גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גבריאל

הודעהעל ידי עידן » 09 מאי 2026, 15:50

Mitelka כתב:ווקר לא ממשיך. דאוטין לא ממשיך. סנטוס והנקינס לא ממשיכים.

יש לכם 4 זרים פה שלפחות 3 משמעותיים. נקום וניפול על זה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

1) לפי מה החלטת שווקר לא ממשיך?

2) אני לא מאמין שיש מצב שמכבי תפתח את העונה עם 9 זרים. היא תפתח אותה עם 7 זרים או עם 8 במקרה הממש טוב.

3) גם אם יביאו 3 זרים בנוסף לסגל שכבר סגור פה (כבר יש 12 שחקנים שסגורים פה, כן?), לא למדנו מספיק מהשנים האחרונות כדי לדעת שלא משכיבים פה מיליונים על כל שחקן? למה אתה חושב שמשהו ישתנה פתאום ושלא יביאו 3 זרים בשקל תשעים כל אחד כי זה מה שנותר מהתקציב אחרי כל הארכות החוזה?
עידן

Re: גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי Mitelka » 09 מאי 2026, 16:26

אני לא יודע מה יביאו, אני יודע שיש עוד 3-4 זרים להביא.

בכל מקום כמעט נכתב שמכבי לא תמשיך עם ווקר ותצא מהחוזה. ברור שזה יעלה לה. גם במכביבול דובר על הפלונטר של החוזה שלו. דברים כאלה נפתרים. יתנו חצי מיליון, קבוצה אחת תשלם לו איזה 1.5 ועוד מאתיים הוא יוותר - לא יודע מה אבל זה לא השחקן הראשון תחת חוזה שלא ממשיך. פותרים דברים כאלה.

ומה יביאו ? לא יודע, שיביאו נדע האם לחתוך ולרטון על זרים בשקל או לא. אני מאוד אשמח לקארסן אדוארדס שמדברים עליו בכל מקום כמעט כולל באיטליה. לא יודע, יש שלוש מאות מועמדים. הכל זה ספקולציות.

בוא נראה.

תמונה
Mitelka

Re: גבריאל

הודעהעל ידי עידן » 09 מאי 2026, 18:18

Mitelka כתב:אני לא יודע מה יביאו, אני יודע שיש עוד 3-4 זרים להביא.

בכל מקום כמעט נכתב שמכבי לא תמשיך עם ווקר ותצא מהחוזה. ברור שזה יעלה לה. גם במכביבול דובר על הפלונטר של החוזה שלו. דברים כאלה נפתרים. יתנו חצי מיליון, קבוצה אחת תשלם לו איזה 1.5 ועוד מאתיים הוא יוותר - לא יודע מה אבל זה לא השחקן הראשון תחת חוזה שלא ממשיך. פותרים דברים כאלה.

ומה יביאו ? לא יודע, שיביאו נדע האם לחתוך ולרטון על זרים בשקל או לא. אני מאוד אשמח לקארסן אדוארדס שמדברים עליו בכל מקום כמעט כולל באיטליה. לא יודע, יש שלוש מאות מועמדים. הכל זה ספקולציות.

בוא נראה.

לא ראיתי בשום מקום שפורסם שווקר לא ימשיך. יש לך קישור למקור כזה?

בכל אופן, מניסיון העבר, לצערנו אנחנו יודעים שבמכבי הדברים פשוט לא עובדים כפי שכתבת. מביאים כל שנה כוכב אחד בחוזה גדול והשאר חוסכים/מהמרים/משאירים שחקנים בינוניים מינוס משנה שעברה. בינתיים כל האינדיקציות מצביעות שכך יהיה גם בעונה הקרובה, אני לא רואה סיבה להאמין שהפעם זה יהיה אחרת. לכן אני גם לא מאמין שמכבי תתחיל את העונה עם 9 זרים, אלא עם 8 גג.

אם ווקר לא ימשיך אז השורה התחתונה לא תשתנה יותר מידי - יביאו שחקן אחר במקומו שיהיה "שם" שימכור מנויים, ואת שאר הסגל ישלימו בפרוטות.
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־49 אורחים