מרסר כתב:Jazzman כתב:לונדברג נראה רחוק מאד מכושר משחק טוב.
בגלל זה עודד רושם את קלארק לכול המשחקים, הקו האחורי של מכבי חלש מאוד בלעדיו.
לא מבין למה לא לתת דקות לדאוטין. ווקר גם בחוץ עד להודעה חדשה. תמיר בכושר רע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:Jazzman כתב:לונדברג נראה רחוק מאד מכושר משחק טוב.
Jazzman כתב:מרסר כתב:Jazzman כתב:לונדברג נראה רחוק מאד מכושר משחק טוב.
לא מבין למה לא לתת דקות לדאוטין. ווקר גם בחוץ עד להודעה חדשה. תמיר בכושר רע.
מרסר כתב:שועל כתב:אוחח רמי הדר
זוכר איך הוא מונה למאמן מכבי, איך עברו 10 שנים מהר .
Avi1508 כתב:למה עבו בסגל אם הוא פצוע ולא משחק
זה בגלל שצריך רישום של ישראלים?
Jazzman כתב:לונדברג נראה רחוק מאד מכושר משחק טוב.

Mitelka כתב:Jazzman כתב:לונדברג נראה רחוק מאד מכושר משחק טוב.
זה שורש הבעיה. עד שהוא נכנס לקצב ומראה באמת מה שהוא יודע הוא נפצע, לוקח זמן להתאושש, חוזר לשחק עם חלודה, סוף סוף נותן מה שצריך, ואז שוב נפצע
זה בעיה. מת עליו, אבל נוטה להפרד ממנו.
A.Parker כתב:באופן כללי היה אוברייטד על רקע חולשת הסגל וההתרגלות של הרבה אוהדים לבינוניות. הוא היה נחמד מאוד, לא מעבר.
my man כתב:A.Parker כתב:באופן כללי היה אוברייטד על רקע חולשת הסגל וההתרגלות של הרבה אוהדים לבינוניות. הוא היה נחמד מאוד, לא מעבר.
אני מאד אהבתי את מה שהוא הביא. לא קשור לבינוניות. הוא הפך את כולם סביבו ליותר טובים. אתה צריך שחקן כזה בסגל.
A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:באופן כללי היה אוברייטד על רקע חולשת הסגל וההתרגלות של הרבה אוהדים לבינוניות. הוא היה נחמד מאוד, לא מעבר.
אני מאד אהבתי את מה שהוא הביא. לא קשור לבינוניות. הוא הפך את כולם סביבו ליותר טובים. אתה צריך שחקן כזה בסגל.
הוא היה מבוגר אחראי יחסית, לא משהו מיוחד. בכל אופן השכר שהוא רוצה, ואפילו זה שמוצע לו, הוא של גארד בכיר והוא ממש לא כזה בעיני.
my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:באופן כללי היה אוברייטד על רקע חולשת הסגל וההתרגלות של הרבה אוהדים לבינוניות. הוא היה נחמד מאוד, לא מעבר.
הוא היה מבוגר אחראי יחסית, לא משהו מיוחד. בכל אופן השכר שהוא רוצה, ואפילו זה שמוצע לו, הוא של גארד בכיר והוא ממש לא כזה בעיני.
לגבי השכר - אני חושב שאלמלא הפציעות הוא שווה את המיליון אבל זה כבר לא רלוונטי. שילך החי בסרט הפצוע לחפש את עצמו באיזו וילרבן או וירטוס
A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:באופן כללי היה אוברייטד על רקע חולשת הסגל וההתרגלות של הרבה אוהדים לבינוניות. הוא היה נחמד מאוד, לא מעבר.
לגבי השכר - אני חושב שאלמלא הפציעות הוא שווה את המיליון אבל זה כבר לא רלוונטי. שילך החי בסרט הפצוע לחפש את עצמו באיזו וילרבן או וירטוס
אליצור בלוני אלחנן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־90 אורחים