לוני ווקר חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לוני ווקר חתם במכבי

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2026, 13:43

omerk כתב:לפי השמות של המועמדים שעולים זה נראה שמכבי בונים על להעיף את ווקר. הרי פרנסיסקו ואדוארדס לא יהיו במכבי באותו סגל עם ווקר מן הסתם, וגם כשברור לי שהם לא יגיעו בסוף וזה בולשיט, זה איזשהו איתות מסויים לווקר אולי שהוא לא רצוי.

עדיין לא הבנתי למה לא היה בסגל נגד ראשלצ. על פניו אין מה לתת לו מנוחה כי אין כבר יורוליג.

או שהם לוחצים בצורה כזאת על ווקר, שלא ידרוש יותר מדי כסף...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 26 אפריל 2026, 14:05

felix_r כתב:
omerk כתב:לפי השמות של המועמדים שעולים זה נראה שמכבי בונים על להעיף את ווקר. הרי פרנסיסקו ואדוארדס לא יהיו במכבי באותו סגל עם ווקר מן הסתם, וגם כשברור לי שהם לא יגיעו בסוף וזה בולשיט, זה איזשהו איתות מסויים לווקר אולי שהוא לא רצוי.

עדיין לא הבנתי למה לא היה בסגל נגד ראשלצ. על פניו אין מה לתת לו מנוחה כי אין כבר יורוליג.

הוא חתום פה לעוד שנתיים, איזה לחץ יש להפעיל עליו כרגע?
עידן

הודעהעל ידי my man » 26 אפריל 2026, 14:13

עידן כתב:
felix_r כתב:

הוא חתום פה לעוד שנתיים, איזה לחץ יש להפעיל עליו כרגע?

הראשון שאני מעיף מפה..אחריו סנטוס ואז את כל השאר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 26 אפריל 2026, 14:49

אין ספק שמשימת העל של מכבי כרגע זה ללחוש לאיזה GM שכדאי לו לקחת את ווקר בחזרה לנבא. יהיה הרבה יותר קל לבנות את הסגל בלי המשקולת שכר שלו.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 26 אפריל 2026, 16:20

למה אתם ממהרים להסיק שהשמות המודלפים האלה הולכים להגיע לכאן בכלל?
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 26 אפריל 2026, 16:50

A.Parker כתב:למה אתם ממהרים להסיק שהשמות המודלפים האלה הולכים להגיע לכאן בכלל?

כתבתי דווקא שהם לא הולכים להגיע, פשוט סוג השחקנים שמפורסם לדעתי זה לא סתם ורוצים לאותת לווקר ולסוכן שלו שהרצון הוא פרידה
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 26 אפריל 2026, 17:55

omerk כתב:

כתבתי דווקא שהם לא הולכים להגיע, פשוט סוג השחקנים שמפורסם לדעתי זה לא סתם ורוצים לאותת לווקר ולסוכן שלו שהרצון הוא פרידה

כל שנה שמות כאלה עולים. זה לא מעיד כלום. גם מה יש להלחיץ בזה את ווקר? אם לא רוצים אותו הוא פשוט ישוחרר, בלי קשר לשמות שנזרקים באוויר.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 26 אפריל 2026, 19:40

A.Parker כתב:
omerk כתב:

כל שנה שמות כאלה עולים. זה לא מעיד כלום. גם מה יש להלחיץ בזה את ווקר? אם לא רוצים אותו הוא פשוט ישוחרר, בלי קשר לשמות שנזרקים באוויר.

לא, הוא לא כי הוא תחת חוזה ואין למכבי אופציית יציאה. מבטיח לך שאף אחד לא היה מדבר על אדוארדס אם היו רוצים להמשיך עם ווקר
omerk

הודעהעל ידי Avi1508 » 05 יוני 2026, 13:26

לוני ווקר חשף שהוא בזוגיות עם שחקנית הפועל באר שבע בכדורסל
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... v2-gjo144U

בשורות רעות למי שבונה על עזיבה שלו בקיץ, כנראה שניאלץ לראות אותו במכבי גם בשנה הבאה
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 05 יוני 2026, 13:28

Avi1508 כתב:לוני ווקר חשף שהוא בזוגיות עם שחקנית הפועל באר שבע בכדורסל

בשורות רעות למי שבונה על עזיבה שלו בקיץ, כנראה שניאלץ לראות אותו במכבי גם בשנה הבאה

כן, אבל זאת שחקנית זרה עד כמה שזכור לי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 05 יוני 2026, 13:34

ואז היא תעזוב אותו והוא ייכנס לדיכאון...
לא עברנו את הסרט הזה כבר עם הורד?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 יוני 2026, 14:39

my man כתב:

צריך להכיר לה את ים מדר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 05 יוני 2026, 15:34

MTA2311 כתב:
my man כתב:

צריך להכיר לה את ים מדר

:laugh3 :laugh3 :laugh3
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי משה » 08 יוני 2026, 21:28

הוא חתם פה בחוזה עתק בידיעה שדברים כאלו יכולים לקרות וברגע האמת החליט למרוד. אם יש אפשרות עכשיו לנצל את מה שהוא עשה ולהעיף לכל הרוחות את הצ'וקר הזה יהיה מבורך.
משה

הודעהעל ידי מרסר » 08 יוני 2026, 22:51

משה כתב:הוא חתם פה בחוזה עתק בידיעה שדברים כאלו יכולים לקרות וברגע האמת החליט למרוד. אם יש אפשרות עכשיו לנצל את מה שהוא עשה ולהעיף לכל הרוחות את הצ'וקר הזה יהיה מבורך.

הביתה עוד היום ואני מציע למכבי שיגידו לו לא לחזור בעונה הבאה, 2.5 מיליון דולר לעונה ועושה פרצופים.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 09 יוני 2026, 00:24

למה כשהוא כתב את זה בצהריים כולם כתבו שהוא והשחקנים צודקים, אבל עכשיו הוא האויב? לא חושב שזה שאחרים היו מוכנים לשחק הופך אותו לאדם רשע
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2026, 05:00

A.Parker כתב:למה כשהוא כתב את זה בצהריים כולם כתבו שהוא והשחקנים צודקים, אבל עכשיו הוא האויב? לא חושב שזה שאחרים היו מוכנים לשחק הופך אותו לאדם רשע

צדק אז וצודק גם עכשיו

ישראלים לצערי לא מבינים מה המשמעות של לחיות במדינה זרה כשנופלים עליך טילים וממהרים לשפוט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמוליק » 09 יוני 2026, 08:27

MTA2311 כתב:
A.Parker כתב:למה כשהוא כתב את זה בצהריים כולם כתבו שהוא והשחקנים צודקים, אבל עכשיו הוא האויב? לא חושב שזה שאחרים היו מוכנים לשחק הופך אותו לאדם רשע

צדק אז וצודק גם עכשיו

ישראלים לצערי לא מבינים מה המשמעות של לחיות במדינה זרה כשנופלים עליך טילים וממהרים לשפוט.

לא צדק ולא נעליים וורודות. השורה התחתונה, שהחברים שלו, אלו שחיים איתו כמעט שנה, שתומכים בו, שביחד יצרו תלכיד, יצאו לקרב ספוטיבי בהרכב חסר במשחק פלייאוף והוא לא היה שם בשבילם. כל מה שאמר תקף עד רגע המשחק. באותו רגע, החברים מעל הכל והוא לא היה שם בשבילם.
הרהיטים אצלו לא מחוזקים בראש והוא לא אמור להיות כאן יותר.
TOP יורוליג:
זרים: אדוארדס, דוויין וושינגטון, Jared Butler,קלארק,קאוורו,בריסט,הורד,Moses Brown2.18,אוסקר צ׳יבווה,Tyrell Harrison 2:13 מטריה מתחת לסל, רץ את המגרש, יד מחצי מרחק,אגרסיבי ליד הסל, ריבאונדר, חוסם+אסיסטים בן 27.
ישראלים NEW:ספנסר וייס,שארפ
שמוליק

הודעהעל ידי Mitelka » 09 יוני 2026, 09:09

חמישה זרים של חולון עלו לשחק אתמול, 3 זרים של מכבי, עוד אחד היה על הספסל. מאחורי הספסל של מכבי קלארק וסנטוס (מי פצוע ומי סתם לא נרשם) דוחפים כל הזמן.

11 זרים היו אתמול בהיכל - רק אחד בחר אפילו לא להגיע.

לא שופט אותו ברמה מוגזמת אבל יש פה טעם נפגם ואני יכול קצת להבין את הכעס. לונדברג והנקינס הגיבו בצורה נהדרת והביעו מחאה סופר לגימטימת מוצדקת ואפילו תקפו במילים חריפות אבל עדיין היו שם על הפרקט בשביל הקבוצה שלהם. אני אישית בוחר להגדיל אותם מאשר להקטין אותו (לא הגבתי עליו בנושא עד כה) אבל אני יכול להבין את הכעס של חלק מהאנשים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי omerk » 09 יוני 2026, 09:13

אני אישית דווקא כתבתי שהוא לא צודק, לדעתי. אם כל המשק התעורר בבוקר וכולם עבדו, גם אנשים שרצו למלקטים עם ילדים קטנים ולמחרת לא היה לילדים מסגרת, אז גם אדון לוני ווקר יכול להגיע ב9 בערב למשחק פלייאוף, לכל הפחות לעודד את החברים (לא משחק רגיל אלא חצי גמר פלייאוף אני מזכיר).

אני באמת שהייתי בעדו בהתחלה וחיבבתי אותו, אבל יש גבול זו פשוט חוצפה שאין כדוגמתה. אתה רוצה למחות? לפחות תגיע לתמוך בחברים שלך מהיציע. תראה שאכפת לך. אני באמת לא מבין את הבנאדם הזה והניתוק המטורף שלו. הוא מתנהג כאילו הוא הוומבי של מכבי. נראה לי הוא לא מבין את הסיטואציה ואת המעמד המעורער שלו והכעס של האוהדים וכנראה חושב שכולם בכיס הקטן שלו והוא הכוכב הכי גדול שנחת אי פעם במדינת ישראל הקטנה.

זו גם לא פעם ראשונה שהוא עושה דין לעצמו גם בפציעה שהייתה לו אמרו לו הצוות הרפואי שכשיר לחזור והוא בחר שלא. אותו דבר קרה לפני הדרבי שהחליט על דעת עצמו שהוא פצוע. זה בלתי נסבל ובלתי נסלח. שיעוף מפה כבר ואם הייתה שאלה עד עכשיו אם לרשום את לונדברג או אותו, במידה וקלארק כשיר לגמר, אז ברור שהיום יש תשובה. מבחינתי שלא ישחק יותר בצהוב ונבזבז רישום של זר בחצי גמור מול חולון. אפילו עם קלארק כן יהיה פצוע אז עדיף לרשום את אפיאני.
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־51 אורחים