מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי felix_r » 21 יולי 2012, 10:35

jol9 כתב:
מקאדו כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:הליצן הזה כתב שם שגם לברינוביץ' קרוב לקובאן ודקה אחר כך הוא חתם בז'לגיריס. סתם קשקשן. בקיצור מאריץ' עדיין שחקן חופשי.

אבל בארסה שוקלת לקחת אותו. היא רק מחכה לראות מה יעשה באולימפיאדה. בנתים במשחקי ההכנה של נבחרת אוסטרליה הוא אפס מאופס.

שזה מה שהוא בערך בשנתיים האחרונות , אבל העיקר שעל סופו ויתרו כי ייש עוד מלא סנטרים טובים ממנו...

ויתרו על סופו כי לאף אחד כבר לא היה כח להתעסק איתו, לאו דווקא בגלל היכולת המקצועית (שהיתה איומה כמעט 2/3 עונה)

אתה יודע מצוין, שהוא היה זקוק לנתוח בברך, וההנהלה לא אישרה לו לעשות את הנתוח באמצע העונה, ככה שאתה לא יכול לבוא בטענות לסופו על יכולת לא טובה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 21 יולי 2012, 11:36

פליקס, אתה גם יודע טוב מאוד שלבלאט והצוות המקצועי של מכבי הייתה המון התעסקות סביב סופו שהיא לא ברמה המקצועית נטו. גם בשנה הטובה שלו היו קטעים של פרצופים חמוצים וכו'. מעבר לזה, אני חושב שקבוצות למדו את סופו אחרי כמה עונות שהוא היה בעיקר שחקן שעולה מהספסל, וגילו סנטר כבד, מאסיבי אומנם, אבל בלי יותר מידי מובים באזור הסל.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו » 21 יולי 2012, 11:44

שחף כתב:פליקס, אתה גם יודע טוב מאוד שלבלאט והצוות המקצועי של מכבי הייתה המון התעסקות סביב סופו שהיא לא ברמה המקצועית נטו. גם בשנה הטובה שלו היו קטעים של פרצופים חמוצים וכו'. מעבר לזה, אני חושב שקבוצות למדו את סופו אחרי כמה עונות שהוא היה בעיקר שחקן שעולה מהספסל, וגילו סנטר כבד, מאסיבי אומנם, אבל בלי יותר מידי מובים באזור הסל.

בלי יותר מדיי מובים ליד הסל ? הוא האבא של שחקניי הפוסט וייש לו מבחר לא קטן של תנועות ליד הסל וזה מה שמיוחד בו , שילוב של גודל עוצמה והרבה כישרון.
מקאדו

הודעהעל ידי עידן » 21 יולי 2012, 11:46

שחף כתב:פליקס, אתה גם יודע טוב מאוד שלבלאט והצוות המקצועי של מכבי הייתה המון התעסקות סביב סופו שהיא לא ברמה המקצועית נטו. גם בשנה הטובה שלו היו קטעים של פרצופים חמוצים וכו'. מעבר לזה, אני חושב שקבוצות למדו את סופו אחרי כמה עונות שהוא היה בעיקר שחקן שעולה מהספסל, וגילו סנטר כבד, מאסיבי אומנם, אבל בלי יותר מידי מובים באזור הסל.

יכול להיות. אבל מצד שני, איזה סנטר יותר טוב ממנו מכבי כבר תביא?
עידן

הודעהעל ידי שחף » 21 יולי 2012, 11:48

נו, בוא לא נעשה מסופו את הגירסה היוונית של האקים. עיקר ה"מובים" שלו התבססו על היכולת להגיע סנטימטר מהטבעת בזכות הגודל שלו. מול סנטרים שהקשו על סופו להתפוס מקום, בעיקר כאלו שהם מאוד מאסיביים וגבוהים(באראץ' או פרוביץ') סופו מאוד התקשה. אין לו הוק שוט(הוא לא מאוד גבוה לסנטר) והתנועות שלו כבדות יחסית.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יולי 2012, 11:52

כשסופו בריא ובכושר (וזה בהחלט היה סטטוס קיים לפחות בחצי מהתקופה שלו במכבי)- היכולת הטובה ביותר שלו היא לרוץ את המגרש, לתפוס עמדה עמוקה בצבע ולפעול משם.
אין ספק שגם הנוכחות העצומה שלו בפוסט תורמת המון לכל החבר'ה מסביב. הרגשנו את זה הרבה פחות בעונה החולפת, אבל בעונה שקדמה לה- סופו היה פשוט אדיר!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 יולי 2012, 12:00

פליקס, אני לא חושב שיש דבר כזה "הצוות המקצועי לא אישר". לא נראה לי שצוות מקצועי יכול לעשות דבר כזה.
בכל מקרה, גם אם זה נכון, אי אפשר לשפוט שחקן אחד באופן כזה ושחקן אחר באופן אחר. אני גם יכול להגיד שהיכולת הירודה של הנדריקס בסוף העונה היא
כי היה עסוק בענייני החוזה שלו. בפועל, היכולת על המגרש היא זו שקובעת.

ברגע שראיתי שסופו משחק כמו פח גם בליגה, ובמקום להשתמש במשחקים האלה בשביל לעלות לעצמו את הביטחון, ולחזור לכושר משחק, הוא רק הלך והדרדר
ונהיה לסוג של בדיחה, אז ירד לי ממנו די הרבה.
חוץ מזה, מה ששחף אמר זה נכון. הצוות המקצועי היה צריך להתעסק איתו לאורך כל השנתיים האחרונות, ולא רק בזמן הפציעה. כשהיכולת המקצועית היתה שם,
אז זה היה שווה את ההתעסקות, אבל כשגם זה נעלם, אז זה הפך להיות לא שווה.

ובכל זאת, יש מצב שאחרי שיוחתם הסנטר הנוסף, נגיד שחבל ששיחררו את סופו (וגם את הנדריקס). מקווה שזה לא יהיה המצב, למרות שהסיכוי לכך הוא לא מאוד נמוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 21 יולי 2012, 12:05

אני בטוח שעוד כולנו ניתגעגע לסופו אחריי שיחתימו פה איזה אטריה צרפתית או איזה דאור פישר כזה , סופו של העונה הראשונה הוא סנטר מהטופ של הטופ האירופי וכולנו ראינו את זה ואני זוכר שלצד משחקים שהוא 'היתקשה ' מול באראץ ופרוביץ היו גם משחקים שהוא שחט אותם גם את באראץ גם בורוסיס ואפילו את פקוביץ .

נ.ב הירידה של סופו למעט הפציעה היתה גם בעקבות השינוי שהיה בשחקנים שסביבו וביכולות שלהם להכניס לו כדורים .
מקאדו

הודעהעל ידי שחף » 21 יולי 2012, 12:09

צריך לזכור שסופו כשלא פגע היה די נזק מהלך על המגרש, כי הוא שחקן הגנה לא טוב ובעייתי בפיק אנד רול, שזה תרגיל די בסיסי באירופה. ככה שיכול להיות שחקן שהתקפית אולי נחות מסופו בשיאו, כמו פרוביץ' נניח, אבל הרבה הרבה יותר יעיל ממנו בצד ההגנתי.
שחף

הודעהעל ידי gandya » 21 יולי 2012, 12:10

מקאדו כתב:אני בטוח שעוד כולנו ניתגעגע לסופו אחריי שיחתימו פה איזה אטריה צרפתית או איזה דאור פישר כזה , סופו של העונה הראשונה הוא סנטר מהטופ של הטופ האירופי וכולנו ראינו את זה ואני זוכר שלצד משחקים שהוא 'היתקשה ' מול באראץ ופרוביץ היו גם משחקים שהוא שחט אותם גם את באראץ גם בורוסיס ואפילו את פקוביץ .

כנראה שראית סופו אחר, בעונה הטובה של סופו הוא היה טוב מאוד במשחקים מול קבוצות ללא גבוהים, וזה מה שקרה כמעט בכל העונה כל הדרך אל הגמר, בפעמים המעטות שסופו היה צריך לשחק מול גבוהים מהרמה הגבוה הוא פשוט נחנק, זה קרה מול טאו, מול ברצלונה, ובגמר מול פאו, ברוב המשחקים הללו סופו היה חושך, היה לסופו משחק יוצא מהכלל במשחק מספר 2 בספרד, שלב ההצלבה מול טאו, אבל ביתר המשחקים סופו היה חושך, הנדריקס היה זה שתיפקד, זכור לי היטב איך באטיסטה הנגר המדופלם, נראה כמו אשכרה סנטר בחלק מהמשחקים מול טאו.
gandya

הודעהעל ידי gandya » 21 יולי 2012, 12:17

שחף כתב:צריך לזכור שסופו כשלא פגע היה די נזק מהלך על המגרש, כי הוא שחקן הגנה לא טוב ובעייתי בפיק אנד רול, שזה תרגיל די בסיסי באירופה. ככה שיכול להיות שחקן שהתקפית אולי נחות מסופו בשיאו, כמו פרוביץ' נניח, אבל הרבה הרבה יותר יעיל ממנו בצד ההגנתי.

אכן כאשר סופו טוב התקפית הוא בלתי עציר, כאשר לא הולך לו, הוא פשוט נזק על המגרש, ולרוב כפי שהוכח לא פעם(עוד הרבה לפני שלבש צהוב), סופו מתקשה להסתדר עם סנטרים מאסיביים.
gandya

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יולי 2012, 12:42

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2551779
שאראס לא יגיע, CHILL
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי or163 » 21 יולי 2012, 12:48

החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2551779
שאראס לא יגיע, CHILL

שוב אנו עדים לרמת האמינות של אופירה אסייג.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי gandya » 21 יולי 2012, 12:57

or163 כתב:
החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2551779
שאראס לא יגיע, CHILL

שוב אנו עדים לרמת האמינות של אופירה אסייג.

זה לא סוד שבהנהלת מכבי היו שמחים לראות כאן גימיק כמו שארס, במיוחד אחרי כשלון בגזרת(חצי) גימיק בשם הלפרין, ויש סיכוי לא רע בכלל שהיו גישושים, שירדו מהר מאוד מהפרק, אופיריה אסייג מנהלת צהובון ללא תוכן ממשי, והדרך הכי פשוטה מבחינתה למשוך קהל קוראים זה לפזר שטויות שמראש ידוע שיגרמו להרבה רעש.

אותו דבר עם בלאט, די ברור שבלאט היה אחד המעומדים של צסק"א בקייץ(הוא מעורך שם מאוד), אבל הדרך היחידה שלו להגיע לרוסיה, הייתה אם המגעים עם מסינה לא היו מבשלים, גם משם באה גברת אסייג, וקשקשה ידיעות ללא בסיס רק בשביל הרייטינג. גם הרבה אחרי שבלאט הכחיש בפומבי, ואמר בפרוש שהוא עומד לחתום במכבי, הגברת לא ירדה מהעץ והמשיכה לבלבל את המוח בשקרים זודנים, הכל למען הרייטינג של האתר העלוב הזה.
gandya

הודעהעל ידי קודי » 21 יולי 2012, 13:05

מה שמעניין הוא איך אופירה תרד מסיפור שאראס וזה משהו שדיסקנסו עוד ביום שהתפרסמה הידיעה המפוברקת הזו. האם היא תטען שבלאט הטיל וטו? או שמא היא תאמר ששאראס העדיף לשחק בארץ מולדתו? או אולי שמכבי לא הסכימה לתת לא חוזה לשנתיים? או אשבגלל שהסיכוי שאליהו יעזוב נמוך אז אין כסף להחתים אותו? אני מהמר על האופציה הראשונה אבל מאחר שכל הידיעה הזו מקורה במוחה הקודח (והדי חלול) של הפרח'ה הזו אי אפשר לדעת מה היא תמציא הפעם. מה שבטוח הוא שמאז שמשפחת פנאן כבר לא במכבי, יש רבים מהפורום הזה ועוד עשרות גמדים מפורומים אחרים שמקושרים למכבי הרבה יותר טוב ממנה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי gandya » 21 יולי 2012, 13:22

למה זה מעניין איך היא תרד מהעץ?
היא את שלה השיגה, קיבלה ייחס, אומנם הרבה פחות מאשר במקרה בלאט, אבל קיבלה את פינת הצומי השבועי שלה על חשבון מכבי ת"א.

וחוץ מזה, שהיא כבר ירדה לגמרי מהעץ.. אחרי שתי כותרות בומבסטיות בולטות, אתה תמצא את הכתבה על שארס, רק אם תתעקש לחפש(זה כבר עמוק למטה).
gandya

הודעהעל ידי שחף » 21 יולי 2012, 13:37

קודי כתב:מה שמעניין הוא איך אופירה תרד מסיפור שאראס וזה משהו שדיסקנסו עוד ביום שהתפרסמה הידיעה המפוברקת הזו. האם היא תטען שבלאט הטיל וטו? או שמא היא תאמר ששאראס העדיף לשחק בארץ מולדתו? או אולי שמכבי לא הסכימה לתת לא חוזה לשנתיים? או אשבגלל שהסיכוי שאליהו יעזוב נמוך אז אין כסף להחתים אותו? אני מהמר על האופציה הראשונה אבל מאחר שכל הידיעה הזו מקורה במוחה הקודח (והדי חלול) של הפרח'ה הזו אי אפשר לדעת מה היא תמציא הפעם. מה שבטוח הוא שמאז שמשפחת פנאן כבר לא במכבי, יש רבים מהפורום הזה ועוד עשרות גמדים מפורומים אחרים שמקושרים למכבי הרבה יותר טוב ממנה.

ביום ראשון תתקיים ישיבה של כל הקולות בראש של אופירה ושם יוחלט אם שאראס חוזר או לא.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 21 יולי 2012, 13:45

קודי כתב:מה שמעניין הוא איך אופירה תרד מסיפור שאראס וזה משהו שדיסקנסו עוד ביום שהתפרסמה הידיעה המפוברקת הזו. האם היא תטען שבלאט הטיל וטו? או שמא היא תאמר ששאראס העדיף לשחק בארץ מולדתו? או אולי שמכבי לא הסכימה לתת לא חוזה לשנתיים? או אשבגלל שהסיכוי שאליהו יעזוב נמוך אז אין כסף להחתים אותו? אני מהמר על האופציה הראשונה אבל מאחר שכל הידיעה הזו מקורה במוחה הקודח (והדי חלול) של הפרח'ה הזו אי אפשר לדעת מה היא תמציא הפעם. מה שבטוח הוא שמאז שמשפחת פנאן כבר לא במכבי, יש רבים מהפורום הזה ועוד עשרות גמדים מפורומים אחרים שמקושרים למכבי הרבה יותר טוב ממנה.

אני דווקא לא ממש בטוח. זה מזכיר לי קצת את הקיץ שעבר, בו אופירה הייתה חתומה על כתבה בה פארקר קרוב מאוד לסגירה במכבי, כאשר כל שאר אמצעי התקשורת לא דיווחו בעניין.
אז, זה היה נראה כמו הפלצה עיתונאית.
בדיעבד, אחרי הראיון של ד.פדרמן לאחרונה, הבנו שזה באמת היה קרוב מכפי שכולם ציפו.

לא חושב שאופירה סתם מפרסמת. כשזה סתם, היא פשוט שולחת את קביליו ושות'.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יולי 2012, 14:00

כל עוד שאראס שחקן פעיל הוא יהיה מועמד רציני בכל קיץ וזה תמיד יתחלק לשתי קבוצות ברורות-פדרמן שמאוהב בשאראס ותמיד רוצה אותו פה ובלאט שלא רוצה לשמוע את השם הזה אפילו
אני בטוחה שאם זה תלוי בפדרמן שאראס פה אתמול אבל נחמד לראות שלבלאט יש איזשהו SAY עדיין
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 21 יולי 2012, 15:41

Holiday_Armadillo כתב:כל עוד שאראס שחקן פעיל הוא יהיה מועמד רציני בכל קיץ וזה תמיד יתחלק לשתי קבוצות ברורות-פדרמן שמאוהב בשאראס ותמיד רוצה אותו פה ובלאט שלא רוצה לשמוע את השם הזה אפילו
אני בטוחה שאם זה תלוי בפדרמן שאראס פה אתמול אבל נחמד לראות שלבלאט יש איזשהו SAY עדיין

אם פדרמן שוקל להחתים על תקן שחקן חמישייה חשוב שחקן שהמאמן לא רוצה (ואני לא מזכיר בכלל את זה שהוא בגיל בו ביוון כבר אפשר לפרוש לפנסיה), כנראה שהוא יכול באותה מידה פשוט לאמן בעצמו. לדעתי עונה בה נציג של משפחת פדרמן מאמן, או שהמאמן יהיה יס-מן שיקבל ללא עוררין תקציב מצ'וקמק, תהיה עונה שבה הפיינל פור הישראלי יהיה בסכנה, וביורוליג אולי נצליח לגנוב כמה משחקי בית בשלב הבתים.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים