדם בעולם שיהיה לו טוב עם מרשמלו וקשת בענן? יש אנשים דוחים ואין לי בעיה לאחל להם להכשל בחיים.
למה שחקן כדורסל הוא קדוש יותר מכל אדם אחר שאסור להגיד כלום?
מותר לך להגיד מה שאתה רוצה, שחקני כדורסל לא קדושים בכלל, אבל הם בדיוק זה - כולה שחקני כדורסל. לא מדובר פה באיזה מנהיג מדינה שקורא להשמדת ישראל.
תאחל לו להיכשל אם אתה כל כך שונא אותו משום מה, אבל הפריע לי אישית שאתה מאחל לבן אדם להיפצע, זה הכל.
אני אוהב את וומבי והוא דוש. לא סותר.
כשחקן כדורסל אתה צריך לדעת איך להתראיין ומה לומר מול מה לא, לצאת על שחקן, גם אם הוא של קבוצה אחרת, שאפילו לא שיחקת מולו ושנתן לך כבוד בלי שום סיבה אחת לעין, זאת לא התנהגות של שחקן מקצועי ולצערי זה מוריד מאוד מהכבוד שיש לי אליו. פרוספקט ברמה הזאת לא צריך להיות שחצן, גם ללברון ודני היה ביפ אבל בראיונות הוא לא חיפש את האיזכור הראשון לדני בשביל לצאת עליו.
omerk כתב:לא צריך להפנות פה אצבע מאשימה לגבי האחריות על ההפסד בסדרה הזאת ואין טעם לנתח יותר מדי את האיבוד של ההפרש. זה הכל עניין של ניסיון ובגרות, שאין לקבוצה הזאת עדיין. מעטים מאד יחידי הסגולה שמגיעים פעם ראשונה לפלייאוף ומככבים, ולא כל שחקן עם כישרון שנתן עונה טובה יכול לעשות את זה (אפילו הרוב לא).
הנקודה נכונה אבל חייב לומר את האמת, גם לסן אנטוניו אין ניסיון פלייאוף, לא על זה מוכרעת הסידרה
אגב הנסיון של דני בנבחרת ובמכבי לדעתי הופיע פה